Clicky

Jump to content

Mihai

Moderators
 • Content count

  3,463
 • Joined

 • Last visited

About Mihai

 • Rank
  Mister Neo
 • Birthday 01/29/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://mihai.discuta-liber.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Galati, Romania.
 • Interests
  Sunt pasionat de IT, tehnologie, calatorii, filme, drone si de Steaua
 • Model Telefon
  LG G4, Nexus 5, HTC Evo 3D
 • Model Tabletă
  Huawei Mediapad M3 WiFi
 • Model Purtabil
  Nici unul

Recent Profile Visitors

1,001 profile views
 1. Cum e vremea?

  La noi zăpada are și o tentă maronie-gălbuie. Cred că are niscaiva nisip de peste Mediterană. Și la noi s-a depus în strat gros.
 2. Ce te-a făcut să zici "wow" azi !

  Eu aștept flagship killer-ul de la Nokia. Nokia 8 nu e flagship killer.
 3. Cum e vremea?

  Niște prieteni au plecat spre București pe la prânz cred. La un moment dat, după ce au trecut de Brăila spre autostradă se mergea cu 20-30 la oră. Nu am crezut că va fi atât de nasol acum...
 4. Pe Nokia 5 2017 al prietenei apare chestia aia. Chiar nu se poate dezactiva din setări undeva? E absolut inutilă notificarea.
 5. Funny stuff

  Same procedure as last year, madam? Am râs cu lacrimi, la propriu.
 6. Funny stuff

  Tovarășul Eusebiu nu știa să zică râu, rățușcă, rămurică. Se găseau soluții și atunci pentru părul lung. Pe vremea mea (prin anii '80) nu am văzut un asemenea anunț.
 7. @ovidiugabriel nu cred că ai înțeles rostul acestui topic. Aici postăm despre aplicații pe Play Store, aplicații pe care le considerăm interesante sau fără care nu putem folosi telefoanele. Nu e topic pentru cereri de aplicații. Aplicația respectivă e disponibilă doar pentru telefoanele Allview. Văd că tu spui că ai un S6.
 8. M-am obișnuit cu interfața nouă și m-a ajutat în aplicația de mobil (care reflectă interfața nouă). Mi-a luat ceva timp pentru că nu e deloc intuitivă, dar acum văd și eu foloasele.
 9. Link-ul zilei 02

  Am verificat informația pe Google, după ce apărea doar pe niște site-uri în care nu am încredere. Din păcate, s-a dus și Stephen.
 10. Chestia asta cu procent primit înapoi nu mă prea interesează. Comentasem acum ceva timp că la ING nu se văd plățile salvate. Se văd, dar dacă nu ești familiarizat cu noua interfață nu vei ști să le găsești în aplicația ING. Nu am plătit nimic deocamdată cu NFC la BT din cauza lenei și din cauza faptului că nu iau mereu telefonul de muncă cu mine la cumpărături.
 11. LG G4 - discutii

  Salut. Văd că ai întrebat pe grupul de Facebook Mobilissimo și pe Softpedia. Nu merită să cumperi un G4 SH decât dacă mai are garanție sau arată bine. Poate avea infama problemă bootloop (când întră într-o serie infinită de restarturi, fără să ajungă în Android). Eu am (încă) un G4 și ezit să-l vând tocmai pentru că nu vreau să mi se ceară banii înapoi dacă apare bootloop. Al meu a fost ținut cu husă, folie și tot ce e nevoie ca să fie protejat.
 12. Funny stuff

  Mda, și eu sunt uimit că lumea consideră Telekom un furnizor ieftin. La 6-7 euro poți avea mult Internet, minute naționale, internaționale la Oranj. De la 7 euro ai și roaming activ. Nu mi-a picat semnalul decât de vreo două ori, dar pentru foarte puțin timp. Fără Telekom pentru mine. Edit: nu pot să nu dau share la așa ceva: E delicios de tâmpit. Ascultați până la sfârșit.
 13. Funny stuff

  Blondă, dar nu proastă. Mașinile de genul ăla au un sistem de control prin telefon pentru parcare. Sunt keyless, dar prețul te lasă chelos. Bravo ei
 14. @barbosanu: La mulți ani cu întârziere. Nu am mai intrat de vineri și Tapatalk nu merge pe Mobilissimo
 15. O astfel de baterie caut și eu (subțire, tip sandwich), dar având în vedere că am folosit extrem de rar cele 2 baterii externe, cu acumulatori clasici groși, am amânat achiziția unei baterii de 30.000 mAh. Eu vreau musai cu QuickCharge. Am una de 20.000 care s-a cam dus, nu mai încarcă nici decât o dată un telefon cu baterie de 3000 mAh. Pe cea de 5800 i-am dat-o lui tata, sper că nu a uitat-o printr-un sertar undeva. Fain review.
×

Important Information

Terms of Use