Clicky

Jump to content

beberobu

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by beberobu

 1. Bye bye, ramaneti cu forumul vostru, eu ma duc pe altele, atata cenzura nici pe vreamea lui Ceausescu nu era...
 2. Am folosit acum un ton usor agresiv pentru ca ma simt agresat la randul meu, tocmai de un moderator, care a folosit un ton mai agresiv decat mine ! Asta nu ai vazut...
 3. Mai omule, mai esti si moderator.... thread-ul lui nu se refera strict la ROM-ul lui....ci la ROM-uri cusom la modul general. Aceleasi aplicatii le-am avut si folosit. Nu am pus alt kernel, am lasat kernel-ul stock caci deocamdata, una peste alta, asa este cel mai ok. Nu vorbeste nimeni urat despre, am spus ce s-a intamplat, fapte si le-am spus cred civilizat. Ce-ai sau ce-ati patit ? Avem voie sa spunem ce se intampla ? Ca sa stiu daca mai intru vreodata pe forumul asta.
 4. Pai da, fix la fel zice si el despre al lui !
 5. Te gandesti bine in ce priveste calitatea. Insa nici nu prea pierzi mare lucru. Cu alesul este in functie de gusturi. De pe dx nu vine in 20 zile. Am avut comenzi la ei care au plecat dupa 20 zile de la ei.
 6. Am pus ROM revolution aseara si este o diferenta clara de baterie in favoarea ROM-ului stock. Cu cel stock (chiar si nerootat) la ora 18.00 dupa ce am tras de telefon la greu, aveam cca 65% baterie. Cu ROM Revolution HD 9.3, aveam 65% pe la 15.00 si nu am tras de telefon mai mult. Cred ca cea mai buna varianta este sa-ti deblochezi (root) telefonul si sa-ti dezinstalezi ce aplicatii nu ai nevoie si atat, sa lasi ROM-ul ala cu care a venit. Parerea mea, hic....
 7. Ce-a patit de nu a mai fost in seara asta ?
 8. Nici al meu nu are gap si chiar daca avea nu stateam in asta. Probabil dupa ce isi incaseaza ceva socuri o sa faca.... ramane de vazut.
 9. Eu aveam versiunea platita. Acum asta vad ca este gratis... am dezinstalat acea versiune platita si am instalat-o pe asta. Arata ok desi vad ca se misca mai greu dar vad ca are si facilitati mai multe. Insa nu mai pricep nimic, am dat banii degeaba pe versiuna aia ?
 10. Salut, am descoperit un concurs cu multe premii HTC, accesorii. Din ce am citit intra in calcul oricine face 3 posturi pe zi. Am zis ca poate intereseaza. http://hobbyforum.ro/topic/1869-concurs-hobbyforum-mai-2013/?p=28710 Daca fac ceva gresit postand atunci imi cer scuze si rog un moderator sa stearga.
 11. Servus tie! Cam cat te tine bateria la OneX la o utilizare medie si cam cat la o utilizare masiva ? Deocamdata am HTC Sensation dar ma gandesc sa iau un OneX sau un Galaxy S3 si bateria este f. importanta pentru mine. Apropo, incearca ROM-urile Revolution, ale lui mike1986, eu pe Sensation am pus initial InsertCoin ca si tine, am zis ca deh.... romani.... dar dupa ce am pus Revolution de curiozitate am ramas cu el, este o diferenta vizibila de viteza si stabiliitate.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use