Clicky

Jump to content

breitner

Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by breitner

 1. breitner

  Surface Phone

  Noi patente de la microsoft pentru Surface (Andromeda) Phone. Cateva dintre noile patente: Patentele nou apărute arată un dispozitiv dual-screen care beneficiază de utilizarea ambelor ecrane într-o varietate de situații, cum ar fi atunci când fotografiați. Al doilea ecran îndeplinește o funcție similară în această schiță ca ecranele pliabile în multe camere moderne. Utilizatorul poate obține rezultate mult mai bune în poziții dificile. Al doilea ecran acționează ca un "vizor digital" . La fel si pentru audio (muzica stereo) dar amanunte mai tarziu!
 2. Posibil la prezentarea din 5 dec. de la Dubai Nokia 9, Nokia 8.1 si Nokia 2.1 Plus (ultimele doua (probabil) cu notch).
 3. Clasamentul vanzarilor de telefoane in septembrie 2018:
 4. breitner

  Top vanzari telefoane

  Pentru a va face o idee la ce sa va orientati (si pentru XR exista ceva "apropiat", OnePlus 6T) :
 5. breitner

  Top vanzari telefoane

  Clasamentul pe octombrie 2018:
 6. Digital Wellbeing este preinstalata pe telefoanele ce au primit actualizarea Pie. Cu aceasta aplicatie aveti acces la o multitudine de informații despre utilizarea digitală (de exemplu: cât de des folosiți aplicații diferite, câte notificări primiți, cât de des verificați telefonul, cu cronometrele aplicațiilor zilnice puteți stabili cât de des și cât timp utilizați aplicațiile, etc. ).
 7. Dar laptop-ul pe care-l folosesti ce design are? Cumva unul futurist? Trebuie sa te intrebi daca iti folosesti ori ba! Si apoi este doar un prorotip, probabil vor scoate si ovale si alte figuri geometrice pentru toate gusturile! *** si cartile sunt (in majoritate) dreptunghiulare de sute de ani si s-au demodat doar pentru unii!
 8. breitner

  Surface Phone

  S-a "trezit" si Apple (probabil 2020).
 9. "Telefonul" pliabil de la Samsung (de fapt PC-mobil). Nume proiect W2019, display AMOLED.
 10. breitner

  Doar noutăți la prima mână!

  Microsoft a luptat (si lupta) împotriva deciziilor luate de agențiile de informații. Parțial a reușit, uneori nu. Un raport recent al DNA Money a dezvăluit că Microsoft a transmis informații despre finanțele clienților săi din India serviciilor secrete ( se spune că Microsoft a raspuns de mai mult de 3.036 de ori la cererea serviciilor americane de informații). Dar: - Băncile, cum ar fi Banca de Stat a Indiei, au respins rapoartele. Deși au fost migrați la Office365, Microsoft nu avea acces la datele clienților băncii. si - " Niciun guvern nu are acces direct la datele utilizatorilor noștri. Confidențialitatea datelor este o prioritate pentru noi. Nu nu oferim niciodată date despre clienți decât dacă obținem un mandat valabil, o comandă sau o citație validă despre conturile specifice sau identificatorii individuali pe care i-am examinat. Fără circumstanțe extraordinare, în marea majoritate a cazurilor, caz în care guvernul își caută datele." [" No government has direct access to any of our users’ data. Data privacy is a top priority for us. We never provide customer data unless we receive a legally valid warrant, order or subpoena about specific accounts or individual identifiers that we have reviewed and considered legally appropriate and consistent with the rule of law and our Microsoft principles. Absent extraordinary circumstances, in the vast majority of cases we redirect governments to seek data directly from commercial customers or to allow us to tell our commercial customers when the government seeks their data. – Microsoft Pressesprecher"]. Parerea mea (in loc de morala): Micosoft e mic copil pe langa google si facebook!
 11. OnePlus 6T la vanzare incepand cu 6 Nov. Se poate comanda direct la ei: https://www.oneplus.com/ro/oneplus-6t?from=6t
 12. De ce nu deschideti topic pentru OnePlus 6T?

  Vanzari incepand cu 6 nov.

  Se pot comanda direct la ei pe site (mai ieftin):

  https://www.oneplus.com/ro/

 13. breitner

  Bancuri

  Am vazut ca s-au scumpit ouale si am intrebat de ce!? Cica s-a redus productia (o iau gainile la cioc)!
 14. breitner

  Doar noutăți la prima mână!

  Dupa negocieri care au durat multe luni Microsoft a cumparat (pentru 7,5 miliarde $) GitHub. Anuntul a fost facut ieri : "Vom accelera utilizarea GitHub de către dezvoltatorii de întreprinderi, canalele noastre de vânzări și partenerii direcți și accesul la infrastructura și serviciile Microsoft cloud global." Vezi si https://www.mobilissimo.ro/stiri-diverse/microsoft-cumpara-github-serviciu-de-gazduire-web-pentru-proiecte-software
 15. breitner

  Surface Phone

  Si Intel are un proiect de phablet cu afisaj dublu (Copper Harbor):
 16. Configurari: https://ro-alert.ro/configurare/configurare-terminale-ios/
 17. Pentru baterii (telefoane, tablete, etc.) folositi cu incredere (trimit si in Romania): https://electropapa.com/en/
 18. Un nou sistem de operare pentru smartphone ["We’re an international core team of experienced entrepreneurs, developers and designers, and a growing community of contributors."]. https://e.foundation/ Totul a inceput anul trecut de la Gaël Duval (creatorul Linux Mandrake) care a dorit sa nu mai fie "agatat" in google si apple. Aplicatiile sunt (si vor fi) open source alternative la cele (mai ales) google care nu respecta intimitatea utilizatorilor (http://techpp.com/2018/06/28/eelo-profile-google-free-android/). Sistemul de operare este (varianta beta) in teste (la 1000 de utilizatori (cei ce au donat peste 500 $ si au primit un telefon). Mai multe pe parcurs (in functie de interesul colegilor). Lista telefoane compatibile (deocamdata): https://gitlab.e.foundation/e/wiki/en/wikis/devices-list Pentru sugestii de adaugat telefoane: https://e.foundation/mobile-phone-os/
 19. breitner

  Poze facute cu telefonul

  Gresit (dupa parerea mea)! I se "erectus" la parada "homo"!
 20. Si google e un fel de facebook (in alt sens (monopolizare), dar UE are "grija")! [Zilele lui Mark Zuckerberg la conducerea facebook sunt numarate (din cauza numeroaselor scandaluri si raspandirea stirilor false (peste 65% din total)) mai ales ca el nu mai detine decat 59% din actiuni.].
 21. breitner

  Samsung J7 2017 Screen Broken

  Safer at service samsung (Mai sigur la service). Or: https://www.youtube.com/watch?v=Z6swK3VPTMQ
 22. Presupun ca (la un moment dat) vor fi sprijiniti (pentru ca este o echipa internationala) de UE prin comisia "Piata unica digitala" sau de Consiliul de transporturi, comunicatii si energie.
 23. breitner

  Poze facute cu telefonul

  Litoral era ne-fumabil! Snagov avea tutun fermentat in baie de cafea. Fara filtru tigari erau Virginia (verde sau rosu) si Specialitate. Restul mahoarca cu "ciomege" intre firele de tutun (exceptie Carpati de Sf.Gheorghe).
 24. El e "parintele" lui Linux Mandrake si Eelo.
×

Important Information

Terms of Use