Clicky

Jump to content

T3O

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About T3O

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iași
 • Interests
  Audio gadgets, Mobile phone,
 • Model Telefon
  Onkyo GRANBEAT
 • Model Tabletă
  Panasonic
 • Model Purtabil
  Sennheisser
 1. T3O

  #mobicast

  Mate 30 Pro e fără suita Google, e tot cu breton (urăsc asta - di nou ca la Apple Iphone 1) însă are specificații tari de tot (procesor, camere, Ui). Pretul e de top, varianta Porsche e rupere... Va fi un succes?
 2. T3O

  #mobicast

  Combinațiile Sony telefon + căștile lor sună bine. Eu am Onkyo Granbeat. Sună fantastic. Merge cu Sennheiser, Onkyo, Beyerdynamic, și pe fir e ceea ce are nevoie un audiofil. Și da! E telefon. Dacă e doar pentru muzică ceea ce cauți Recomand cu multă căldură.
 3. T3O

  #mobicast

  Din câte am văzut Apple a scos Iphone 11. Încă mai are bretonul. Mai e la modă așa ceva? Spatele cu ochii mari e ceva ce îți place?
 4. T3O

  #mobicast

  Salut! Vin cu 3 întrebări: 1. Care e cea mai nouă versiune de Android (update upgrade) pe care o poate primi telefonul Sony Xperia XZ Premium? 2. Ce viitor are KaiOs? Mi s-a părut interesant Nokia banana dar și mai interesant Alcatel flip pentru piața americană și canadiană. 3. Dacă Android-ul stock este așa de bun de ce se încăpățânează unii (Huawei, Samsung, Nubia, Xiaomi, etc.) să pună versiuni proprii? Și mie mi se îîntâmplă câteodată să am probleme din acestea. Vă urez o vară plăcută!
 5. T3O

  #mobicast

  Ce telefoane 5G vor fi pe piață până la sfârșitul anului? În RO este cel mai probabil ca 5G să fie implementat în marile orașe. Fiind nevoie de mai multe antene pentru rețeaua 5G va fi mai greu pentru rețelele acestea peste tot generalizat (pentru cei care locuiesc în afara orașelor)?
 6. T3O

  #mobicast

  Bună! 1. Care e telefonul cu cea mai bună cameră video? Sunt interesat. 2. Ce este O2? Mi-au plăcut telefoanele inovatoare (cu mulți ani în urmă).
 7. T3O

  #mobicast

  Android este un sistem de operare folosit prin excelență de telefoane mobile și tablete. Am mai văzut la Navigație/infotaiment cars, S-Vatches, televizoare și playere ce folosesc această platformă. Ce dispozitive mai mult sau mai puțin rare mai sunt cu Android?
 8. T3O

  #mobicast

  Salut! Am luat de ceva timp P30 PR0 de 8 cu 250GB și de vreo 10 zile m-a trecut spaima. Am căutat cea mai ,,cameră telefon și ... da. Face poze fenomenale în lumină scăzută, exact ce am avut nevoie. Mă gândeam la cel puțin 3 ani în compania acestui telefon. trage bine și fără lag. De când problemele au alarmat flota huawei, vor fi probleme la telefon de gen update, conturi aplicații? ce trebuie să știu? Sunteți tehnici de tot! Respect!
 9. T3O

  #mobicast

  Bună Alex! Sunt fascinat de ecrane pliabile, dar cele în stil flip phone. Sony, Samsung au deja în plan ceva? Samsung are ceva lux flip cu W-series (heart of the world) Motorola new RAZR e pe cale să apară! Mi-a plăcut mult conceptul celor de la TechConfiguration. Motorola pare cel mai aproape de lansare. Știi tu când?
×

Important Information

Terms of Use