Clicky

Jump to content

victoria.giorgiana

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by victoria.giorgiana

  1. Avem voie sa ne spunem parerea proprie si sa prezentam datele exact asa cum sunt. Daca apare pata roz o sa va confirm si o sa incerc sa vin si cu o explicatie. Nu am de ce sa infirm daca problema chiar exista.
  2. Sincer, nici nu am observat vreo pata, in filmulet se vede un pic mai roz dar nu stiu daca chiar este "acea pata roz" sau pur si simplu filmarea nu e atat de buna. Am avut telefonul timp de 3 zile, am realizat mai multe poze si nu am vazut nimic. Nu am stat sa analizez aceasta problema dar o sa-i rog pe colegii mei, cei care au acum telefonul, sa verifice si apoi revin cu un raspuns.
  3. Nici eu nu vreau sa discutam prea mult despre asta si chiar apreciez criticile, stiu ca am mult de invatat dar as prefera sa-mi spui exact ce nu ti-a placut si ce as putea imbunatatii. Maine voi adauga un material despre Camera Foto/Video cu poze si video-uri realizate cu S3, atat afara cat si in casa.
  4. Buna Nu prea am experienta in asa ceva (este al 2-lea review realizat de mine) dar eu zic ca a iesit bine. Am zis ca pare mai subtire datorita liniilor curbe, nu ca este mai subtire... S3 are 8,6 mm grosime iar S2 8,5 mm. Stiu ce vorbesc
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use