Clicky

Jump to content

Innoxius

Admin
 • Content Count

  17,957
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  113

Everything posted by Innoxius

 1. Innoxius

  Bancuri

  Vreau si eu armata din asta cu sucuri, chifle, dulceață, müsli
 2. Ce mai descoperă omul prin telefon. Aștept să se trezească lumea, să văd dacă funcționează. Tot cu acel Activity Launcher
 3. Plus că mă cheamă duminică seara, ei închizând la 15:00
 4. La Emag marfa ajunge după ce o ridici. Milioanele băgate anual în servere își arată utilitatea.
 5. Innoxius

  Off Topic V3

  Sa facem un "exercitiu de imagine" si sa ne imaginam cum ar fi aratat Veorica in imaginea asta. Ca nu cred ca nenea ala din dreapta e traducator. Nici pentru profa de engleza, nici pentru proful de fizica. Cred ca ar fi avut doi traducatori, unul pe politica pentru discutiile cu Trump, altul pe "bigudiuri, muraturi & stuff" pentru discutiile cu modeala.
 6. Innoxius

  Off Topic V3

  Rog nu deranjați
 7. In Timisoara ajunsese in vara la Dermato o femeie care era ca cei de acolo. Fara par, piele descuamata, tot tacamul bolii de radiatie. Era din Botosani si habar nu avusese de accident. Locuia singura intr-un sat imprastiat pe dealuri, fara acces la informatii si isi continuase viata ei obisnuita. A facut tot ce se spusese sa nu facem. De fapt a facut ce face orice om de la tara: a stat in aer liber, mergand cu vaca la pascut, lucrandu-si terenul, a baut lapte si a mancat lactate, viata normala de taran
 8. Innoxius

  Off Topic V3

  Ransomware pe camere foto.
 9. Innoxius

  Off Topic V3

  Termene de returnare și penalități dacă le depășești. Ok, nu funcționează ca, dar diferența e doar lipsa dobânzii.
 10. Innoxius

  Off Topic V3

  Nici promisiuni nu am.
 11. Innoxius

  Off Topic V3

  Vai și-amar la pătrat. Eu n-am avut și nu am credite.
 12. Innoxius

  Off Topic V3

  Adică ți-ai luat încărcător cu 2,5 klei 😀
 13. Innoxius

  Off Topic V3

  No money, no problems.
 14. La ala n-am rezistat mai mult de cateva episoade.
 15. Da, chiar mă gândeam nu de mult să mă interesez dacă a mai apărut ceva.
 16. Îmi poate spune cineva de ce mi-a rămas "imprimat" pe ecran textul din stânga? Îl selectasem să deschid link-ul și apoi a rămas urma aia. A dispărut doar după restart. 19-11-15-00-27-26.mp4
 17. Dupa ce s-au mai rodat cilindrii si am ajuns la stilul de utilizare propriu, asta e consumul in 48 ore. Mentionez ca a fost oprit 7 ore peste noapte.
 18. Bine, nu vă mai zic nimic. Să vă chinuiți singuri. Nici că după atâta timp am strâns doar 7,12 MB de gunoi. Ori 10-le e foarte deștept la făcut singur curățenie, ori e atâta de deștept că nu face mizerie, ori e de la faptul că e aproape stock.
 19. N-am gasit alta utilizare la cat spatiu am
 20. M-am sacrificat pentru voi si am instalat toate hartile HERE si Sygic. Pentru cine e curios, hartile Here ocupa 40,36 GB si cele Sygic 31,45 GB.
 21. Innoxius

  Off Topic V3

  Si 23,81% e in conditiile in care nu au iesit cohortele la vot. Nu autobuze, nu incidente majore Cred ca sunt cele mai curate alegeri. Asta e. Astea-s procentele pe care le poate scoate Barna acum. Unii zic ca Ciolos facea figura mai buna. Nu stiu. Daca cei care te-ar putea vota nu-si misca curul, degeaba esti curat si vorbesti frumos.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use