Clicky

Jump to content

andreiTod

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About andreiTod

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Model Telefon
  Xperia Sola
 1. Deci Alex? Vreo parere ceva despre noua ta tableta? Speram sa revii cu un review...ceva. Oricum iti doresc mult noroc cu tableta ta (AllView...cred). Eu am avut una si nu am avut...noroc cu ea, doar probleme.
 2. Mda...cum spuneti voi. Eu am avut un Evolio anul trecut si...nu am prea avut timp sa o butonez pentru ca...s-a departat ecranul de ea atat de mult incat nu cred ca mai percepea pur si simplu atingerile. Avea eranul departat de carcasa de cand am scos-o din cutie. Probabil acest brand au probleme de genul asta in general, pt ca cei de la e-mag mi-au schimbat-o fara nici un fel de comentariu...dar nu cu acelasi brand.
 3. Nu m-am suparat deloc am vrut pur si simplu sa zic, cea ce defapt tocmai ai zis si tu, ca TOATE produsele,oricat de fite ar fie ele, sunt mai mult sau mai putin fabricate/ansamblate in China fie ele E-Boda, Evolio, AllView, IPad, Samsung etc. Cat despre tablete, E-Boda cel putin, nu a avut decat un produs de plastic (E200) din cate stiu eu restul numai cu ecran de sticla si spate din aluminiu cu mici insertii de plastic. Repet, nu m-am suparat deloc!
 4. Nu inteleg ce vrei sa zici prin "...cand vad plasticurile alea ieftine pe orice produs de-al lor..." acestea avand foarte putin plastic pe spatele lor (probabil pt favorizarea semnalului Wi-Fi) restul fiind aluminiu. Si cand ai spus "Nu mai zic cum se vad ecranele lor" probabil te-ai referit la ecranele non-IPS si cel mai probabil excluzand X200 (pt ca acest model are ecranul identic ca dimensiune si tehnologie cu IPad 2) Cat despre ultima ta precizare consider ca ghilimelele nu isi au deloc locul deoarece si mai marii in luea asta al tabletelor (Samsung...si...Doamne Fereste!...IPAD) isi fac o mare parte sin piese/operatii de ansamblare tot in...unde crezi?...CHINA. Asa ca in opinia mea ori scoti ghilimelele ori ii consideri pe toti ""producatori"".
 5. E-Boda iti da IN CUTIA tabletei cablul OTG AllView nu, E-Boda it da folie de rezerva IN CUTIA tabletei...AllView nu, E-Boda iti trimite curierul (pe banii lor) sa iti iau produsul defect / cu probleme de acasa / servici http://www.e-boda.ro/service/ ...AllView...nu stiu pentru ca eu am fost personal sa o returnez la E-Mag, E-Boda iti raspunde la apelurile facute la service...AlView nu (si am imbatranit cu telefonul la ureche), E-Boda are un customer-support bine pus la punct daca vrei sa iti faci upgrade la Android sau orice altceva http://www.e-boda.ro/filemanager sau forum http://eboda.forumer.com/index.php ...AllView...ca ati prins idea. Am avut proasta-inspiratie sa imi iau un AllView acum ceva vreme si am ramas cu "un gust amar" din aceasta experienta.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use