Clicky

Jump to content

T3O

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

About T3O

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iași
 • Interests
  Audio gadgets, Mobile phone,
 • Model Telefon
  Onkyo GRANBEAT
 • Model Tabletă
  Microsoft Surface Pro7
 • Model Purtabil
  Sennheisser

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut și La mulți ani! - cu întârziere .... dar niciodată nu e ... Facebook nu mai am din 2005! Pe bune! Este viață fără Facebook. Am Watsapp și Instagram; doar Watsapp folosesc frecvent. Mai am Telegram Microsoft Teams și Skype. Exodul din imperiul Facebook mă determină să înclin pe Signal... dar, ca și Telegram și altele, nu e cu mulți din cei care-mi sunt în contacte: rude, prieteni, colaboratori... Am o întrebare: Cum se face că Huawei scoate Mate după P-series și de puțini ani la camere Mate sunt mai bune cu toate că P-urile sunt axate pe camere comparativ cu Mate?
 2. Am admirat de multă vreme telefoane cu ecran rulabil. Pliabile sunt acele telefoane care le poţi pune şi în formă îndoită (stil laptop). Încep să apară şi alte forme de telefon. Ce smartphone recomanzi pentru a rula şi versiuni Linux? Am o pasiune pentru unele programe; cu altele lucrez cu multă plăcere. Auzisem de Sailfish, sau dual-boot gen Kepler. Iarnă frumoasă! Vă salutăm!
 3. Am sentimente amestecate privitor la influenţa Covid-ului: de rău - e că mi s-au subţiat finanţele, am copii în clase terminale şi au nevoie de socializare adevărată şi performanţe - eficienţă la examene; mă afectează neliniştea lor; am avut pasiuni outdoor iar acum nu prea ... de bine - măşti purtam şi înainte la servici; acum e la marele fix (în relaţii cu amicii); Am început să scriu de mână (chestie veche) - indoor hobby mi-am făcut ordine în lucrururi şi am descoperit tableta!!! În rest, ne vedem mai des în familie cu munca online(cel puţin partial) Apropo de măşti smart mă
 4. Am înţeles că aţi fost deranjaţi de limbajul ce m-ar caracteriza ca individ gregar. Îmi cer scuze pentru expresie. În zona mea nu e cu acea conotaţie trivială. Voi fi mai atent cu limbajul şi parcimonios cu expresiile. Îmi place ideea OPPO cu ecran rulabil. BOE mai făcea din astea. Vis-a-vis de tombolă... Ai dreptul de consumator ca să ai la vedere informaţii pentru a nu fi surprize ulterioare. Tombola ,,te scoate din casa ta sigură. Te trezeşti cu invadarea propriei tale vieţi personale. Au fost procese cu privire la protejarea imaginii şi a vieţii private. Pentru că tot suntem
 5. BlackF. atât cât e util, dacă nu se pierde mai mult timp, care e preţios. Oricând sunt binevenite reduceri! Dacă Biden e Preşedinte al SUA se dă sloboz la China? Huawei va trece pe google şi componente americane? dacă nu, ce se va întâmpla cu un potenţial P50. Am auzit că se dă divizia Honor?!? Archos hello mi-a plăcut şi arată binişor. L-am văzut la cineva şi ne-a plăcut. Merită aşa pe la bucătărie pentru mici app-uri utile şi consum media? Care e jocul tău cu maşini preferat pe mobile dar şi pe PC? La mulţi ani - cu întârziere dar şi cu sinceritate! A! T3-O de la OK!
 6. Nu sunt fan Samsung. Am avut un Bang and Olufsen Serenata luat second, tare de mult. Cât priveşte treaba cu Note fani înrăiţi vor mai fi, delimitarea între seriile Samsung încă mai există, pentru pliabele mai ţapene şi accesibile mai este de aşteptat şi, de ce nu, diversitate. Huawei cu cerculeţ în cerculeţ în cerc ... nu e wew! Am văzut pe Nokia ceva similar. Că e calitate,, sticlă tratată, e altceva. Că Redmi K30S ULTRA s-a vândut în 100000 în 60 de secunde e una. Chiar e tare! Ce părere ai?
 7. Am observat că Iphone-ul e prea scump. Făcând abstracţie că sunt fan Android, sunt device-uri multe pe Android care fac lucruri aclamate na noi pe IPhone. Şi cu proc de 5nano nu e o revoluţie, nici măcar o evoluţie incrementală! Care e părerea ta despre lansarea seriei Huawei Mate40? Va fi lansat şi acel HarmonyOS? Dar Legion Phone pro?
