Clicky

Jump to content
steff195

Samsung Galaxy Note II Modding

Recommended Posts

azi m-am lovit de o problema ciudata.nu pot sa sterg nimic de pe card , nici cu managerele din telefon nici cu cele din windows.de copiat pe card dar nu pot sa sterg sau sa mut

imi zice ca e protejat la stergere.ma indoiesc sa fie din card pentru ca nu i-am pus nici un fel de restrictie

e posibil sa fie din cauza ca am instalat CWM si Omega de pe cardul extern?

sau vreo setare din Titanium nu ma lasa?

 

 

aprpopo Tapatalk 2 e Tapatalk Forum App?????? Vreau sa o cumpar dar nu stiu sigur daca asta e vestita aplicatie

 

L.E.

 

acum alta traznaie..................nu ma mai lasa sa instalez nimic.Tot o tine sus si tare ca nu mai are spatiu si sa sterg ceva.

chiar nu il inteleg................post-2798-0-32821200-1361732164_thumb.png

 

 

 

L.L.E

 

am descoperit problema > in Rom Toolbox la Configure Apps2sd am selectat ca locatie pentru instalarea aplicatiilor pe cardul extern(default e auto)

asta referitor la problema cu instalarea aplicatiilor.

Edited by razvanrudy

Share this post


Link to post
Share on other sites

acum va rog sa imi spuneti o metoda buna si corecta pentru a muta app pe sd.am incercat cateva variante si nu reusesc cu nici una.

de aceea va rog sa-mi spuneti voi exact ce anume folositi

Share this post


Link to post
Share on other sites

a fost prima care am incercat-o si nu merge.mentionez ca e card de 64 formatat exFAT am incercat cu ambele variante si cea pentru custom kernel cat si stock kernel

al tau e tot in exFAT sau e FAT??

si asta e si varianta care mi-o da si Omega

ai folosit exact tutorialul de aici sau ...............?ai facut altceva in afara de instal zip cu CWM?

 

nu merge oare pentru ca am deja fisiere pe card in momentul cand vreau sa fac chestia asta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este formatat exFAT, pe calculator, și instalat fișierul respectiv de pe card nu din memoria internă

 

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

 

Uite pași pe care i-am urmat eu.

Am formatat cardul exFAT pe laptop, am pus fișierul pentru stock kernel exFAT pe card, am flashuit zipul cu CWM, și a mers ca uns. Am omega v12

 

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

gata.........l-am rezolvat

 

intr-adevar cred ca nu ii placea faptul ca mai erau fisiere pe card.

dar ca sa fiu 100% sigur am reinstalat Omega(omega era pe cardu extern) apoi am formatat cardul exFAT , copiat fisierul buclucas , introdus in telefon si instalat din CWM.

 

deci rezolvat pentru mine , dupa jumatate de zi de cautat tot felul de solutii.

povestea e mai lunga , caci am ajuns sa pun Phoenix impreuna cu un recovery diferit (bazat tot pe CWM , ceva gen Phil.......) sa fiu sigur ca functioneaza.la Phoenix ai optiunea de a instala acest fisier in timpul instalarii initiale a rom-ului , din Aroma.Sincer mi-a placut tare mult caci are o gramada de optiuni direct in aroma si dupa ce bifezi tot ce vrei cand a pornit ai toate mod-urile instalate(sunet , transparente , framework si toate nebuniile pe care in Omega le faci dupa instalarea propriu-zisa a rom-ului)

 

Se apropie de idealul unui instaler perfect .................In schimb nu prea mi-a placut dupa ce a pornit ...........ori m-am obisnuit eu cu Omega , ori nu stiu..............

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ steff stiu ca tu ai , sau cel putin aveai zilele trecute , Aliance-ul instalat

l=am pus si eu ca sa vad exact ce si cum si momentan pot spune ca sunt multumit de el

in schimb am o problema.............intotdeauna dupa instalarea propriu-zisa imi apare la prima pornire aceasta eroare

post-2798-0-31061500-1361901231_thumb.png

 

ia managerul de aplicatii e prima in lista

post-2798-0-67369800-1361901239_thumb.png post-2798-0-25787400-1361901514_thumb.png

 

ai idee ce aplicatie e sau de ce imi apare?

