Clicky

Jump to content

marcelandrusca

Members
 • Posts

  97
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by marcelandrusca

 1. Acea taxă de reziliere își are valabilitate după cele 14 zile lucrătoare dacă ai contractat la distanță ;)

   

  Sent from my LG G3 using Tapatalk

  Asa zisa "taxa",era pentru optiunea de internet si era calculata la nr de luni ramase pana la sfarsitul abonamentului. Am sunat si au zis ca o sa asculte convorbirea cand am facut prelungirea si daca nu mi s-a precizat ca optiunea e obligatorie pe toata perioada contractuala,nu o sa mai platesc nimic. Oricum,ei incearca prin toate mijloacele sa te faca sa platesti orice ar fii,pentru ca multi platesc fara sa ceara explicatii si detalii.

  Apropo de factura, pana si de la wizz air am primit factura electronica,iar daca vreau originalul trebuie sa platesc curierul . Dar totusi am primit ceva,fata de vodafone care o poate trimite odata cu coletul.

 2. Am reusit astazi,acum merge ca uns  ;)  :D ,ma gandeam ca-l duc la service in halu in care ajunsese.

   

  Eu tot ti-am explicat pe pm, dar cred ca nu faci tu ceva bine, altfel nu inteleg de ce nu-ti iese, e chiar simplu.

  Ms. mult pentru ajutorul acordat. :)

 3. M-am chinuit aproape toata ziua sa fac root la telefon si nimic,instalez de aici ( http://www.techerrata.com/file/twrp2/hlte/openrecovery-twrp-2.7.2.1-hlte-4.4.img.tar ) TWRP, iar cand incerc sa il flashuiesc cu odin,ceva lipseste din proces ca nu se face tot procesul cum am gasit pe youtube. Ma poate ajuta cineva prin alta metoda enumerandu-mi pasi care trebuie sa-i fac,niste linkuri de unde sa descarc si sa vad niste tutoriale. 

 4. Asta ma si intereseaza,vreu ceva bun ca de TW m-am saturat,iar de cand am incercat sa trec pe ART ceva imi tot ruleaza incontinu.

  Zicea massersmit ca stie un ROM cu care poate sa modifice si sunetul,la crash se poate face asa ceva?

  Deio,de cand ai trecut pe Crash,ce imbunatatiri ai sesizat,baterie,viteza?

 5. M-am hotarat. M-am saturat de ROM-ul stock de la samsung si vreau sa pun altceva mai bun. As vrea ajutor de la cei care au facut aceasta operatie si sa imi spuna care li sa parut lor cel mai bun si care e posibil sa primeasca update pe viitor la noile versiuni de android. A instalat cineva CM11,are probleme cu el? L-am descarcat dar nu l-am instalat fara sa aflu niste sfaturi. Nu ma intereseaza de garantie,se duce,se duce si gata. Daca se poate si niste sfaturi de instalare,e prima data cand fac root,niste link-uri de unde sa descarc si sa ma documentez,(inafara de CM11 nu am urmarit nimic cum se instaleaza). 

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use