Clicky

Jump to content

nicu2

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Model Telefon
  Nokia E6 & Acer S500

nicu2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Da a fost aproape o luna f stresanta cu multe ganduri negre... Nu mai zic ca am platit abonament de smartphone si ei mi—au dat in custodie un telefon basic.
 2. Daa, in cele din urma. E chiar mai ok decat cel care l-am avut, ca la ala mai scartia capacul, la acesta e fixat mai bine. + ca mi-a ramas si cutia cu accesoriile de la celalalt, ca am trimis doar telefonul in service. Tocmai ce i-am facut update la JB.
 3. Am primit telefon nou, sigilat de la shop. Dupa 7 drumuri la magazin... Normal trebuiau sa ma sune si sa ma anunte, de asta am zis ca mi-au trimis din nou cel uzat. @dtatar Pe data de 3 am fost la OPC, si au zis ca primesc confirmare in 15-30 zile. Probabil de asta s-au miscat pana la urma...
 4. Mi-au trimis mesaj text ca au trimis telefonul la Orange shop. Exact cum au facut pana acum, fara nicui un detaliu despre situatie, nimic. Deci cred ca e acelasi telefon pt a 4-a oara. Nu imi vine sa cred asa ceva. Ce pot face in acest caz? Ca deja e treaba serioasa. Eu ma gandesc sa consult un avocat.
 5. Le-am zis la telefon ca am facut plangere la ANPC. Se pare ca nu s-au stresat deloc...
 6. My story with Orange & Acer S500 Telefonul a functionat mai putin de 5 luni dupa care a murit. A mai avut si cateva blocari in perioada asta. Telefonul trimis de mine in service Orange arata impecabil, cu folie dedicata modelului, utilizat lejer, fara jocuri sau incercare de rout-are. Cel mai des doar vorbit la telefon, email si facebook, ocazional un film sau foto. Din service mi-au trimis un alt telefon folosit in mod grosolan. Carcasa avea un spatiu sus de intra o moneda, ecranul avea o "folie" cu mii de zgarieturi, era partial umflata cu mizerii dedesubt, in partea de jos a foliei pe cantul inferior era lipit un scotch ce spanzura aiurea. In jurul camerei foto era mizerie...!! Am refuzat telefonul, insotit de o reclamatie scrisa precum doresc sa-mi repare telefonul sau sa-mi dea unul nou. Ce credeti, au trimis din nou acelasi telefon cu mentiunea ca au schimbat capacul de la spate. L-am refuzat din nou cu o sesizare catre service Orange ca nu primesc telefon uzat in schimb, cu aceeasi mentiune. Am fost intre timp si am facut o plangere la ANPC cu hartii si poze (am facut o poza la cel trimis de ei cu celalalt telefon). Dupa 3 zile primesc telefon sa vin la magazin sa semnez hartia cum ca sunt de acord sa trimita din nou telefonul pt investigare. deci un alt drum doar pt a trimite din nou telefonul. Am fost ieri anuntat ca a venit telefonul... merg din noiu, cu strangere in inima, si ce crezi... au trimis acelasi telefon, cu mentiunea ca au schimbat softul :blink: . Deci au trimis de trei ori acelasi telefon forjat. Bataie de joc. Sincer nu ma asteptam o asa decadere a acestei firme.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use