 

am vazut ca scrie ca ar trebui instalat un TW Rom si apoi cu Rom Customizer sa il intalez

dar eu l-am instalad direct din recovery cu CWM caci nu am reusit sa ma lamuresc cu TW Rom-ul

posibil din aceasta cauza sa apara eroarea asta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chestia cu pricina este SystemUI... Nu stiu cauza, probabil nu ai dat niste wipe-uri inainte. Eu nu am treaba. Tot din CWM am instalat si eu, chiar daca dupa aceea trebuie sa pun din nou CWM, caci el imi pune automat acel recovery TWRP (daca il pun din CWM pierd posibilitatea de a alege ce sa flashuiasca). Eu am venit de la un rom de-al lui Wanam inainte de asta. Inca folosesc Alliance, astept zilele astea chiar un update la v.2 probabil. Eu inainte de a pune un rom dau intotdeauna un SuperWipe (cu aplicatia aceea a lui Zoot), pe care o am mereu pe card, sa fie la indemana, caci stiu cum mi se mai pune mie pata sa mai testez vreun rom. Ieri, chiar inainte sa citesc postul tau, coincidenta sau nu cu tine, am incercat Phoenix v7 (mai testasem Phoenix roms, dar mai demult, si vroiam sa vad cum a evoluat), si chiar am fost si eu uimit de cate chestii are in Aroma, poate prea multe, incat risti sa se bata cap in cap optiunile alese. Dar am revenit la Alliance, parca imi place mai mult. E mai pe gustul meu. Daca o sa apara altceva mai bun pentru mine (!) o sa renunt si la Alliance, asa cum am renuntat si la Wanam. Dar pana atunci ma bucur de acest rom.

Edited by steff195

Share this post


Link to post
Share on other sites

Azi, am cam avut emotii.

Aveam 4.1.1 si facusem root la el. Era rom-ul cu care venise noua placa de baza.

Intre timp a aparut rom-ul COA, 4.1.2 si mi-am zis sa pacalesc sistemul si sa mi-l pun si eu.

Kies-ul si-a dat seama ca am facut root si nu mi-a dat voie sa fac update.

Sterg counter-ul cu triangle away, intru apoi in SU si fac unroot.

Incerc update OTA si imi spune ca am umblat la sistem si nu se poate. Bag Kies-ul si ala nu-si mai da seama si imi instaleaza update-ul.

Dupa ce termina, dau sa fac root din nou sa-mi pun fisierele de sunet, fara de care nu se mai poate trai.

Bag odin-ul, se conecteaza, incarc in pda fisierul de root, start si...nimic.

 

Astept cateva minute, nu se intampla nimic. Scot cablul cu teama si il bag inapoi. Imediat porneste root-area. Ciudat, imi zic.

Trec mai departe, pornesc patefonul si surpriza, nu am root. Titanium, Carbon si alte cateva imi confirma ca nu am root.

Fac root din nou, aceeasi poveste, nu pleaca root-area decat daca scot si bag cablul din nou.

Ciudat, din ce in ce mai ciudat.

Dau sa pun fisierele de sunet, megabass-ul si nu am recovery, am doar recovery stock, ala cu albastru. Si mai ciudat. Fisierul root al lui Steff, vine cu recovery CWM parca.

Bun, imi zic ca ceva s-a intamplat si imi zic ca trebuie sa pun eu rom-ul pe curat.

Dau toate wipe-urile, format sistem, pun rom-ul si cand ma uit in download mode, aveam counter 7.

L-am resetat cu triangle si acum totul e bine, evident, cu exceptia galeriei, care mergea la fel de prost si cu noua placa de baza si cu 4.1.1. Stiu ca am scris ca mergea bine, dar a mers foarte putin si apoi nu am mai scris eu.

Inclin sa cred ca e ceva de la mine, de prin pozele alea, ca nu se explica altfel. Voi cate poze aveti in folderele din galerie? Eu am 320 intr-unul si 150 intr-un altul. Posibil sa fie de la asta.

Si uite-asa, azi in timp ce asteptam sa porneasca, ma gandeam ca am facut-o lata si ma si pregateam sa ma duc peste aia, doar ca acum aveam un mega counter si nu stiam cum sa-l resetez fara sistem de operare, ca intre timp facusem toate wipe-urile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Încearcă sa copiezi pozele pe pc apoi sa le ștergi de pe card, și vezi cum se mișcă galeria.

