Clicky

Jump to content

lorinn

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Am testat si eu...dar merge mult mai bine pe engleza. Acolo intelege ce ii zic in 98% din cazuri, insa in romana intelege vreo 60, maxim 70%.
  2. Eu unul va recomand ZANavi. E o aplicatie de navigare open source, gratis, foloseste hartile Open Street Maps (te lasa sa le downloadezi in aplicatie pe tari/regiuni pentru offline navigation, sau poti naviga online daca vrei). Interfata nu e deloc iesita din comun, e una simpla, insa trebuie un pic de timp sa va acomodati cu ea. Ok, nu trebuie sa va asteptati la foarte multe fiind open source, dar mie mi s-a parut o solutie de navigare destul de buna. Am folosit-o cat timp am fost in afara orasului Arad, a fost foarte ok, am de gand sa o testez si prin oras zilele urmatoare.
  3. Mie mi se pare un pic suspect testul ala. Eu scot pe Galaxy Nexus (overclock CPU la 1344 si GPU la 512) in jur de 6675. One X LTE cu CPU-ul la 1500 (adverat, nu stiu cat are pe GPU, dar) scoate cam cu 1000 de puncte mai putin?
  4. Cei de la Vodafone nu sunt chiar asa de cretini. Bine, sunt de acord, sunt destul de scumpi fata de Orange de exemplu...insa avand in vedere faptul ca eu scot si viteze de 8-10 ori mai mari decat scot cei de pe Orange (eu GN pe Voda, colegul iPhone 4 pe Orange), eu chiar nu i-as considera cretini...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use