Clicky

Jump to content

deiuma

Gold Member
 • Posts

  680
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by deiuma

 1. Eu vreau sa trec pe WP. Am găsit lumia 925 la vreo 500 de lei. Trebuie sa hotărăsc ce model WP. 925 nu cred ca primește W10,

  Nu știu dacă te mai  ajută, dar 925 clar primește W10M. Eu l-am instalat prin Insider pe 630 și 640, n-ar avea de ce să nu meargă și pe 925. ;)

   

  Later edt:

  Fiind utilizator WP (acum  W10M) de un an și ceva (iunie 2014 - prezent). zic că ar  fi ok să-mi dau și eu cu părerea. 

  Înainte de Lumia am avut LG Optimus Net cu Android 2.3 și de atunci n-am mai folosit Android decât ocazional. De ce am ales WP atunci? Pentru că mă săturasem de ROM-uri și știam că în bugetul meu voi găsi doar telefoane cu Android pe care îmi va veni să le arunc pe geam după puțin timp.

   

  WP 8.1 a avut hibe mici, cu care un un average Joe poate trăi fără probleme. Îmbucurător e faptul că multe din hibele astea au dispărut odată cu 10 (aplicațiile stock sunt mult mai bogate în funcții și, per total, sistemul e mai modern decât predecesorul). 10 e clar mai personalizabil decât iOS, mai ales dacă îți inserezi tile-uri goale și transparente - poți muta apoi orice tile unde vrei tu, ajungând la orice combinație ți-ar putea trece prin cap, de la minimalist la extravagant. Să vvă văd cum personalizați home screenul iOS-ului! :D

   

  E adevărat, 10 are unele probleme de stabilitate, dar hey, e beta. Se vor rezolva și oricum nu-s așa dese, însă experiența e clar incomparabilă cu cea de pe 8.1, cu muulte plusuri pt 10.

   

  Din punct de vedere al sistemului, MS a dat lovitura. W10M îmi pare calea de mijloc dintre iOS și Android. La aplicații mai e de lucru, însă, dar aici nu e vina MS, ci a developerilor. Oricum, dacă n-ai app oficiale sunt slabe șanse să nu găsești cel puțin un înlocuitor 3rd party (cred că cel mai bun  exemplu de aplicație terță făcută ca lumea e MetroTube).

   

  Personal, nu duc decât lipsa unui Facebook Messenger mai breaz, dar sper că se va rezolva, având în vedere anunțul făcut de Facebook și faptul că deja am primit un nou client pentru Facebook scris pentru Windows 10.

   

  Over all, aș face aceeași alegere dacă aș mai avea ocazia? Da, cu siguranță! Windows Mobile e ok pentru majoritatea utilizatorilor, dacă se rezolvă și app gapul va fi și mai bine. :) 

   

   

 2. Nu știu cum poți avea acces la API-ul Youtube, dar ar fi interesant un progrămel care să iți facă recomandări muzicale în funcție de ce ai in cont sau niste tag-uri pe care le dai la startup. :)

  Eventual să caute cuvintele alea în descriere si sa iti dea canale tematice: chill, EDM, rock etc.

 3. Azi am dat de prima problemă cu Windows 10.

   

  Aveam nevoie de pitch correcting (aka „voce gen Cher†pentru că-s sigur că nu-s prea mulți familiarizați cu așa ceva pe-aici :) ) rapid , așa că am instalat plugin-ul pe care-l folosesc de obicei în cazuri de-astea, dar, ce să vezi, DAW-ul lua crash și Windows-ul mi-l închidea fără să mai aștep (în 7 era înghețat 30 de secunde și după își revenea). Am încercat și cu DAW-ul adăugat la excepțiile DEP  (Data Execution Prevention) - nimic. N-am avut decât să renunțat la pluginul respectiv.

   

  Tot răul e spre bine, însă. A,m căutat alternative și am descoperit că aveam una chiar sub nasul meu. Softul pe care-l foloseam pentru corecții manuale face și corecții automate fără nicio problemă și eu nu știam! :))

   

  Deci, datorită Windows 10 am scăpat de un plugin care nici nu-mi trebuia de fapt. :D

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use