 

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai o sa se miste bine, ca numai acolo am poze, pe card. Si galeria le inglobeaza indiferent unde ar fi. Tu cam cate poze ai in total in telefon?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am în jur de 70 de poze, 120 de screenshoot și un film ;)

Iar galeria merge super ok.

 

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

mama lui de recovery............i-am dat toate wipe-urile care le-am gasit

oricum e ciudat ca dupa prima instalare l-am reinstalat din TWRP si acum a mers bine , nu mi-a mai aparut eroarea dar tot mai este in aplication manager(la all nu la runing) si tot formatul ala ciudat

la tine tot asa apare?

 

am vazut ca azi am primit update la rom customizer si asta are niste update-uri la modem , bottanimation si inca cateva.

astea trebuie instalate sau doar update-urile din Alliance?

sunt putin in ceata caci alliance are update-urile lui in aplicatia proprie iar Rom Customizer are si ala niste update-uri.

nu stiu care si daca trebuie instalate ....................sa nu se bata cap in cap

 

pana acum sunt mult mai multumit de Alliance decat de Omega , pare mai user friendly

 

 

 

alta chestie...............stie cineva daca exista vreo sansa sa muti bara cu contacte , favorite , dialer din aplicatia Phone din partea de sus a ecranului in partea de jos???

Edited by razvanrudy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Man, la mine nu apare. Mi-a aparut si mie la inceput, cand am pus rom-ul prima oara, probabil nu i-am dat wipe cum trebuie. Cand l-am pus a doua oara (mai exact cand am revenit la el, caci renuntasem din cauza acelor chestii, si am zis hai sa mai incerc o data, caci poate din cauza wipe-urilor facea asa) i-am dat intai SuperWipe din aplicatia de la postul 5 al acestui topic, de care ziceam (eu prefer SuperWipe, caci face curatenie, dar nu imi sterge memoria interna... asa ai si alte variante mult mai "radicale"), si nu mai am deloc probleme. Din CWM nu ii dau, caci mi se pare mai bine organizata aplicatia asta. Decat sa dau din CWM vreo 3 wipe-uri, ii dau un simplu SuperWipe (in cazul meu, dar sunt ocazii cand poti apela si la celalalte variante) si e gata wipe-ul.

 

Legat de Rom Customizer, eu l-am dezinstalat caci folosesc alte aplicatii care fac mai bine si mai multe. :D Insa tot imi apare la Setari, deasupra de Custom Settings, probabil e in framework ceva. Dar daca dau pe el nu merge, dovada ca e dezinstalat.

 

De update-uri nici nu stiam, nu am apucat sa verific. :) Se aplica din OTA Aliiance, dai pe fiecare, le flashuieste din CWM, si gata. Poti sa faci si din Customizer, e un fel de shortcut catre acelasi lucru. Numai sa fii atent ce iti alegi, caci poate nu o sa-ti placa vreun mod/update si poate il preferi pe cel dinainte..asa ca nu strica un backup nandroid inainte de a incerca. ;)

 

pana acum sunt mult mai multumit de Alliance decat de Omega , pare mai user friendly

Asa zic si eu... Chiar e simplu de utilizat si bine organizat... daca vrei ceva customizari stii ca ai Alliance Control in meniul de Setari si daca dai pe el ai Custom Settings... langa care ai si OTA-ul, si fiecare cu subcategoriile sale.

 

Legat de bara aceea, nu stiu nimic, eu nici nu folosesc dialer-ul standard. Folosesc Ex Dialer cu tema asta... ca sa mearga cu look-ul rom-ului, Google style. :D (nu Gangnam style). :))

Edited by steff195

Share this post


Link to post
Share on other sites

chetia ciudata e ca in Rom Customizer am " AllianceROM OTA" ................sa inteleg ca aici sunt update-uri pentru Alliance???

ma inebunit azi cu update-uri , vreo 20 si ceva au introdus : recovery , kernel , UI , etc.

citisem undeva ca cei care fac Alliance-ul vor sa introduca toate update-urile prin intermediul Rom Customizer

 

 

inainte de Rom Customizer si eu foloseam ROM Toolbox(varianta platita) , dar am o vaga impresie ca Rom Customizer e mai intuitiv si are mai multe optiuni fata de toolbox

