Clicky

Jump to content

Innoxius

Gold Member
 • Content Count

  18,141
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  222

Everything posted by Innoxius

 1. Innoxius

  Off Topic V3

  Ca sa nu va mai chinuiti https://www.netflix-codes.com/
 2. Innoxius

  Off Topic V3

  Da, se pare că era un virus. Am fost păcălit de un prinț nigerian.
 3. Innoxius

  Off Topic V3

  Iti dai seama ca as face orice sa nu inchideti forumul 😀
 4. Innoxius

  Off Topic V3

  Nu, graficul nu-l arat. E al meu, am dat bani pe el.
 5. Innoxius

  Off Topic V3

  Cam 3 zile doar date. De la 11 i se trage. 1 oră am făcut chiar hotspot. Oprit noaptea cam 7-8 ore. Deci cam o cincime am avut ecranul pornit. Observasem după update la 11 că e mai rapid și ține bateria mai mult, dar nu mă așteptam la valorile astea. De aia o să repet experimentul. Deci nu închideți încă 😀 A, apropos de date, am folosit peste 4 GB în perioada asta.
 6. Innoxius

  Off Topic V3

  Nu închideți, că mai am ceva de spus
 7. Innoxius

  Off Topic V3

  Huuuooo!!! OnePlus nu copiază pe nimeni. Ei sunt originalul originalului.
 8. Innoxius

  Off Topic V3

  Na, oi fi uitat cu pandemia asta 😀
 9. Innoxius

  Off Topic V3

  Eu tot vreau sa postez de pe telefon, am cateva volume pregatite, dar nu este link de autentificare. Pentru ca am facut factory reset. Pentru ca am pus Android 11. Si am vrut sa scriu ca tine bateria mult mai bine. Dar nu o sa scriu toate astea.
 10. "Această ţară câştigă 5,8 miliarde de sterline doar din industria muzicală. Asta spre deosebire de pescuit, care a fost atât de ridicat în slăvi, dar care aduce ţării un profit de doar 1,4 miliarde. E o diferenţă importantă. Dacă sunteţi o formaţie, vă aflaţi în turneu şi vindeţi un Cd în Germania, va trebui să faceţi o declaraţie pentru TVA în Germania. Acelaşi lucru este valabil pentru Franţa, Italia, Croaţia, Belgia, Luxemburg, etc…“, adaugă Michael Barkeley, compozitor şi muzician.
 11. Să actualizez? Să nu actualizez? Mi-e să nu se dubleze.
 12. Momentul in care m-am blocat la completarea "Developer Economics Survey". WTF are legatura asta cu ce dezvoltator esti? Cu ce influenteaza statistica "ce e dezvoltatorii si ce vrea ei" daca sunt fluid la gen (adica 2 ore sunt ce? si 3 ore sunt ce?) sau daca vin si inventez un gen nou, ca asa simt eu? Si cica bunicii nostri aveau o problema cu generatia noastra, pentru ca fetele fumau in fata parintilor.
 13. Acel moment vomitiv, în care într-o țară UE și NATO, un copil, întrebat ce vrea să-i aducă Moșul, răspunde "O periuță de dinți". Lasă, mă copile, că sunt alții mai năpăstuiți, că nu mai știu pe unde să-și dosească diamantele.
 14. Innoxius

  Funny stuff

  La 28 ianuarie 1896 s-a dat prima amendă pentru condus cu viteză excesivă. Cel amendat (cu 1 shilling) a fost Walter Arnold, din East Peckham, care conducea un autoturism cu 8 mph (12 km/h), în condițiile în care limita de viteză era 2 mph (3.2 km/h). Arnold a fost prins de un polițist care l-a urmărit cu bicicleta!
 15. Adolf Hitler elected in Namibia's local council elections - but has 'no plans for world domination'
 16. Noaptea mintii de Boris Pasternak Rusia: Elevi acuzați de terorism după ce ar fi plănuit să arunce în aer o clădire din Minecraft
 17. Innoxius

  Off Topic V3

  Dar ce cu ce ai gresit asa de rau de trebuie sa faci editare video pe telefon? Ai pierdut un pariu? 😊
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use