 8. Salut! Privitor la întrebarea de pe mobicast, mie tare mi-ar plăcea să văd maşinării fistichii cu VR cu imersiune totală şi care să fie parte a unei tablete mari, a unui notebook sau laptop, ceva similar pen-ului. Dar tare cred că realitatea va fi cu acel clasic telefon, fie el şi pliabil. E greu să schimbi obiceiul clasic de a telefona cu aparatul la ureche... Allview e telefon românesc? Mai sunt şi alte mărci de telefoane româneşti? Mi-ar plăcea un istoric şi nişte date...
 9. Salut! 1 1. DXoMark audio se referă doar la partea audio a telefonului (difuzoarele stereo frecvenţe şi altele aparţinătoare telefonului)? Sau include şi partea de transmitere a sunetului (mufa jack, Bluetooth, audiţie la căşti hi-fi)? Nu am prea văzut ceva concludent... Mai sunt şi alte site-uri asemănătoare cu un clasament audio la mobile? 2. Câte reţele de telefonie mobilă sănt în România? Ce reţea foloseşti cel mai mult (asta dacă se poate... )? 3. Un telefon bun din China, dacă l-aş lua din afară aş avea probleme în Ro? Oppo find X2 Pro, Xiaomi, Vivo, etc ce nu ajung la
 10. 1. Vine Motorola RAZR5G flip la noi? 2, Sharp zero2 are 240 Hz şi ... merge. Aşa am văzut prin site-urile de prin Japonia. Când se va generaliza... 3. Puteţi influenţa cu ceva pe cei de la conducere privitor la moduri online de predare la şcoli? Înţeleg că sunteţi pricepuţi şi în avangarda cunoscătorilor în domeniu. Mă gândeam la o indicaţie, o platformă, un memoriu sau cel puţin recomandări. Pe toţi părinţii ne afectează lipsa de coercitudine la nivel de implementare a tehnologiei (tablete, flip-uri, programe, aplicaţii, transfer date, etc. moduri de captare a atenţiei elevilor - ef
 11. Mai am ... de data asta două: 1. Ce zvonuri sunt legate de relansarea BlackBerry? 2. Motorola Edge+ are e+sim? una bonus + doar dacă se poate. Danemarca are deja implementat 5G şi până la sfârşitul anului va fi realitate pentru majoritatea însă la un anume preţ. Înţeleg că Ericsson baga tehnologia iar asta se reflectă la contracte ciudate pentru conectare şi abonamente scumpe. Dacă nu va fi nici la noi Huawei la antene, infrastructură cu preţuri moderate pentru noi, voi cum observaţi un 5G cu preţuri overload? Mulţumim! O toamnă aşa cum vă place!
 12. Salut! Vin cu trei întrebări: 1. În afară de Samsung, Huawei, Motorola şi Royole cine mai scoate mobile cu adevărat pliabile? 2. Un telefon cu butoane bun; ca pentru tata stii? Nu prea mare, simplu, KaiOs dacă se poate? 3. Review la P40pro+? Mulţumesc!
 13. Salutare! Nu-s Gorilla din Manilla (respect pe Cassius Klay - Muhamad Ali). Așa mai din topor: Care e diferența dintre GorillaGlass 4 și 5 , ori 6? Sunt mai bune dar cum? Chiar am primit o întrebare de genul Gorilla 5 pe spate 6 pe față ... am rămas interzis?!?!?! Când faci una cu Dan Cadar? Cu voi (Mobilissimo) am crescut de pe vremea când Iphone 1, EtenGlofiish, HTC, Nokia cu symbian. Dan mai e singurul pe gustul meu. Mai e unul în românește dar nu e din țara noastră și nu e tot timpul ca voi! Mi-ar plăcea mult o discuție cu Dan ... interviuri, schimburi de experiențe, idei, opinii. A!
 14. Salut! Când va fi realitate rețeaua 5G în Romania? De vreme ce avem un 4G de calitate (comparativ cu Franța, Germania etc), la noi va fi mai târziu? Întreb și eu!?!?!
 15. Salut! Am mai auzit de e-sim care mi se pare o noutate revoluționară. Huawei are cea mai potentă platformă e-sim. Aș dori detalii privitoare la Androiduri cu e-sim, implementare în rețele de telefonie din Ro, e-sim 5G, posibilitate PrePay, dacă viitorul va fi departea lui? Mulțumim!
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use