Clicky

Jump to content

Scorpio

Members
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Scorpio

 1. Pai folosec iphone ... dar inca sunt fan Android. Si pe la work am pus pe un Nexus JB sa vedem modificarile din sdk etc (pentru developeri ... ). Astept sa vad pretul tabletei Nexus7 .. daca e "corect" si nu umflat o sa-mi iau tableta daca nu .. un Nexus i9250 for fun ( pretul e mai mult decat ok pentru el ... care in momentul de fata nu are rival ) Iar din ce am vorbit cu Erwin pe twitter si lui i se pare cu totul altceva. Anyway .. alte pareri : "So smooth. New animations are great. Task manager is now ultra responsive. My GN is now a completely different phone, much faster than AOKP o CM.So smooth. New animations are great. Task manager is now ultra responsive. My GN is now a completely different phone, much faster than AOKP o CM." "Mai ce sa zic... e mai smooth si mai rapid. Nu e ceva wow, dar sa zicem ca s-au imbunatati lucrurile cu peste 50%. Nu am instalat apps sau alte cele, doar asa stock cu launcherul si un pic de browsing. Google Now pare foarte ok, la fel si Google Voice. Back to ICS pentru ca mi-e lene sa instalez toate aplicatiile si nu am chef de surprize neplacute in concediu. Dar e un pas foarte ok in fata." "Misto Jelly, se cam misca, bine inca e gol. Sa ii bag colegului aplicatiile si vedem dupa." "Nu vreti sa stiti cum pune LW si cum se misca... E ceva deosebit." " Jelly Bean si la mine.. Se misca mult mai rapid, mult mai fluent." Toti care si-au pus sunt multumiti ...
 2. De ieri tot folosesc .... @mesersmith citeste chestia asta: http://www.engadget.com/2012/06/27/project-butter-improves-android-4-1s-speed/
 3. Diferentele sunt majore... Ai citit cum functioneaza Androidul acum ? Numarul de fps'uri s-a dublat ... telefonul merge impecabil.
 4. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1737849 De-aici va puneti pe nexus 4.1.... flash banal din cwm peste ics.
 5. Puneti 4.1 pe Nexus ... se misca impecabil .... ca ios'ul Aplicatiile inca nu sunt scrise cu sdk'ul cel nou .. dar cel putin so'ul si aplicatiile core sunt altceva.
 6. E 10 milioane .. nu 22 ca ipad 'ul .. ce vrei acum. Camera era oricum useless.
 7. Hands on http://www.engadget....ablet-hands-on/ Video de la Aaron : [media=] [/media] Se vede noul sistem de management gpu/ cpu.
 8. Scorpio

  Vand IPAD 2 16gb wifi

  Salut, Vand un ipad 2 16gb wi-fi white impecabil (mai are garantie pana'n toamna). Nu-l folosesc ( a fost incarcat de 5 6 ori cred...). pret: 1400 usor negociabil Contact: vokial_heroes3@yahoo.com sau pm pe forum . Multumesc
 9. Scorpio

  Vand IPAD 2 16gb wifi

  vanduta
 10. Scorpio

  Google Nexus Tablet

  Yeap ... eu o sa iau. Asus Infinity e prea scumpa ... sper sa nu se vada pixelat pe acea rezolutie...
 11. Cea mai importanta veste din era Android : Project Butter improves Android 4.1's speed to a silky-smooth 60FPS : Project Butter lets the CPU and graphics run in parallel, rather than crash into each other, and has a big impact on both real and perceived speed: the entire interface runs at 60 frames per second on sufficiently fast hardware. Graphics are now triple-buffered to keep scrolling and transitions humming along, and the processor will swing into full gear the moment you touch the screen to keep input lag to a minimum. Systrace, in the meantime, will help developers stamp out what performance hiccups remain. The tracing tool will be a part of the Jelly Bean SDK, so every coder can get an app running in tip-top shape. Gata ... in sfarsit la nivelul ios'ului.
 12. Scorpio

  Samsung Galaxy S III

  Razvane .. device-urile astea prin showroom-uri sunt chinuite ca naiba. Sa vezi cum se misca o tableta intr-un showroom .. jalnic. E normal sa mai faca figuri ..
 13. Scorpio

  Mai repede decat s-a promis

  Lumia 800 e printre cele mai bune telefoane (nu mai zic de aspect .. superb).
 14. Scorpio

  Quote la mesajul de dinainte.

  Nu sunt nici ei roboti ..
 15. Scorpio

  Samsung Galaxy S III

  Sa stii* ... aoleu... Saptamana viitoare apare in magazine ... In mall a fost cineva sa-l vada ?
 16. Scorpio

  Samsung Galaxy S III

  Pai e cam la fel la aspect / feeling ... dar cica e mult mai durabil (fiind tratat).
 17. Scorpio

  Samsung Galaxy S III

  Am zis eu ca e cel mai vandut ?. Best buy = cea mai buna oferta.
 18. Scorpio

  Samsung Galaxy S III

  E plastic fix ca pe s1 ... (policarbonatul e plastic). Nu-ti da niciun feeling la atingere. @Razvann da, s2'ul sufera la vizibilitatea in soare. Gnex'ul se comporta decent la acest aspect ( s3'ul va fi la fel .. cu un plus deoarece vine cu alte setari de luminozitate). Comparatie cu best buy-ul momentului :
 19. ~3500cu galaxy s1. De-atunci n-am mai avut instalat Quadrantu' ...
 20. Scorpio

  Samsung Galaxy S III

  Principala caracteristica a unui display (cand vorbim de tehnologii apropiate) o reprezinta ppi'ul. Display'ul de pe s2 nu se compara in niciun fel cu cel de pe Nexus ... Ok , vine cu Pentile ... din cauza caruia apar niste probleme la luminozitate scazuta si albul nu-i chiar alb.. dar in rest .. e superb. Negru mai clar ?. Stii cum se realizeaza negrul pe Amoled-uri ? nu poate sa fie unul mai clar, si altul mai "neclar". Galaxy s3 are fix display-ul de pe Gnex .. cu alte setari de saturatie si luminozitate. Mi-a placut cand l-am butonat (e clar un display de top) , dar prefer display-ul de pe OneX.
 21. Scorpio

  Samsung Galaxy S III

  Nu ma prind aici .. la faza cu ecranul. Vrei sa ne spui ca ecranul e mai slab ca la s2'ul sau?
 22. Scorpio

  Vand IPAD 2 16gb wifi

  1270
 23. Scorpio

  Samsung Galaxy S III

  Maketingul este sufletul comertului ... n-ai ce sa faci .
 24. Scorpio

  Samsung Galaxy S III

  Alinash cred ca de 1 -2 saptamani a aparut pe site la Orange...
×

Important Information

Terms of Use