Clicky

Jump to content

Alarma-functionalitati si probleme


Alen

Recommended Posts

Eh, mai multe, iti dai seama, nici nu mi le mai amintesc pe toate. Intr-adevar, cateva au fost Nokia, dar am avut si un Samsung U 600 si un Samsung S 8000 Jet care stiau sa sune alarma dimineata cu telefonul inchis.

Fiica-mea are un Blackberyy la care alarma suna de asemenea cu telefonul inchis. Mai mult decat atat, Blacberry-ul stie sa se deschida si sa se inchida singur la anumite ore, in functie de cum e setat. Am cautat si eu feature-ul asta pe HTC, dar din pacate nu l-am gasit.

Edited by Alen
Link to comment
Share on other sites

Foarte tare :)) Mie mi s-ar fi parut util sa-l pot seta seara (sa zicem in jur de ora 23.00) sa se inchida si apoi sa se deschida singur dimineata in jur de ora 07.00, fara sa am grija ca suna sau nu alarma. Sau macar sa treaca singur, la ore stabilite de mine, de pe profilul "silent" pe profilul "normal". Nici asta nu se poate sau nu am descoperit eu ?

 

Innoxius : corect, asa aveam si eu pe anteriorul Nokia 700.

Edited by Alen
Link to comment
Share on other sites

Pentru asta sigur gasesti ceva aplicatie pe Play.

Am cautat, am gasit,am instalat, dar acum am dat de alta belea. Cand schimb profilul telefonului pe "vibrate", acesta continua sa sune, ca si cum ar fi pe profil "normal". Nu stiu daca acest "bug" se datoreaza aplicatiei instalate. Deocamdata nu pot decat s-o dezinstalez, sa fac proba si eventual s-o reinstalez. In profilul "vibrate" am verificat sa fie oprit sunetul si este. Totusi, telefonul suna. Unde gresesc ?

Edited by Alen
Link to comment
Share on other sites

Corect innoxius :P

Am instalat "sound profile", o aplicatie gratuita din Play Store, adica asta :

https://play.google....W9uLlNvZnQiXQ..

 

Later edit: intre timp am dezinstalat aplicatia si am dat telefonul pe "vibrate". Acum telefonul functioneaza corect, adica vibreaza cand trebuie sa vibreze si suna cand trebuie sa sune, deci e clar ca aplicatia influenta setarile pe care le faceam eu peste capul ei, in timpul zilei.

Deci ori aplicatia e cu probleme (caz in care va trebui sa incerc o alta; apropos, poate imi recomandati ceva), ori setarile ei trebuie personalizate mai in amanunt decat am facut-o eu.

Edited by Alen
Link to comment
Share on other sites

Pana la urma am instalat o alta aplicatie din Play Store: https://play.google....2NoZWR1bGVyIl0.

Functioneaza corect, telefonul trece singur pe "silent" la ora 23.00 si inapoi pe "normal" la ora 07.00. In rest, daca in anumite situatii din timpul zilei am nevoie de un alt profil, pot schimba manual setarile telefonului, independent de aplicatia respectiva.

Deocamdata n-am primit update-ul la 4.1, nu mi-a venit inca randul. Poate atunci sa invete si HTC-ul meu sa porneasca alarma chiar fiind inchis, desi parca n-ar mai fi nevoie odata ce noaptea e pe "silent". :)

Edited by Alen
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use