Clicky

Jump to content

Sincronizare conturi contacte


Alen

Recommended Posts

Fiindca One S-ul meu e nou, asa dupa cum v-am spus, am o multime de intrebari si am ales sa mai deschid un topic separat pentru a nu amesteca lucrurile. Deci avem asa:

De la vechiul Nokia am trimis prin bluetooth toate contactele in HTC. Acestea au fost salvate in contul meu de Google. Mai apoi am decis sa le copii si in telefon, iar unele din ele (pentru cei cu profile pe Facebook) si-au facut link-uri si catre Facebook.

Dupa cum probabil stiti, un contact se poate sincroniza automat pe mai multe conturi. In cazul meu pe 3 conturi: telefon, Google, Facebook. Ba chiar primesti sugestii de sincronizare de la telefon in anumite cazuri.

La un moment dat, m-am decis sa renunt la setul de contacte de pe Google si sa le dau "merge contacts" in telefon, urmand ca sincronizarea sa se faca doar intre telefon si Facebook. In schimb, mi-au aparut probleme la sincronizarea automata, in sensul ca telefonul a remarcat ca am sters prea multe contacte din contul de Google. Pe deasupra, in bara de stare de sus am o iconita de sincronizare urmata de semnul exclamarii de care nu mai reusesc sa scap.

Intrebare: cum reusesc sa scap de aceasta sincronizare si de iconita respectiva, lasand totusi auto-sync in setarile conturilor, ca ma ia cu nervii ?

Voi cum ati facut cu contactele din telefon, in ce conturi sunt salvate ? Mentionez ca nu tin contacte pe cartela SIM, n-am tinut niciodata si nu vreau acest lucru nici acum.

M-am exprimat cam incurcat, dar nu stiu cum altfel sa va prezint situatia mai bine. Eventual, daca nu s-a inteles exact care e problema, o vom lamuri prin intrebari suplimentare. Multumesc si astept sfaturi/pareri de la voi.

Link to comment
Share on other sites

Voi cum ati facut cu contactele din telefon, in ce conturi sunt salvate ?

 

Intrebarea fiind mai generala, nu neaparat de Android, iti raspund si eu: telefon si Outlook. Puteam telefon si Google, dar mi-e mai la indemana asa. Ideea e ca salvez doar in 2 locuri (telefon + inca ceva) de cand ma stiu. Nu vad de ce ar fi nevoie de 3 locuri, pe langa faptul ca apar probleme in orice sistem cand ai 3 locuri.

Link to comment
Share on other sites

Culmea e ca cel de-al treilea cont (adica Facebook-ul) mie mi-ar fi util. Acolo vad ce mai e nou, vad actualizarile de stare ale prietenilor ale caror numere de telefon le am, fara a deschide neaparat aplicatia de FB. Plus ca nu toate contactele au cont de FB, dar toate contactele au cont de Google. Deci eu nu cu FB am probleme, ci cu contul de Google. De acela as dori sa scap, dar in acelasi timp as dori sa pacalesc telefonul ca sa-mi spuna ca sincronizarea intre conturi e ok.

Edited by Alen
Link to comment
Share on other sites

Eu nu vreau sa sincronizez Facebook cu contactele mele. Tin contactele doar pe contul de Google. Am avut si eu un Nokia, am salvat contactele pe card, apoi le-am importat in telefon si am facut sincronizarea cu contul de Google. Pe telefon nu am nici un contact salvat, pe SIM am doar cateva numere importante.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use