Clicky

Jump to content

Sp1tfire

Gold Member
 • Content Count

  7,989
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

Posts posted by Sp1tfire


 1. @Liviu Roşca Nu cred ca scapi fara burn-in la amoled, mai ales in conditiile de utilizare pe care le-ai mentionat. Daca o folosesti 10-15 ore cu GPS pornit, pregateste-te sa vezi iconitele de la Sygic permanent pe ecran.

  Sent from my SM-N950F using Tapatalk


 2. Nu folosesc niciun card de cumparaturi sau credit. Ma suna BCR-ul lunar cu oferte de carduri si eu le zic pas de fiecare data. Nu ma incanta sa am pe cap grija de a plati ceva lunar. Toate facturile de utilitati/servicii le platesc automat prin direct debit. Stau fara nicio grija si banii dispar de pe card

  Sent from my SM-N950F using Tapatalk


 3. Am votat, chiar daca niciunul nu ma reprezinta. Da, USR pare a fi si poate chiar e alternativa cea mai curata, insa ce scot ei in fata mi se par niste personaje extrem de slabe si nepregatite. Campania asta electorala a fost cea mai slaba din cate am vazut eu. Parca si alea in care participa Vadim erau mai interesante.

  @Greuceanu Daca adunam procentele actorasului si ale semi-intelectualului, cred ca ar trebui sa ne facem griji reale, in timp ce Robo joaca linistit tenis la Miami, sperand intr-o victorie prin neprezentare.

   

  Sent from my SM-N950F using Tapatalk

   

   

   

   


 4. Cand te bate Dancileza la aproape 10% distanta, cam genul asta de articole ti se potrivesc.

  P. S. La cum arata rezultatele, ne mai trebuie vreo 20 de ani pana reusim sa alegem ce trebuie. Mi-e si frica sa vina localele si parlamentarele.

  https://www.timesnewroman.ro/politic/batut-de-dancila-barna-va-face-turul-filialelor-usr-ca-sa-rada-toti-personal-de-el

  Sent from my SM-N950F using Tapatalk


 5. @DTTR Bani am, dar nu platesc abonament lunar la Tapatalk, dupa ce am cumparat doua aplicatii de la ei. Mai ales ca astia in fiecare an mai taie din beneficii si schimba modelul, ca sa faca bani din nou de la clientii vechi. Reinstalez Tapatalk Pro si am rezolvat-o. Acolo cred ca nu afiseaza bannere cu milogeala.

  Sent from my SM-N950F using Tapatalk

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use