Clicky

Jump to content

Alex Toma

Gold Member
 • Posts

  577
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Alex Toma

 1. Dacă ai nevoie de ambele atunci da. Deși nu cred, dar depinde de la om la om. M-am gândit să îmbrățișez ideologia asta a minimalismului , fără să folosesc chestii de care nu am nevoie ,doar de ce este nevoie ,se zice că cu puțin faci mai mult. Vreau să văd dacă e așa sau doar vorbe în vânt . Dacă nu ai nevoie de ceva de ce să-ți cumperi ? Să realizezi ca nu ai avut nevoie ,cum am realizat cu telefonul, eram mulțumit cu vechiul meu Lumia, dar am vrut mai mult. 

 2. Dacă chiar ai nevoie de bliț și de o cameră frontală (slabă oricum) atunci du-te și cumpără-ți E3  ,dar dacă nu , 630 fară nicio îndoială . 

  Iar E1 nici nu se pune în discuție este prea mic .

  E3 cât și 630 au Snapdragon 400 , doar că Sony-ul are 1 GB de RAM față de cei 512 a lui 630 ,dar asta nu este un motiv să nu îl iei deoarece , rulează destule jocuri și cu o cantitatea mai mică de RAM ,dar este alegerea ta . 

  Dacă vrei customizare du-te pe E3 dar dacă vrei doar să funcționeze bine ,atunci cumpără 630-ul .

 3. Andra are frate ? 

  Sincer nu-mi pare rău de Maya ăsta  că nu moare de foame iar muzica lui nu mă atrage deloc ,e prea comercial atât el cât și mizieriile promovate în țara noastră .
  Și nu e ca și cum nu aș fi deschis la muzică nouă ținând cont că ascult de la rock ,rap (mai mult cel vechi),pop pâna la muzică electronică ,dar ce se promovează acum nu mă atrage deloc ,nu are vreun mesaj prea bun și nici măcar nu sună neapărat bine .

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use