Clicky

Jump to content

claus

Members
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Model Telefon
  Nexus S

claus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. @Tudor: Da, pentru pretul cu rosu tre sa fac abonament de 37 euro pe luna. Cam dublu fata de ce zic eu. Daca tot suntem aici, poate-mi explici si mie logica din spatele unor diferente ale preturilor telefoanelor in functie de abonamente. Sunt abonamente mai scumpe la care dai mai mult pe telefon decat la abonamentele mai ieftine. La abonamentul Mega 45, de exemplu, de 45 de euro, iei telefonul la 499, in timp ce la Mega 8 Internet pe mobil 500 MB il iei la 419. Si primul are internet inclus. Mai putin, ce-i drept, dar tot nu vad logica.
 2. Salutare. Depinde. Imi poti vinde un HTC One X la un pret rezonabil, fara sa trec la un abonament mai mare de 20 euro? Eu, unul, nu cred.
 3. Sunt client Orange de cand a aparut Dialog in Romania si Vodafone (mai intai Connex) la un an dupa. Mai detin un abonament moca digi.mobil si o cartela Cosmote (bonus la niste baterii Toshiba; mi-a placut numarul si am pastrat-o). Desi ii injur in fiecare zi, o sa pastrez abonamentul Vodafone. Am renuntat la 3 numere Orange de-a lungul timpului, din varii motive. Principalul ar fi preturile mari la telefoane pentru abonatii existenti, dar nici Vodafone nu sta mai bine.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use