Clicky

Jump to content

skullone

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  skullone reacted to reflavius in LG G2 sau Oppo Find 7a !!   
  Cochetez cu Lenovo K 910, daca prind o boala din asta prin jur de 1300 l-am tras de urechi...asa-i de dragut, sunt cu ochi geana dupa el...gasesc eu unu, daca nu ma gaseste el
  ...pana la urma nu se afla telefon perfect insa uni ca mine au nevoie de 2 sim-ri active simultan, m-am plictisit de 3 telefoane
 2. Like
  skullone reacted to Gastarbeiter in LG G2 sau Oppo Find 7a !!   
  Si pretul pe putin cu 100-2 de € mai mare, doar traim in "afara" europei.
   
   
  Sent from my iPad using Tapatalk
 3. Like
  skullone reacted to Ionutzvip in LG G2 sau Oppo Find 7a !!   
  Aici e problema pentru toți. Și pe mine ma tentează. Dacă ar exista un distribuitor local ar fi aia mâncare de peste.
   
  Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
 4. Like
  skullone reacted to Sp1tfire in LG G2 sau Oppo Find 7a !!   
  Daca mergi pe find7, e dificil cu garantia. Trebuie sa-l expediezi tu la ei in caz de ceva. Nu stiu exact din ce tara europeana livreaza ei telefoanele. Si pe mine ma batea gandul. Primesti o husa, o baterie de rezerva si un card de 32 GB daca precomanzi un find 7.
   
  Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
 5. Like
  skullone reacted to Master_B in LG G2 sau Oppo Find 7a !!   
  Cam asta scrie pe site-ul Oppostyle Europe în ceea ce privește garanția (traducere de la mama Google):
  Garanție
   
  Smartphone-ul Oppo a fost fabricat la standarde precise, și cu controlul calității rigid prin fiecare proces de fabricație. Acesta este garantat de către Oppo față de manopera sau de materiale defect de doi ani de la data achiziționării. Ascensiune International Trading Co, Ltd. (OppoStyle) va onora doar garanții pentru produsele Oppo marcă vândute pe OppoStyle.com. Ascensiune International Trading Co, Ltd. va facilita cu Oppo repararea sau înlocuirea produsului care ne întors, cu piese sau produse noi sau recondiționate. Primul an este o garanție de producător furnizate de Oppo, în timp ce OppoStyle.com va avea grijă de garanție al doilea an. Specificul de garanție al doilea an, adică dacă vom oferi o reparație, schimb, sau altă soluție; vor depinde de situația și ce stoc / sunt disponibile piese de schimb de la acea dată.
  Această garanție limitată se referă la utilizarea necomercială de acest produs, și nu se aplică în următoarele, incluzând, dar fără a se limita la: aplicații și utilizări pentru care acest produs nu a fost destinat; IMEI modificat sau numerele de serie; auto-dezasamblare; consum / obiecte perisabile; articole gratuite / promotionale; daune cosmetic sau finisaj exterior; baterii si accesorii de cablu; accidente, abuz, neglijență, incendiu, apă, fulgere sau alte acte ale naturii; incorecte tensiune linie electrică, fluctuații și valuri; nerespectarea instrucțiunilor de utilizare sau de întreținere. Oppo nu garantează funcționarea neîntreruptă sau fără erori a produsului. Această garanție limitată nu se extinde la oricine altcineva decât cumpărătorul original al produsului. Este netransferabilă și prevede soluția exclusivă pentru dumneavoastră.
  GARANTIA DE MAI SUS ESTE GARANÈšIA numai cu privire la produs și opoziția OFERÄ‚ NICI O ALTÄ‚ GARANÈšIE FEL, EXPLICIT SAU IMPLICIT, PRIVIND produsului, inclusiv COMERCIALIZARE ȘI POTRIVIRE PENTRU UN ANUMIT SCOP. IN NICI UN CAZ VA opus FI RESPONSABIL PENTRU INCIDENTE, SUBSECVENTE SAU DAUNE SPECIALE, CHIAR DACÄ‚ ASTFEL DE DAUNE REZULTA DIN NEGLIJENȚĂ SAU ALTE FAULT.
  Pentru a obține service în garanție, vă rugăm să urmați aceste instrucțiuni:
  Contactați serviciul clienți cu detalii cu privire la defectul reclamat, model de produs, numărul de ordine, numărul IMEI și data achiziției inițiale.
  În cazul în care se stabilește că produsul dvs. necesită întreținere, vă vor fi furnizate cu instrucțiuni de returnare și adresa. Costurile de transport maritim va fi, de asemenea, rambursate.
  Ambalați produsul în siguranță, și expediați-l înapoi la noi (în UE, dacă este posibil). Vom facilita garanție și-l vom trimite înapoi la tine gratuit.
   
   
   
  Trimis de pe Marte
 6. Like
  skullone reacted to Ionutzvip in LG G2 sau Oppo Find 7a !!   
  As merge pe oppo dar la garanție nu știu cum sa procedezi din moment ce se comanda online și primești prin curier.
   
  Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
 7. Like
  skullone reacted to Sebi in LG G2 sau Oppo Find 7a !!   
  Depinde, la ce o sa folosești cel mai mult telefonul? Poze/muzica /jocuri /browsing...
   
  Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14.
 8. Like
  skullone reacted to Andrei P. in LG G2 sau Oppo Find 7a !!   
  Bun venit pe forum.
  Nu știu cum se procedează cu garantia,dar iti spun că sunt foarte multumit de al meu G2.
  7a are in plus un ecran mai mare și slot pentru card deci depinde și dacă contează asta pentru tine.
   
  Sent from my g2 using Tapatalk
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use