Clicky

Jump to content

MAN63

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About MAN63

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Model Telefon
  Nexus
 1. Telefonul este luat pe numele meu de la orange în data de 08.08.2013 și mai are garanție aproximativ 11 luni. Bănuiesc că specificațiile telefonului se cunosc, fiind forum de specialitate. O simplă căutare pe google vă arată imediat tot ce aveți nevoie. Vine insoțit de cutie și toate accesoriile de la cumparare, inclusiv factura si garanția. Este un telefon functional si nu are defecte(vezi poze). Nu sunt obișnuit să folosesc cuvinte ca impecabil sau alte termene ce în ziua de azi se asociaza cu samsarii. Nu dau note! Predare personală în București și Buzău. Prefer să-l predau personal ca omul să cunoască ce cumpară și de la cine. Răspund pe forum, deci comunicarea se va face aici sau prin mesaj privat. Întrebați, pentru că doar așa veți afla alte detalii ce poate acum îmi scapă! PREÈš 800 lei
 2. Salut, Am achizitionat telefonul(Nexus). Pana acum totul este bine cu el. Sper sa am parte de telefon! Se poate inchide. Multumesc pentru gazduire!
 3. Il mai ai? Nu pot sa ma hotarasc ce sa aleg. Nexus sau SGS2. Ma incanta faptul ca tu ai toate acareturile + garantia si factura, ceea ce pentru multi vanzatori din ziua de azi, acest criteriu este greu de indeplinit(nu-mi explic de ce). De la ce magazin a fost cumparat? Factura este pe numele tau? Esti unicul utlizator? Ai avut vreo problema cu el? Mai ai o intrebare: De ce vrei sa il vinzi?
 4. Buna ziua, Doresc sa cumpar un telefon(SmartPhone) Galaxy Nexus. Vreau ca telefonul sa aiba toate accesoriile(Incarcator, Cablu de date, Casti), inclusiv cutie, sa nu aiba probleme de software\hardware. Sa nu fie scapat, sa nu arate neingrijit! Concluzia este ca telefonul sa functioneze perfect si sa arate cat mai bine posibil. Bugetul este undeva la 1100-1200Ron, eventual creste in functie de cat de actual este cumparat(de nou). Doresc si sper sa gasesc un telefon pentru care eu sa fiu al doilea utilizator. Vreau sa achizitionez telefonul personal, nu vreau sa fac tranzactii prin curier. Sunt din Bucuresti! Contact: 0727857213 Mihai Astept oferte cat mai apropiate de cerintele mele. Ma intereseaza doar Galaxy Nexus! Salut si o zi buna!
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use