Clicky

Jump to content

Sp1tfire

Gold Member
 • Content Count

  7,969
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Posts posted by Sp1tfire


 1. Destepte rau autobuzele astea turcesti ale doamnei cu sarma in ... a.k.a. Firea. A intrebat o doamna cu un copil mic in brate, daca se poate da aerul conditionat mai incet si raspunsul soferului a fost: Doamna, eu nu umblu la nimic, e setat de la dispecerat

  Sent from my SM-N950F using Tapatalk


 2. Discriminare fac oricum. Mamei ii dau LG-ul de 42 inch cu wi-fi incorporat si soacrei ii dau un Samsung de 32 de inch wi-fi ready Dar de la mama ciordesc in schimb un LG de 32 de inch. O sa plimb televizoare mai ceva ca un samsar.

  Sent from my SM-N950F using Tapatalk


 3. Eu am dat o rabla cu tub si am luat un LG. Nu-mi trebuia neaparat TV nou, dar o sa fiu un fel de Mos Craciun si o sa donez cate un TV, atat mamei, cat si soacrei, ca sa nu fac discriminare

  Sent from my SM-N950F using Tapatalk


 4. Nu si-a luat nimeni televizor cu voucher Rabla? M-asteptam sa fie forumul plin de "profitori" care sa jupoaie guvernul de bani, ca sa faca profit emag si altii Eram curios sa vad ce tv-uri sunt "la moda".

  Sent from my SM-N950F using Tapatalk


 5. Sa bag si eu doua vorbe despre Pixel.
  Puncte tari:
  -camera foto
  - update-uri rapide + 3 ani update-uri de sistem
  Puncte slabe (din punctul meu de vedere, evident):
  - urat cu spume
  - scump in draci pentru ce ofera (daca nu esti pasionat la maxim de fotografie, nu vad de ce ai da caruta de bani pe el)
  - spatiu de stocare limitat (stiu, cloud, daca n-ai semnal in Cucuietii din Deal, mori cu gandul la cloud)

  Si cel mai deranjant aspect pentru mine: android chel. Pe vremea Nexus Android vanilla ar fi fost un plus, dar acum cand orice orezar iti ofera by default un Android care stie sa faca 5 milioane de lucruri in plus fata de Android-ul lui nea Goagal, n-as alege nici mort Android vanilla, ca sa instalez inca o suta de aplicatii sa ajung la nivelul unui Android customizat de producatorul X sau Y.

  Sent from my SM-N950F using Tapatalk


 6. Pai si la pagina de set as default nu iti apare ca setat Playerul video de la Samsung? La mine am setat sa ma intrebe cand deschid un fisier si sa imi arate toate optiunile. Aleg ce player vreau eu. Tot Android 9 am si eu pe Note 8

   

  Sent from my SM-N950F using Tapatalk

   

   

   

   


 7. In tara asta bananiera e imposibil sa beneficiezi de servicii de calitate. Din decembrie 2018 am facut cerere de reziliere a contractului de furnizare a energiei electrice. De-abia din februarie am devenit client DIGI, dar ENEL inca n-a binevoit sa-mi emita ultima factura pentru reglarea financiara a contului. Dupa ore si zile de asteptat in telefon la serviciul de relatii clienti, azi le-am facut reclamatie la ANPC si ANRE. Cum naiba sa nu poata emite o factura in doua luni jumate, dar pot emite lunar facturi cand esti clientul lor? Am ajuns sa fac petitii sa le dau bani. Dupa ce imi emit factura cred ca le-o platesc si eu dupa 3 luni si daca ma suna intre timp, dau telefonul pe speaker, le spun ca apelul lor e foarte important pentru mine si ma apuc sa le cant la vioara!

  Sent from my SM-N950F using Tapatalk

×

Important Information

Terms of Use