Clicky

Jump to content

Innoxius

Gold Member
 • Posts

  18,183
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  265

Posts posted by Innoxius

 1. Ba, astia-s normali la cap?

  image.thumb.png.ecf31834fed0b2cfe6be8933c41c30cf.png

  Pai la profunzimile alea, ar trebui sa-mi dea EI o mie noua sute ca sa-l folosesc, nu eu lor. Sau doar ambalajul in stare buna costa atata?

 2. Stânga, Logan, țâgani de Harghita.

  Dreapta, BMW, țâgani de Jermănica.

  Acuma, la cei din stânga, nu-mi dau seama în ce constă handicapul. Loganul sau nația?

  IMG_20220715_192658.thumb.jpg.4499616a13d23ecbf54dac756965216d.jpg

   

 3. Se întoarce pe Pământ un cosmonaut rus după mai multe luni în spațiu și comandantul îl pune la curent cu ultimele evenimente:

  - Conform președintelui Putin desfășurăm o operațiune militară specială în Ucraina.

  De fapt, este un conflict între Rusia și NATO pentru a se stabili cine va domina lumea în următoarea sută de ani.

  - Care e situația acum?

  - Am pierdut peste 15.000 de soldați, 7 generali, 500 de tancuri, 3 nave, 100 de avioane și 1000 de camioane și transportoare blindate.

  Cosmonautul cutremurat întreabă:

  - Și NATO?

  - NATO încă nu s-a băgat.

 4. Service auto devastat în orașul Kherson de un tanc rusesc, după ce mecanicii le-au dat tanchiștilor o factură de 6000 de euro pentru un schimb de ulei, filtru de ulei, filtru de aer, filtru de motorină și manopera. Rușii spun că n-avea cum să intre 200 de litri de ulei la un tanc și au deschis focul cu mitralierele.

  Conflictul a escaladat după ce patronul service-ului auto le-a spus rușilor că dacă sunt nemulțumiți de factură se pot adresa ANPC, moment în care tancul a îndreptat turela spre contabilitate și i-a somat pe angajați să facă storno. După refuzul celor din service, rușii au lansat primul proiectil, dar n-au putut să plece, pentru că mecanicii săltaseră tancul pe elevator.

  În cele din urmă tanchiștii și mecanicii au dat-o la pace: au făcut factura la jumate, dar au comandat și un set de șenile de iarnă, cu depozitare pe termen lung. După plecarea tancului, mecanicii ucraineni au izbucnit în urale, pentru că le scoseseră rușilor dopul băii de ulei de la tanc.

  Slava Ukraini

 5. Cand am vazut "Beth Hart Live in Brezoi" am zis "cine a fost ala care a facut greseala asta? Si ce ar fi vrut sa scrie in loc de Brezoi?" Plus ca "Beth Hart Live in Brezoi" suna ca imnul american cantat in ruseste de un stadion plin cu chinezi.

  M-am interesat si a avut nu unul, ci cinci concerte la Brezoi. "Summer Camp Brezoi 2021" mai exact. Nu stiu daca s-au strans spectatori pentru 5 intalniri.

  So, laidiz and gentlemăns, Beth Hart laivinbrezoi.

   

 6. Românisme. Dai 5 stele si zici "Excelent" la un produs pe care nici nu l-ai primit inca. Sau: intrebi in zona de review cand iti vine pachetul. Care e nivelul urmator? Sa returnezi un produs nesosit inca? Sa cumperi ceva neprodus inca si sa-i faci review?

  image.thumb.png.80ef20699982b3a9448556536f48a25e.png

 7. Zice Chrome ca a detectat un abuz automat al Google. Asta mi se pare  ironic. Daca e de la extensie, cum sa zici ca abuzul e de la Google? Si inca automat. Ce e aia abuz automat?. Inteleg sa fie de la un alt site, obscur, pastorit pe persoana fizica de facatorul extensiei.

  Si cum sa-si atace - ma rog, sa abuzeze - Google propriul produs? 

   

  Oricum, imi cer scuze la Google, sunt altii mai prosti.

  Un ieșean a încercat să desfacă un obuz cu bormașina. E în stare gravă la spital, și-a pierdut o mână și un ochi

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use