Mikefmv Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 mi se intampla de cateva zile si se aude din ce in ce mai incet,desi volumul in call este dat la maxim. a mai intalnit cineva problema?nu sunt sigur,dar a cam coincis cu update ul la 4.1.1 sau o fi doar fizic si trebuie inlocuit difuzorul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan P. Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Volumul atunci cand suni pe cineva sau atunci cand asculti muzica la difuzor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikefmv Posted January 1, 2013 Author Report Share Posted January 1, 2013 volumul in timpul convorbirii.daca dau pe speaker, se aude ok, la muzica ok, in caști ok.cred ca e difuzorul de"ureche"daca se poate spune așa.problema e ca eu plec sâmbătă pentru 2 linii din țară, și mi e frica sa nu imi facă vreo figura, ca nu am timp sa îl duc in service.așa ca aștept poate sa mai întâmplat cuiva și are vreo soluție. La mulți ani! Sent from my HTC One X using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan P. Posted January 2, 2013 Report Share Posted January 2, 2013 Al meu nu are nimic. Am avut un moment cand am crezut ca si la mine e defect ceva, dar apoi mi-am dat seama ca e de vina apelantul, pentru ca vorbea prea incet sau era de vina iPhone-ul lui. Dar daca la tine se aude la toti incet... atunci s-ar putea sa fie vreo problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikefmv Posted January 2, 2013 Author Report Share Posted January 2, 2013 problema rezolvată.era pur și simplu murdar difuzorul.am băgat în el periuța de dinți și apoi aspiratorul și sa rezolvat.așa ca ori sunt eu prea împuțit, deși mă spăl destul de des (măcar o data pe lună :rolleyes ) ori este un defect pe care îl vor mai întâlni și alții.dacă observați bine difuzorul are niște găuri f.mici, și de la transpirație, praf etc.obturează sonorul.așa ca dacă mai are nevoie cineva de informație se poate lăsa aici, dacă nu se poate închide topic-ul. spor! Sent from my HTC One X using Tapatalk 2 Liviu S. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
norocel constantin Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 (edited) Si al meu se aude incet in convorbiri,poate tre sa pun periuta de dinti pe el ccine stie nu m am gandit la asta Intradevar a avut dreptate cine a deschis topiccu am pus periuta de dinti la treaba si se aude f bine acuma ,ms de informatii Mersi mike a mers numa periuta de aspirator nu a fost nevoie,pare ca nu esti singuru "jegos",:-) Edit Mihai: foloseste te rog editarea, nu mai posta mai multe mesaje unul dupa altul. Multumesc Edited January 28, 2013 by mesersmith Si daca folosesti si limba romana, ai sanse sa inteleaga si colegii ce scrii tu acolo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan P. Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Mikefmv imi poti spune cum exact ai reusit sa bagi periuta de dinti si sa cureti difuzorul? Nu de alta, dar am observat si eu o scadere a volumului in timpul apelului, cu toate ca volumul in-call este la maxim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
norocel constantin Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Efectiv am luat o periuta de dinti cu perii moi si subtiri,am periat locul unde e grilaju cu gaurile de la difuzor(unde pui urechea) si aia a fost tot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolae Iacob Posted April 6, 2018 Report Share Posted April 6, 2018 Am găsit aici soluția, am folosit-o, a functionat. Multumiri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts