Clicky

Jump to content

Scorpio

Gold Member
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Scorpio

 1. Pai folosec iphone ... dar inca sunt fan Android. Si pe la work am pus pe un Nexus JB sa vedem modificarile din sdk etc (pentru developeri ... ). Astept sa vad pretul tabletei Nexus7 .. daca e "corect" si nu umflat o sa-mi iau tableta daca nu .. un Nexus i9250 for fun ( pretul e mai mult decat ok pentru el ... care in momentul de fata nu are rival ) Iar din ce am vorbit cu Erwin pe twitter si lui i se pare cu totul altceva. Anyway .. alte pareri : "So smooth. New animations are great. Task manager is now ultra responsive. My GN is now a completely different phone, much faster t
 2. De ieri tot folosesc .... @mesersmith citeste chestia asta: http://www.engadget.com/2012/06/27/project-butter-improves-android-4-1s-speed/
 3. Diferentele sunt majore... Ai citit cum functioneaza Androidul acum ? Numarul de fps'uri s-a dublat ... telefonul merge impecabil.
 4. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1737849 De-aici va puneti pe nexus 4.1.... flash banal din cwm peste ics.
 5. Puneti 4.1 pe Nexus ... se misca impecabil .... ca ios'ul Aplicatiile inca nu sunt scrise cu sdk'ul cel nou .. dar cel putin so'ul si aplicatiile core sunt altceva.
 6. E 10 milioane .. nu 22 ca ipad 'ul .. ce vrei acum. Camera era oricum useless.
 7. Hands on http://www.engadget....ablet-hands-on/ Video de la Aaron : [media=] [/media] Se vede noul sistem de management gpu/ cpu.
 8. Yeap ... eu o sa iau. Asus Infinity e prea scumpa ... sper sa nu se vada pixelat pe acea rezolutie...
 9. Cea mai importanta veste din era Android : Project Butter improves Android 4.1's speed to a silky-smooth 60FPS : Project Butter lets the CPU and graphics run in parallel, rather than crash into each other, and has a big impact on both real and perceived speed: the entire interface runs at 60 frames per second on sufficiently fast hardware. Graphics are now triple-buffered to keep scrolling and transitions humming along, and the processor will swing into full gear the moment you touch the screen to keep input lag to a minimum. Systrace, in the meantime, will help developers stamp out what
 10. Razvane .. device-urile astea prin showroom-uri sunt chinuite ca naiba. Sa vezi cum se misca o tableta intr-un showroom .. jalnic. E normal sa mai faca figuri ..
 11. Lumia 800 e printre cele mai bune telefoane (nu mai zic de aspect .. superb).
 12. E plastic fix ca pe s1 ... (policarbonatul e plastic). Nu-ti da niciun feeling la atingere. @Razvann da, s2'ul sufera la vizibilitatea in soare. Gnex'ul se comporta decent la acest aspect ( s3'ul va fi la fel .. cu un plus deoarece vine cu alte setari de luminozitate). Comparatie cu best buy-ul momentului :
 13. ~3500cu galaxy s1. De-atunci n-am mai avut instalat Quadrantu' ...
 14. Principala caracteristica a unui display (cand vorbim de tehnologii apropiate) o reprezinta ppi'ul. Display'ul de pe s2 nu se compara in niciun fel cu cel de pe Nexus ... Ok , vine cu Pentile ... din cauza caruia apar niste probleme la luminozitate scazuta si albul nu-i chiar alb.. dar in rest .. e superb. Negru mai clar ?. Stii cum se realizeaza negrul pe Amoled-uri ? nu poate sa fie unul mai clar, si altul mai "neclar". Galaxy s3 are fix display-ul de pe Gnex .. cu alte setari de saturatie si luminozitate. Mi-a placut cand l-am butonat (e clar un display de top) , dar prefer display
 15. Ba da ... il stiu ca l-am avut pe Gnex. Dar parca as incerca un display de la HTC ... (iar la onex nu e gri de toata frumusetea , e chiar superb pentru un lcd)
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use