Clicky

Jump to content

T3O

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

About T3O

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iași
 • Interests
  Audio gadgets, Mobile phone,
 • Model Telefon
  Onkyo GRANBEAT
 • Model Tabletă
  Panasonic
 • Model Purtabil
  Sennheisser
 1. Salut! Am avut până curând un telefon fix Nu mai am și rezilierea contractului nu m-a lăsat plin de regrete. știu că a mai cerut țara asta telefoane fixe cu anumite kestii (doresc detalii - poate știți voi), și dacă telefonia fixă mai are viitor. Ce telefoane (phablet-uri) de 7-8Inch ori chiar mai mari (spre 10 in - citez de la voi - telefon extraEcran) mai bune se găsesc?
 2. Salut! - Am observat că se mai schimbă și telefoanele acestea. Ecrane peste tot, a dispărut mufa jack, dispare supărătorul notch, cardurile de memorie tind să nu mai fie, design minimlist (spate cu multe camere și ecran), înlocuirea butoanelor fizice cu margini touch senzitive customizabile, sticlă peste tot, etc. Ce tendințe ar mai urma să apară? - Apropo de retro review-ri (tot a luat în discuție cineva); am niște R-uri de la Ericsson funcționabile!!! Cum ți le-aș pute trimite? Aștept un răspuns!
 3. Salut! Mă bucură mult să aflu că a reînviat RAZR. Dar e scuuuump! Și flip și pliabil. Am mai văzut ceva asemănător scos în prototip de Sharp ( ). În afară de Motorola mai face vreun producător telefoane de felul acesta?
 4. Am înțelers că telefoanele sunt cu sticle, alunecoase, etc... dar mai toate copie unele de la altele ca design. Cu gusturile nu se discută, fiecare vede în mod diferit estetica în mobile. Totuși care e cel mai frumos telefon din 2019? Salutare!
 5. Mate 30 Pro e fără suita Google, e tot cu breton (urăsc asta - di nou ca la Apple Iphone 1) însă are specificații tari de tot (procesor, camere, Ui). Pretul e de top, varianta Porsche e rupere... Va fi un succes?
 6. Combinațiile Sony telefon + căștile lor sună bine. Eu am Onkyo Granbeat. Sună fantastic. Merge cu Sennheiser, Onkyo, Beyerdynamic, și pe fir e ceea ce are nevoie un audiofil. Și da! E telefon. Dacă e doar pentru muzică ceea ce cauți Recomand cu multă căldură.
 7. Din câte am văzut Apple a scos Iphone 11. Încă mai are bretonul. Mai e la modă așa ceva? Spatele cu ochii mari e ceva ce îți place?
 8. Salut! Vin cu 3 întrebări: 1. Care e cea mai nouă versiune de Android (update upgrade) pe care o poate primi telefonul Sony Xperia XZ Premium? 2. Ce viitor are KaiOs? Mi s-a părut interesant Nokia banana dar și mai interesant Alcatel flip pentru piața americană și canadiană. 3. Dacă Android-ul stock este așa de bun de ce se încăpățânează unii (Huawei, Samsung, Nubia, Xiaomi, etc.) să pună versiuni proprii? Și mie mi se îîntâmplă câteodată să am probleme din acestea. Vă urez o vară plăcută!
 9. Ce telefoane 5G vor fi pe piață până la sfârșitul anului? În RO este cel mai probabil ca 5G să fie implementat în marile orașe. Fiind nevoie de mai multe antene pentru rețeaua 5G va fi mai greu pentru rețelele acestea peste tot generalizat (pentru cei care locuiesc în afara orașelor)?
 10. Bună! 1. Care e telefonul cu cea mai bună cameră video? Sunt interesat. 2. Ce este O2? Mi-au plăcut telefoanele inovatoare (cu mulți ani în urmă).
 11. Android este un sistem de operare folosit prin excelență de telefoane mobile și tablete. Am mai văzut la Navigație/infotaiment cars, S-Vatches, televizoare și playere ce folosesc această platformă. Ce dispozitive mai mult sau mai puțin rare mai sunt cu Android?
 12. Salut! Am luat de ceva timp P30 PR0 de 8 cu 250GB și de vreo 10 zile m-a trecut spaima. Am căutat cea mai ,,cameră telefon și ... da. Face poze fenomenale în lumină scăzută, exact ce am avut nevoie. Mă gândeam la cel puțin 3 ani în compania acestui telefon. trage bine și fără lag. De când problemele au alarmat flota huawei, vor fi probleme la telefon de gen update, conturi aplicații? ce trebuie să știu? Sunteți tehnici de tot! Respect!
 13. Bună Alex! Sunt fascinat de ecrane pliabile, dar cele în stil flip phone. Sony, Samsung au deja în plan ceva? Samsung are ceva lux flip cu W-series (heart of the world) Motorola new RAZR e pe cale să apară! Mi-a plăcut mult conceptul celor de la TechConfiguration. Motorola pare cel mai aproape de lansare. Știi tu când?
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use