Clicky

Jump to content

T3O

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About T3O

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iași
 • Interests
  Audio gadgets, Mobile phone,
 • Model Telefon
  Onkyo GRANBEAT
 • Model Tabletă
  Microsoft Surface Pro7
 • Model Purtabil
  Sennheisser

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut! Prin anii 90 - 2000 telefoanele aveau forme diverse: bar, clapetă, slidere verticale, laterale, cu tastaturi mai mult sau mai puțin convenționale, cu gadgeturi și culori fistichii de nu mai știai de unde să alegi. Acum aproape toate sun ecran și spate. Ce șanse ar avea telefoanele diferite? ai o lista cu telefoane diferite ca design actuale sau cu cele care ar apărea în viitorul apropiat? Aștept in raspuns. Salutare!
 2. Care e cel mai futuristic telefon. Mă refer la toate cele care ar fi în 2020, până la sfărșitul acestui an. Aș dori o părere legată de aspect/design, putere de calcul, cameră, ecran, într-un cuvânt un telefon cu wow effect overall. Salutare!
 3. După "milenii" de promisiuni mega- nonconformistul telefon HubblePhone ar trebui să se lanseze. Știi ceva? Sper să nu fie o altă ,,crypto - înșelătorie specifică celor de la Turing. Ce-i bre cu aceste chinezării de peste 1000 de euro (Huawei, OPPO, Xiaomi, One+, VIVO, Nubia, Meizu...)? Vor înlocui branduri consacrate sonore din țări ,,capitaliste? Se mai pot cumpăra aceste zile produse online de pe site-uri din afara zonei UE? Mulțumesc!
 4. Când va apărea Huawei P40 Pro+ la noi? Care va fi mai bun la cameră? Acesta, Xiaomi Mi 10 pro sau Galaxy $20 Ultra?
 5. Salut! Care Samsung galaxy S20 Ultra e mai rapid (mai bun over-all pe la noi): cel cu Exynos ori cel cu Qualcom. QuicqMobile vinde ambele variante cu mici diferențe de preț? Când apare și la noi Sony Xperia mach II? Un încărcător wirless mai vechi - cu amperaj mai mic - dăunează încărcării unui telefon cu fast-turbo-warp charger?
 6. Biiiiiine te-am regăsit pe forum! Tare mi-a plăcut cum ai început Mobicast-ul 299. Am auzit de lucruri care m-au lăsat perplex! Prima e un Pablo Escobar phone - două ediții deja... suspect, dubios de ieftine. Ce e cu ,,fold astea? A II-a, Interesantă mi s-a părut ideea perechii de perechi de ecrane: Surface Neo și Surface Duo, ultimul pe Android (am râs isteric la asta). Se aude ceva legat de vreo lansare oficială, dată de lansare, vreun 5G pe ele, ceva specificații, preț? Aștept răspuns și ... după 300 aștept încă 300. Felicitări!
 7. Când va apărea Huawei P40? Înțeleg că nu va fi cu suita Google. Am auzit zvonuri că, odată cu lipsa serviciilor Google telefoanele vor fi mai ieftine. Poți confirma acest lucru și ce ecosistem va înlocui G și când? Mulțumesc!
 8. Salut! Mi-a plăcut LG cu ThinQ. Am avut o vreme G5 și am rămas dezamăgit. V50 e un tele fon bun? Mi-ar plăcea că se aude bine și are 5G. Ce părere ai? Sau ...
 9. Salut! Am avut până curând un telefon fix Nu mai am și rezilierea contractului nu m-a lăsat plin de regrete. știu că a mai cerut țara asta telefoane fixe cu anumite kestii (doresc detalii - poate știți voi), și dacă telefonia fixă mai are viitor. Ce telefoane (phablet-uri) de 7-8Inch ori chiar mai mari (spre 10 in - citez de la voi - telefon extraEcran) mai bune se găsesc?
 10. Salut! - Am observat că se mai schimbă și telefoanele acestea. Ecrane peste tot, a dispărut mufa jack, dispare supărătorul notch, cardurile de memorie tind să nu mai fie, design minimlist (spate cu multe camere și ecran), înlocuirea butoanelor fizice cu margini touch senzitive customizabile, sticlă peste tot, etc. Ce tendințe ar mai urma să apară? - Apropo de retro review-ri (tot a luat în discuție cineva); am niște R-uri de la Ericsson funcționabile!!! Cum ți le-aș pute trimite? Aștept un răspuns!
 11. Salut! Mă bucură mult să aflu că a reînviat RAZR. Dar e scuuuump! Și flip și pliabil. Am mai văzut ceva asemănător scos în prototip de Sharp ( ). În afară de Motorola mai face vreun producător telefoane de felul acesta?
 12. Am înțelers că telefoanele sunt cu sticle, alunecoase, etc... dar mai toate copie unele de la altele ca design. Cu gusturile nu se discută, fiecare vede în mod diferit estetica în mobile. Totuși care e cel mai frumos telefon din 2019? Salutare!
 13. Mate 30 Pro e fără suita Google, e tot cu breton (urăsc asta - di nou ca la Apple Iphone 1) însă are specificații tari de tot (procesor, camere, Ui). Pretul e de top, varianta Porsche e rupere... Va fi un succes?
 14. Combinațiile Sony telefon + căștile lor sună bine. Eu am Onkyo Granbeat. Sună fantastic. Merge cu Sennheiser, Onkyo, Beyerdynamic, și pe fir e ceea ce are nevoie un audiofil. Și da! E telefon. Dacă e doar pentru muzică ceea ce cauți Recomand cu multă căldură.
 15. Din câte am văzut Apple a scos Iphone 11. Încă mai are bretonul. Mai e la modă așa ceva? Spatele cu ochii mari e ceva ce îți place?
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use