Clicky

Jump to content

Sp1tfire

Gold Member
 • Posts

  8,008
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Posts posted by Sp1tfire

 1. Nu am luat telefon, ca nu m-a interesat. Tinand cont ca aveam abonament de 13 euro la Vodafone cu 25 GB si ce consumam peste avea viteza de 128 kbps, un euro in plus pentru a nu avea restrictii de viteza mi se pare ok. Problema nu era costul in sine, ci atitudinea de nesimtire a celor de la Vodafone, plus serviciile care lasau de dorit.

   

  Sent from my SM-N975F using Tapatalk

   

   

   

   

 2. Am fost acum si m-am portat la Orange. Am cautat in aplicatia MyVodafone degeaba ultima factura si n-am gasit-o. Pe site la fel, dupa jumatate de ora de cautari abia am gasit-o intr-un meniu. Telefonic la *222 n-am reusit sa trec de cerberul Andreea sa ajung la un operator, asa ca adio Vodafone. Sa-si bage serviciile unde nu rasare soarele.

  Sent from my SM-N975F using Tapatalk

 3. Cu Digi m-am intepat si eu la oferta. Nu specificau ca reducerea se aplica doar pentru clientii noi. A doua zi a aparut ca prin magie steluta care mentiona asta. N-am avut timp sa ma ocup de ei, eram prea ocupat sa ma bat cu booking-ul pentru refund. Dupa 2 luni, i-am infrant si mi-am recuperat banii pe excursia esuata din cauza covid. Nu mai rezerv in veci cu panaramele astea de la booking excursii fara anulare gratuita.

   

  Sent from my SM-N950F using Tapatalk

   

   

   

   

   

   

   

   

 4. Pai acolo e imposibil sa nu dai de ceva antic pe sub pamant, dar am vazut un documentar care mentiona ca sunt si tone de antichitati false si exista chiar o industrie profitabila care creeaza falsuri.

  Sent from my SM-N950F using Tapatalk

 5. Eu cred ca ajung sa dau in judecata booking. Tot incerc sa-mi recuperez banii pe o rezervare non-refundable si ei o dau din colt in colt, desi eu aveam rezervarea intre 27-30 mai, iar ieri s-a prelungit interdictia de a zbura catre/din Spania pana la 1 iunie. Toti au inteles situatia: Blue Air, firma de inchiriat masini, numai Booking vrea sa-mi testeze rabdarea si perseverenta.

  Sent from my SM-N950F using Tapatalk

 6. @Liviu Roşca Nu cred ca scapi fara burn-in la amoled, mai ales in conditiile de utilizare pe care le-ai mentionat. Daca o folosesti 10-15 ore cu GPS pornit, pregateste-te sa vezi iconitele de la Sygic permanent pe ecran.

  Sent from my SM-N950F using Tapatalk

 7. Nu folosesc niciun card de cumparaturi sau credit. Ma suna BCR-ul lunar cu oferte de carduri si eu le zic pas de fiecare data. Nu ma incanta sa am pe cap grija de a plati ceva lunar. Toate facturile de utilitati/servicii le platesc automat prin direct debit. Stau fara nicio grija si banii dispar de pe card

  Sent from my SM-N950F using Tapatalk

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use