Clicky

Jump to content

Innoxius

Admin
 • Content Count

  17,948
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  110

Posts posted by Innoxius


 1. In Timisoara ajunsese in vara la Dermato o femeie care era ca cei de acolo. Fara par, piele descuamata, tot tacamul bolii de radiatie. Era din Botosani si habar nu avusese de accident. Locuia singura intr-un sat imprastiat pe dealuri, fara acces la informatii si isi continuase viata ei obisnuita. A facut tot ce se spusese sa nu facem. De fapt a facut ce face orice om de la tara: a stat in aer liber, mergand cu vaca la pascut, lucrandu-si terenul, a baut lapte si a mancat lactate, viata normala de taran


 2. Si 23,81% e in conditiile in care nu au iesit cohortele la vot. Nu autobuze, nu incidente majore ;) Cred ca sunt cele mai curate alegeri.

  Asta e. Astea-s procentele pe care le poate scoate Barna acum. Unii zic ca Ciolos facea figura mai buna. Nu stiu. Daca cei care te-ar putea vota nu-si misca curul, degeaba esti curat si vorbesti frumos. 


 3. În seara zilei de 13 noiembrie 1594, armata valahă a lui Mihai Viteazu atacă detașamentul de ieniceri încartiruit în București, pe care reusește să-l distrugă în totalitate, la capătul unei lupte eroice.

  Un mare merit în alungarea turcilor din București l-a avut și primăria Capitalei, care a pus gratuit la dispoziție terenul de luptă

   

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use