Clicky

Jump to content

eduard

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by eduard


 1. nu a aparut pt ca nu sunt stocuri cu acest model. In luna de dupa lansarea de la MWC 2012, s-au fabricat masiv telefoane din seria One X, a carui stocuri de procesor (quad core-ul de la Nvidia) erau suficiente (e un procesor de generatie mai veche). Asta de pe One S (Snapdragon de generatie 4) a fost deabia scos pe piata si nu au existat stocuri prea mari (calculat de la lansarea terminalului pe piata) si de aici a rezultat un numar redus la telefoane la aceasta data. Parca era si o stire prin februarie - martie ca HTC a intampinat ceva probleme cu fabrica producatoare de procesoare Snapdragon 4. Plus ca o fi si vreo strategie de marketing a HTC-ului sa nu aduca asa multe pe piata, sa lase mai mult modelul One X (care nu pare asa de reusit fata de One S, la nivel de constructie, buguri, etc - vezi toate review-urile pe toate forumurile), iar dupa ce cererea va atinge un prag mare, sa dea drumul la vanzari la One S si sa rupa tot.

   

  Multam de info axl666!

  Stiam de problemele intampinate de Qualcomm dar nu credeam ca se va ajunge in asa fel incat sa se ajunga ca un terminal sa nu fie listat la operatori.Pacat.


 2. Salutare!

  First of all...telefoanele s-au mai dat si se vor mai da spre testare la diferiti oameni(chiar variantele finale - vezi cazul iphone-ului 4 pierdut de angajatul apple acum doi ani si videoclipul publicat pe mobilissimo cu primele imagini ale lui galaxy nexus).

  Secondly...a aparut si prima imagine ce aduce a press shot :Dhttp://www.gsmarena.com/this_looks_like_a_legit_samsung_galaxy_s3_press_shot-news-4181.php

  Thirdly..carcasa lui OneX e din policarbonat (cea a lui One S e din ceramica :P )

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use