Clicky

Jump to content

Innoxius

Gold Member
 • Content Count

  18,141
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  222

Posts posted by Innoxius

 1. Cam 3 zile doar date. De la 11 i se trage. 1 oră am făcut chiar hotspot.

  Oprit noaptea cam 7-8 ore. Deci cam o cincime am avut ecranul pornit.

  Observasem după update la 11 că e mai rapid și ține bateria mai mult, dar nu mă așteptam la valorile astea.

  De aia o să repet experimentul.

  Deci nu închideți încă 😀

  A, apropos de date, am folosit peste 4 GB în perioada asta.

 2. Eu tot vreau sa postez de pe telefon, am cateva volume pregatite, dar nu este link de autentificare. Pentru ca am facut factory reset. Pentru ca am pus Android 11. Si am vrut sa scriu ca tine bateria mult mai bine. Dar nu o sa scriu toate astea.

 3. "Această ţară câştigă 5,8 miliarde de sterline doar din industria muzicală. Asta spre deosebire de pescuit, care a fost atât de ridicat în slăvi, dar care aduce ţării un profit de doar 1,4 miliarde. E o diferenţă importantă. Dacă sunteţi o formaţie, vă aflaţi în turneu şi vindeţi un Cd în Germania, va trebui să faceţi o declaraţie pentru TVA în Germania. Acelaşi lucru este valabil pentru Franţa, Italia, Croaţia, Belgia, Luxemburg, etc…“, adaugă Michael Barkeley, compozitor şi muzician.

 4. Momentul in care m-am blocat la completarea "Developer Economics Survey".

  image.png.1148fff84ced34aec126551d6f1c8e47.png

   

  WTF are legatura asta cu ce dezvoltator esti? Cu ce influenteaza statistica "ce e dezvoltatorii si ce vrea ei" daca sunt fluid la gen (adica 2 ore sunt ce? si 3 ore sunt ce?) sau daca vin si inventez un gen nou, ca asa simt eu?

  Si cica bunicii nostri aveau o problema cu generatia noastra, pentru ca fetele fumau in fata parintilor.

 5. La 28 ianuarie 1896 s-a dat prima amendă pentru condus cu viteză excesivă. Cel amendat (cu 1 shilling) a fost Walter Arnold, din East Peckham, care conducea un autoturism cu 8 mph (12 km/h), în condițiile în care limita de viteză era 2 mph (3.2 km/h). Arnold a fost prins de un polițist care l-a urmărit cu bicicleta!

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use