 

ciudat.........dupa introducerea update-urilor in RomCustomizer nu mai merge AllianceOTA di Alliance control(setings) tot sta si "loading" de vreo 10 minute

 

 

mii de multumiri pentru ideea cu exDialer................exact ce cautam

 

 

 

apropo de eroarea de dupa instalare..............................

acea eroare imi apare doar in momentul cand selectez limba romana la prima pornire a telefonului(default la mine apare english-philipinese) daca ii dau pe English-US nu mai apare , in schimb ramane in aplicatii

 

ma apuc sa il mai instalez odata prin metoda ta cu SuperWipe-ul ala sa vad ce si cum

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu e din cauza update-urilor. Se lucreaza la introducerea unui nou OTA, nici mie nu-mi merge, am citit si pe topicul lor despre asta.

 

Am editat postul de mai sus, si am modificat faptul ca update-urile din ROm Customizer sunt un shortcut catre aceleasi update-uri din Settings. Adica sunt acelasi lucru. Nu mai stiam, caci nu mai aveam Rom Customizer-ul, dar l-am pus acum sa vad ce si cum e cu update-urile, si mi-am data seama de asta. Scuze. ;)

Edited by steff195

Share this post


Link to post
Share on other sites

gata. in sfarsit de data asta vad ca a mers fara probleme. DAR........................

 

oricum tot mai am acea aplicatie in Aplication Manager si nu reusesa sa descopar de la ce e

am incercat si pe forumul lor sa postez dar sunt prea nou acolo si nu ma lasa

 

cel mai ciudat e faptul ca nu mai am samsungapp in telefon , nu mai pot sincroniza cu contul samsung si nici nu ma lasa sa il instalez.....................se inchide browserul in momentul cand vreau sa il descarc

e din ce in ce mai ciudat..............cred ca trebuie sa trec la masuri "radicale" sa il aduc la starea originala si apoi sa o iau de la zero caci alta solutie sa elimin toate variantele nu vad.

 

si as renunta la el dar tare mai e pe gustul meu alliance-ul asta

 

sa vedem daca termina cu update-urile poate se rezolva

 

ce kernel recomandati? am vazut ca marea majoritate merg pe Perseus si din ce am citit pe forumul dedicat se pare ca tipul(tipii) stiu ce fac acolo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca te referi la acea aplicatie SystemUI care arata 1@#£2, aia ramane, ca e nevoie de ea, e SystemUI. Si la mine este, ca altfel ar ceda sistemul. Ideea e ca ai scapat de erorile alea dinainte.

 

Legat de SamsungApps, ai eliminat tu ceva aplicatii de sistem? Ca la mine merge treaba:

 

post-1768-0-04525500-1362083746_thumb.png post-1768-0-27619600-1362083966_thumb.png post-1768-0-05415600-1362083979_thumb.png post-1768-0-71508400-1362084136_thumb.png

 

Eu zic sa nu renunti la rom, ca asa renuntasem si eu initial, pana mi-am dat seama ca greseam eu undeva de fapt. Si am vreo 2 saptamani, daca nu mai bine, de cand il am pe telefon. Iti dai seama ca daca problemele persistau il eliminam pana acum. :)

 

Kernelul la mine e stock.

Edited by steff195

Share this post


Link to post
Share on other sites

de data asta chiar am rezolvat problema

 

legat de samsungapp banuiesc ca la instalarea dinainte a mers ceva prost caci nu aveam nici dropbox-ul era un fel de android stock , ceva in genul Nexus-ului.

la pornirea initiala mi-a aparut doar sa setez limba si contul de google si apoi a intrat direct homescreen

nu prea am stat sa verific si celelalte aplicatii samsung sa vad daca mai sunt altele care ac figuri.

 

pana la urma am dat MegaWipe si am instalat rom-ul oficial si apoi CWM + SuperWipe + Alliance si acum totul e la locul lui si functioneaza impecabil.

 

e posibil ca acele erori sa imi fi aparut si din cauza ca l-am zapacit zilele astea mai ceva ca pe laptop.sa vedem cum se comporta in urmatoarele zile dar pare promitator

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se pare ca am si eu procesorul cu probleme conform aplicatiei eMMC Check :(

Deci ma pot astepta la probleme ca si colegul mesersmith?

Screenshot_2013-03-06-12-31-49.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use