Clicky

Jump to content

Innoxius

Admin
 • Content Count

  17,814
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  84

Posts posted by Innoxius


 1. De pe FB:

  Quote

  Tocmai mi-am cumpărat o pungă de sare de Himalaya, pe care scrie că s-a format acum 250.000.000 de ani, dar expiră în august. Dacă nici ăsta nu-i ghinion...

   


 2. A se studia parghia. Fizica gimnaziu.

  3 hours ago, DTTR said:

  Setul final. Am sprijinit brațul telescopic pe bord în speranța că nu se va mai dezlipi ventuza.

   

   


 3. Vorba reclamei, probably the best text about. De fapt singurul care mi-a placut.

  Quote

  Merită 100 de stadioane pline de recunoștință. A bătut campioane din țări care au mai multe cluburi de tenis decât avem noi cârciumi

  Să te simți tu tare și „mândru că ești”, iar asta pentru că altcineva a muncit cu o ambiție inumană și a ridicat Drapelul țării din care faci și tu parte întâmplător. O fi existând o ipocrizie mai mare și mai generalizată decât aceasta? Eu nu sunt mândru că Simona Halep a câștigat și va mai câștiga. Sunt mai degrabă complexat. Sunt complexat că, in timp ce Simona a bătut țări care au fiecare în parte mai multe cluburi de tenis decât avem noi cârciumi și sedii PSD, eu arunc gunoaie pe jos, flegmez pe stradă, merg ca idiotul cu mașina, las gunoaie în urmă pe unde mă duc, votez ca boul, iar când nu votez ca boul nu votez deloc. Și o țiu tot așa, în tot și în toate, privind înainte cu speranța că pensiile se vor mări și mâine, și poimâine, și la infinit. Deci, ne deranjezi cu stilul tău, Simona. Nici măcar nu ai catadixit să mulțumești PSD-lui că ți-a mărit Wimbledon-ul pe care l-a taiat Băsescu, da.

   


 4. Poate telefonul trimite, dar nu acceptă mașina. Zic și eu.

  Mie îmi merge pe cablu Maps împreună cu Spotify (din Maps) și apelurile, plus scăderea sonorului Spotify când vorbește Maps sau a ambelor când răspund la apel. Chiar nu văd de ce nu ar merge așa și pe BT.

  Văd că a zis Greuceanu același lucru.


 5. În orașul în care niște taximetriști, bărbați adevărați, au bătut un uberist.

  IMG_20190713_091435.jpg

  Până la urmă, parcă e mai inteligent să oferi aceleași condiții, în loc să te faci de râs în fața Guvernului. 


 6. Firm fat-fingered G Suite and deleted its data, so it escalated its support ticket to a lawsuit

  Cred ca cineva se plictiseste. In primul rand ca nu exista stergere "accidentala". Te intreaba si ras-intreaba de te enerveaza. Nu e ca si cand ai apasat pe Delete si puff... In al doilea rand ca nu e "stergere". E "programare pentru stergere". Mai ai o perioada sanatoasa in care sa te razgandesti. Si e normal. Una sa nu se intample nefacute din astea si a doua sunt banii. Ei pierd un client platitor. Nu te lasa asa usor din mana.


 7. Care stiti, sistemul de localizare la 112 e functional? Azi am sunat pentru o doamna la 80 de ani care alunecase pe scari si ma intreaba aia de la 112 adresa. WTF? Eram in Timisoara, semnal garla. 

×

Important Information

Terms of Use