Clicky

Jump to content

99gyo

Members
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Model Telefon
  samsung galaxy note 2

99gyo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. GATA... merge si la mine, MULTUMESC FRUMOS
 2. pe care o instalez? gapps-ics-20120422-signed -sau gapps-ics-20120317-signed
 3. NU EXISTA ASA CEVA IN TEL, L-AM BUTONAT SI NU AM GASIT NIMIC
 4. NU deoarece cand vreau instalez gps-ul(navcore) i-mi spune ca tel nu este conectat la marcket si nu se instaleaza, i-mi spune sa ma instalez la market
 5. am urmat pas cu pas ce scrie aici = http://nex-droid.blo...ndroid-404.html
 6. cand l-am instalat, am facut asta- http://nex-droid.blogspot.ro/2012/11/update-lg-optimus-sol-e730-android-404.html - nu trebuia sa mearga?
 7. daca fac google play, merge si gps-ul, - unde gasesc ''gapps'' si cum se instaleaza?
 8. Revin iar, acum nu functioneaza gps-ul, magazin play... ce setari sa-i fac sa functioneze si astea?
 9. Trebuie tinut apasat si pe Power, in acelasi timp cu Vol Down, apoi se tin apasate 2 secunde si tastele laterale de jos in timp ce nu le dai drumul nici Power si Volum Down....dupa acele doua secunde se elibereaza toate butoanele si va apare robotelul verde. Si de aici lucreaza singur.
 10. REZOLVAT.... nu a trebuit decat sa-i fac corect hard reset si gata!!! MULTUMESC FRUMOS TUTUROR CARE AU FOST ALATURI DE MINE
 11. acelasi lucru....eroare dupa ce termina!!! culmea este ca am descarcat MOBILedit si cand conectez tel la pc vad tot ce este in tel si pe card, sigur vinovata este acea eroare, am incercat din LGMobile Support Tool sa actualizez driver-ele si i-mi da acea eroare si se opreste instalarea lor, iar daca le las se descarca singure si arata asta - daca-l las toata noaptea descarca si instaleaza singur fara comanda,descarca-instaleaza-apare fereastra, daca ii dau ok descarca si instaleaza iar......si tot asa.., de dezinstalat le-am dezinstalat de ''n'' ori restart si instalat de la inceput.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use