Clicky

Jump to content

Ilici Andrei

Gold Member
 • Content Count

  528
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ilici Andrei

 1. Ilici Andrei

  Blackberry Q10 la QuickMobile

  Inca o dovada ca baietii de la QuickMobile sunt cei mai tari. Eu stiam ca, Q10 se va lansa pe undeva pe la sfarsitul lui mai- inceputul lui iunie. Iar el a sosit deja in oferta QuickMobile: http://www.quickmobile.ro/cauta/q10 . Si pe negru si pe alb( pe care nu l-am mai vazut pana acum). P.S. Scuze daca am incadrat topic-ul gresit, insa aici mi s-a parut cel mai potrivit.
 2. Asta este o intrebare pe care si-au pus-o multi. Dimensiunea ecranului tot creste... insa pana cand? Se pare ca urmatorul Nexus si Motorola X Phone vor avea ecrane de 4.5 inch, iar HTC One a ramas la 4.7 inch. Incearca ei oare sa se opuna acestui trend ascendent? Sa speram, pentru ca daca vrem ecrane mari ne luam un phablet sau o tableta.
 3. Ilici Andrei

  Prețuri bune la telefoane la Internity

  Cred ca trebuie sa fie vreo greseala la 4X HD. Poate la abonament. Nu are cum sa fie 999 lei un quad-core. Mai ales brusc sa se injumatateasaca pretul.
 4. Ilici Andrei

  10.000 de membrii

  Doar atat ?
 5. Ilici Andrei

  Galaxy S4 - Discutii generale

  La unboxing-ul unui HTC One (cand isi introducea datele pentru Dropbox), respectivul a spus ca a cumparat multe telefoane Samsung si HTC (canal tech) si ca dupa ce a ajuns pe la 150GB l-a "retrogradat" la putin sub 100GB, pentru ca zic ei ar fi avut prea mult, si era suspect.
 6. Nu e niciun virus. Este un eveniment de pe facebook care dureaza o perioada mai indelungata. De aceea apare in fiecare zi. Incearca sa ii dai "Nu particip" si poate nu mai apare. Eu am un eveniment cu nu stiu ce club care dureaza pana la sfarsitul lui iulie. Uita-te in calendar pana la ce data iti apare. Dupa aceea data nu va mai fi nimic.
 7. Ilici Andrei

  Galaxy S4 - Discutii generale

  O comparatie mai ampla intre cele 2 versiuni de S4: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_i9500_vs_i9505-review-930.php
 8. Ilici Andrei

  Galaxy S4 - Discutii generale

  O metoda interesanta de promovare pentru S4 venita din parte unui operator: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CsGlzu2NzX0
 9. Ilici Andrei

  Bun venit Jolla. Bun venit Sailfish OS

  Daca inainte aplicatiile de Android puteu fi rulate doar pe Android, acum ceva timp a fost facut posibil de BlackBerry, acum de Jolla, iar in viitor de Tizen. Cand vei fi in impas ce OS sa alegi, vei ajunge si sa te intrebi care OS are aplicatii mai multe sau mai calitative. Deci asta pica din start in cazul compararii a doua din cele 4 prezentate mai sus.
 10. Ilici Andrei

  Galaxy S4 - Discutii generale

  S4 Active isi face aparitia in fata camerei: http://www.gsmarena.com/see_the_samsung_galaxy_s4_active_for_the_first_time-news-6069.php iar Samsung greseste colosal: http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-s4-mega-pops-up-in-samsung-watch-on-description-on-the-play-store/ (sau poate intentionat), desi nu stiu de ce. S-a pierdut buzz-ul din jurul Samsung sau de ce oare ar dori ei sa faca asa ceva ? P.S. Numele meu de familie nu e Esca
 11. Ilici Andrei

  Samsung Galaxy S III

  Galaxy S3 4.2.2 leaks: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iii_android_422_firmware_leaks-news-6066.php
 12. Ilici Andrei

  Bun venit Jolla. Bun venit Sailfish OS

  innoxius, avem cumva in fata viitoarea ta semnatura ?
 13. Ilici Andrei

  Samsung Galaxy Note III, primele informatii

  http://www.sammobile.com/2013/05/19/alleged-picture-taken-with-samsung-galaxy-note-iii/
 14. Ilici Andrei

  HTC One - discutii si prezentare generala

  Veste excelenta pentru actualii si viitorii posesori de One: http://www.gsmarena.com/htc_one_to_get_android_42_jelly_bean_update_in_23_weeks-news-6063.php
 15. Ilici Andrei

  Nokia Lumia 925 (Catwalk)

  Ei au alt fus orar
 16. Ilici Andrei

  Google I/O 2013

  Samsung Google Nexus S4 Explained:
 17. Ilici Andrei

  Link-ul zilei 01

  Oficial au fost descarcate din AppStore 50.000.000.000 aplicatii: http://www.apple.com/itunes/50-billion-app-countdown/ Norocosul castigator al unui voucher de 10.000$ de cheltuit in AppStore va fi anuntat curand. Sa vedem ce vor oferi Google la descarcate a aplicatiei 50 miliarde, caci aseara la Google I/O ziceau ca au ajuns la 48 miiarde.
 18. Ilici Andrei

  Google I/O 2013

  Nu vor lasa nimic. Este software Google pe hardware Samsung.este Ca si cand ai instala un Custom ROM in genul CM, AOKP... Este pur Vanilla Android.
 19. Ilici Andrei

  Google I/O 2013

  O parte dintre ele. Unele de la vara, unele spre sfarsitul anului....
 20. Ilici Andrei

  Google I/O 2013

  Presupun ca e varianta Snapdragon (nu au procesoare pentru ei si le ofera celor de la Google? ) Cat despre hardware gratis, tocmai au primit toti cate un ChromeBook Pixel. (cadou in valoare de aprox. 1200$)Se Se poate sa mai urmeze, caci anul trecut au fost mai multe.
 21. Ilici Andrei

  Google I/O 2013

  Se va vinde cu un pret mai mic decat cea cu TouchWiz, deoarece afara versiunea normala este 850$, deci cu 200$ mai mult. E ceva. Va dati seama ca fara bloatware varianta de 16GB va avea in jur de 14GB liberi.
 22. Ilici Andrei

  Google I/O 2013

  Incredibilul inevitabil s-a produs. A fost lansat Samsung Galaxy (Nexus) S4
 23. Ilici Andrei

  Google I/O 2013

  Google Play Games anuntat in urma cu cateva momente. In sfarsit, in lumea Android, Cloud Saving. Good job, Google !
 24. Ilici Andrei

  Galaxy S4 - Discutii generale

  Nu cred ca va asteptati la alt rezultat: http://www.sammobile.com/2013/05/15/samsung-galaxy-s4-samsungs-fastest-selling-smartphone/ LE: Cateva cifre mai exacte: http://www.gsmarena.com/samsung_shiped_6_million_galaxy_s4_units_broke_own_record-news-6039.php
×

Important Information

Terms of Use