Clicky

Jump to content

Paul Lucian

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Paul Lucian

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Model Telefon
  Samsung GT I9100
 1. Paul Lucian

  Recovery Mode la Sony J?

  am incercat ambele variante, conectat la priza si la pc dar fara succes..
 2. Paul Lucian

  Recovery Mode la Sony J?

  fiind conectat, tre sa fie deschis vreun soft special? cum e de exemplu Kies la samsung? si trebuie volum ambele sau doar unul din ele?
 3. Paul Lucian

  Recovery Mode la Sony J?

  Buna ziua, A-si dori sa va intreb cum pot sa intru in recovery model la un Sony Xperia modelul J deoarece nu ma mai pot conecta la magazinul Play si aplicatia facebook se blocheaza. Consider ca singura solutie ar fi resetarea la setarile din fabrica, cea mai curata fiind prin recovery mode. Problema este ca nu reusesc sa intru. Am incercat variantele : buton on\off + volum jos, buton on\off+ volum sus, buton on\off+volum centru. Astept pareri. Va multumesc
 4. Paul Lucian

  Samsung Galaxy S2

  tocmai a aparut JB pentru Orange dar cand selectez sa mi se actualizeze imi da mesajul ca nu este nici o actualizare disponibila.. astept pareri..
 5. Paul Lucian

  Samsung Galaxy S2

  am vazut astazi pe sammobile ca a aparut JB oficial pentru vodafone. Fiind utilizator de orange, am introdus un sim vodafone dar nu mi-a zis nimic de actualizare. Sunt sanse sa ma pot bucura de ea sau mai avem de asteptam pana apare si pentru utilizatorii serviciului oferit de orange?
 6. Paul Lucian

  Probleme S2

  am rezolvat. era activata optiunea de upload automat. multumesc !
 7. Paul Lucian

  Probleme S2

  am intalnit o problema de cateva saptamani, de cate ori fac poze, in diferite zile apare in galerie folder cu ziua respectiva si pozele care le-am facut pe langa cele din folderul oficial. le sterg si apar iar si pe contul de gmail imi spune ca am X poze de uploadat. cum pot opri procesul acesta?
 8. sunt sanse sa imi blocheze sim-ul?
 9. cum trebuie sa procedez daca vreau sa fac update la 4.0.4 de la 4.0.3? avand in vedere faptul ca pe kies spune ca am ultima versiune instalata.
 10. Paul Lucian

  Samsung Galaxy S2

  cum putem face update?
 11. Paul Lucian

  Probleme S2

  se poate updatata CSC-ul sau ce e de facut? nu tin neaparat sa il updatez la 4.0.4 dar presupun ca poate sa fie o piedica pentru 4.1.2 nu?
 12. Paul Lucian

  Probleme S2

  de pe emag
 13. Paul Lucian

  Probleme S2

  referitor la actualizarea sistemului de operare aici http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9100&pcode=ORO&os=1&type=1#firmware spune ca 4.0.4 este ultima versiune dar daca conectez telefonul la kies primesc mesajul ca nu este disponibila nici o actualizare
 14. Paul Lucian

  Probleme S2

  am remediat problema. am urmat pasii urmatori : 1 ->Inchideti telefonul 2 -> Reporniti-l in Recovery Mode: Apasati Volum Sus + Tasta HOME + Power pentru a intrat in recovery mode (ATENTIE! Sa nu faceti confuzie cu Download mode, pentru care se apasa Volum Jos) 3 -> Selectati Wipe Data/Factory reset acum imi apare in bara de notificari o optiune de actualizare software, confirm actualizrea, accept conditiile si imi da mesajul : procesare nereusita. tin sa mentionez ca am 4.0.3
×

Important Information

Terms of Use