Clicky

Jump to content

black_alienware

Gold Member
 • Content Count

  531
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About black_alienware

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 06/11/1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Targoviste
 • Model Telefon
  LG G2 F320K
 1. Daca nu dai Quote, poti sa intelegi tot felul de chestii. D-aia exista butonul ala. Imi cer scuze ca am inteles cu totul altceva De cand mi-am luat IPhone, am numai certuri pe anumite forum-uri cu foarte multi posesori de Android "nu ma mai suporta nimeni" probabil de aceea, cateodata, inteleg cu totul altceva.
 2. Probabil se referea la mine ca sunt posesor de IPhone si in imaginatia lui, posesorii de IPhone sunt "scartari" eu asta am inteles dupa ce am postat eu homescreen-ul meu.
 3. black_alienware

  Nokia cu Android exista

  Dupa acelasi blog. Omul chiar le zice http://communities-dominate.blogs.com/brands/2014/02/what-does-it-mean-that-nokia-launches-3-smartphones-on-android-now-it-means-desperation-and-that-win.html
 4. black_alienware

  Nokia cu Android exista

  Microsoft nu o sa se prabuseasca "niciodata". Doar Nokia are de suferit. Asa e cand vrei sa fi cumparat de "oricine", in ideea de a te afirma din nou.
 5. black_alienware

  Nokia cu Android exista

  Dupa parerea mea, da. Este singurul din vremea aceea. Acum nici nu stiu exact ce inseamna asta cu adevarat: "IPhone killer"
 6. black_alienware

  Nokia cu Android exista

  Un articol interesant. http://communities-dominate.blogs.com/brands/2014/02/modelling-nokia-x-scenarios-and-the-level-of-desperation-it-reveals.html
 7. black_alienware

  Samsung Galaxy S5

  S5 Gold
 8. black_alienware

  Nokia cu Android exista

  "Google nu angajeaza posesori de IPhone". Stiu ca este un forum cu 90% posesori de Android sau MeeGo OS (vad ca sunt atacat de posesori de N9) si asta nu inseamna ca daca am IPhone, trebuie sa sariti pe mine. Am avut numai telefoane cu Android si imi place la nebunie Android-ul. Am trecut pe IOS din simpla curiozitate si nu regret deloc. M-am legat de acest telefon si de "sistemul lui de operare" pentru ca pur si simplu nu imi place ce a facut Nokia cu acest smartphone si cu ideea de Android. E parerea mea si nu are rost sa comparam Iphone 4/4s, 5/5s ca deja o dam in sf-uri intr-un topic legat de un telefon/telefoane intre 120/150$. Parerea mea este ca acest telefon o sa fie o mare dezamagire si nu o sa concureze decat cu celelalte modele low-cost de la Nokia.
 9. black_alienware

  Samsung Galaxy S5

  Eu abia astept sa toarne astia pe youtube apa pe el
 10. black_alienware

  Nokia cu Android exista

  Nu aveam mari asteptari din partea acestui smartphone. Era clar ca nu o sa aiba cine stie ce configuratie. Singurul lucru care ma deranjeaza, este ce au facut ei cu sistemul de operare pe care il numesc Android. Nu vreau sa par detinator de Iphone ca o dam in diverse. Nu am mai scris de ceva timp pe forum, dar telefonul asta chiar m-a facut sa scriu ceva despre el.
 11. black_alienware

  Nokia cu Android exista

  "Porcarie" - Probabil zic asta ca nu sunt fan Nokia, dar cel mai probabil zic asta ca sunt fan Android, iar Nokia si-a batut joc de Android cu acest telefon. Nu ma intereseaza pretul daca nu imi place produsul. Poate sa coste si 50$ ... de ce as cumpara acest telefon ? Doar ca are Android, dar nu are Android ? .. sau poate o sa fie mai "cool" atunci cand o sa apara un custom rom pentru el ca sa scapam de interfata aia oribila si atunci o sa ma gandesc ca trebuie sa am un telefon Nokia cu Android si acces la Google Play.
 12. black_alienware

  Samsung Galaxy S5

  Probabil seamana cu S6.
 13. black_alienware

  Nokia cu Android exista

  Pentru ca nu imi inspira nimic acest smartphone "hybrid" care nu aduce nimic nou din nici un punct de vedere. E doar un telefon Nokia care arata la fel ca toateeee telefoanele Nokia si care ruleaza Android in spatele acestei interfete amestecate, fara a utiliza vreun serviciu Google.
×

Important Information

Terms of Use