Clicky

Jump to content

Dirvareanu Marius

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Dirvareanu Marius

 • Rank
  Newbie

Contact Methods

 • MSN
  dirvareanumarius@live.com
 • Yahoo
  style.killer@yahoo.com
 • Skype
  sp33dk1ll3r

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ciorogarla
 • Model Telefon
  Sony Xperia Sola
 1. Dirvareanu Marius

  VPN pe Fiberlink

  Cel care trebuia sa se conecteze la vpn are un net de proasta calitate (nu de la RDS) si de aceea nu mergea.
 2. Dirvareanu Marius

  VPN pe Fiberlink

  Salut! Am net de la rds fiberlink de 100 mbps si azi am incercat sa fac un VPN din Windows. Portul 1723 il am deschis dar portul 47 imi arata ca este inchis si nu ma pot conecta la VPN. Ce pot face? (am configurat routerul cum trebuie). //Edit Am reusit. Va rog sa stergeti acest post. Multumesc!
 3. Dirvareanu Marius

  Sony Xperia Sola

  Ok. Cand am instalat rom-ul CM 10 mi-a dat o eroare "status 7". Rezolvare: Dezarhivezi rom-ul. Intri in META-INF/com/google/android si ai 2 fisiere. Te intereseaza "updater-script" pe care il deschizi cu notepad++ (obligatoriu cu notepad++) si stergi primele 3 randuri. Rearhivezi si pui rom-ul pe un card de memorie. Introduci cardul si dai sa instaleze rom-ul de pe cardul extern. Cam atat.
 4. Dirvareanu Marius

  Sony Xperia Sola

  Salut! Azi am facut o prostioara. Am vrut sa instalez cm 10 pe sony xperia sola si mi-a dat eroare. Fara e ca acum nu mai am nici-un rom pe el inafara de zip-ul cu cm 10 si nu mai boot-eaza. Ce pot face sa il repar? //Edit Am rezolvat!
 5. Dirvareanu Marius

  Android VPN

  Am desktop. Ok am inteles.
 6. Salut! As vrea sa stiu si eu cam ce poate face functia vpn pe telefon. Stiu despre VPN ca este o retea restransa "aproape" sigura. Am folosit odata o conexiune VPN pe calculator pentru a juca cu un prieten un joc in LAN si din cate am observat atunci prietenul meu imi folosea conexiunea mea la internet, nu a lui. Pe telefon e la fel? As vrea sa fac un VPN ca sa ma conectez la netul de pe calculator. Am cartela Frog si netul este foarte lennnntttt. Si nu, nu am un router wifi.
 7. Gata l-am dezactivat. Mulțumesc pentru ajutor!
 8. Am mai văzut ca dacă nu-l folosești o luna îl oprește automat. Eu mai am încă 2 luni de test, deci ar trebui să-l oprească., nu?
 9. Am văzut ca scrie ca sms-ul e cu tarif normal. Cât înseamnă tarif normal?
 10. Am si eu o intrebare. Dupa cele 3 luni de Zonga gratuit, te intreaba daca vrei sa continui sau plata se face automat?
 11. Dirvareanu Marius

  Sony Xperia Sola ROM CM

  Din cate am vazut pe freexperiapoject (cei care au facut CM pentru Xperia) , pe Sola merge maxim CM 9. O sa incerc si JB dar nu stiu daca e compatibil 100%. //Edit Pana la urma am instalat CM 9 si merge foarte bine. Dar, cand vreau sa fac tethering prin usb nu-mi instaleaza driver-ul pe calculator. Am Windows XP. Vreau sa fac revers tethering ca sa iau net de pe pc pe telefon si am nevoie de aceasta functie. Ce pot face?
 12. Dirvareanu Marius

  Sony Xperia Sola ROM CM

  Nu ma interesează ce opțiuni pierd cât timp mă aleg cu un telefon mai rapid. Cei de la Sony au hotărât sa nu mai facă update la 4.1.
 13. Dirvareanu Marius

  Sony Xperia Sola ROM CM

  Salut! Vreau să-mi bag CM ca rom la un Xperia Sola. Se merită? Se vede vreo diferență? Rom-ul Xperia este foarte încărcat și se mișcă greu.
×

Important Information

Terms of Use