Clicky

Jump to content

ioanmihali

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by ioanmihali

 1. Eu pe Nexus 4 nu am simțit îmbunătățiri la capitolul baterie pe ART.

  În schimb la capitolul experiență în utilizare zici că am am făcut overclocking la procesor. Toate aplicațiile îmi rulează foarte bine, fără crash sau alte probleme. Și acele mici agățări care poate le simțeam uneori în unele aplicații au dispărut iar fluiditatea e la ea acasă.

  Thumbs up for ART!

 2. Îl trimiți în UK că nu a apărut la noi pe cale oficială.

  Doar din Februarie.

  Merci pentru informație! Am întrebat pentru că intenționez să îmi cumpăr unul în următoarele 2 luni, până prin aprilie sper să se rezolve și problemele cu stocul.

  Mă gândeam că poate cei de la LG au o garanție după modelul celor de la Asus, â€Global Warrantyâ€, prin care ai acces la service-urile lor oriunde în lume, indiferent de unde ai cumpărat produsul.

  Dar, totuși, de ce spui că din februarie se va schimba situația?

 3. Am și eu o întrebare/nelămurire și poate găsesc răspunsul aici pe forum: dacă achiziționez printr-o cunoștință din UK, să zicem, un Nexus 4, din Google Play Store, iar la câteva luni de zile am niște probleme cu el, garanția este recunoscută în service-urile autorizate LG de la noi din țară sau trebuie să îl trimit în UK pentru rezolvarea problemei?

  Merci anticipat!

 4. Acele defecțiuni le-am descoperit printr-un simplu search pe Google și Youtube, problemele de hardware sunt cele care mă îngrijorează cel mai tare (și cele legate de semnal). Mirarea îmi este cu atât mai mare cu cât telefonul are doar review-uri pozitive pe site-urile de specialitate iar HTC este renumită pentru construcția din materiale de calitate ale terminalelor sale (spre deosebire de Samsung).

   

  Sunt curios totuși ce probleme ai întâmpinat la telefonul tău și ca o părere personală își merită banii? :)

   

  Merci anticipat!

 5. Eram foarte hotărât să achiziționez acest telefon (varianta cu S4) dar după ce m-am documentat mai mult pe net am descoperit că mulți posesori au probleme cu ele:

  1. displayul vine în diferite nuanțe de negru (mai mult sau mai puțin spălăcit) de la model la model

  2. probleme cu sunetul în media player și în anumite aplicații

  3. la varianta pe negru se ciupește carcasa după un timp (MOA)

  4. în zonele cu o acoperire mai puțin bună pierde frecvent semnalul

  5. blocarea butonului Home, care se declanșează singur (cea mai frecventă dar care din câte se pare a fost rezolvată printr-un update de software)

  Totuși aș dori să aud părerea unor persoane care dețin acest smartphone pentru că doar ei sunt cei care m-ar pot ajuta cu un sfat cu privire la achiziționarea acestuia.

  Mulțumesc mult!

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use