Clicky

Jump to content

breitner

Members
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About breitner

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Model Telefon
  Lumia 950

Recent Profile Visitors

56 profile views
 1. Posibil la prezentarea din 5 dec. de la Dubai Nokia 9, Nokia 8.1 si Nokia 2.1 Plus (ultimele doua (probabil) cu notch).
 2. breitner

  Top vanzari telefoane

  Pentru a va face o idee la ce sa va orientati (si pentru XR exista ceva "apropiat", OnePlus 6T) :
 3. breitner

  Top vanzari telefoane

  Clasamentul pe octombrie 2018:
 4. Digital Wellbeing este preinstalata pe telefoanele ce au primit actualizarea Pie. Cu aceasta aplicatie aveti acces la o multitudine de informații despre utilizarea digitală (de exemplu: cât de des folosiți aplicații diferite, câte notificări primiți, cât de des verificați telefonul, cu cronometrele aplicațiilor zilnice puteți stabili cât de des și cât timp utilizați aplicațiile, etc. ).
 5. Dar laptop-ul pe care-l folosesti ce design are? Cumva unul futurist? Trebuie sa te intrebi daca iti folosesti ori ba! Si apoi este doar un prorotip, probabil vor scoate si ovale si alte figuri geometrice pentru toate gusturile! *** si cartile sunt (in majoritate) dreptunghiulare de sute de ani si s-au demodat doar pentru unii!
 6. breitner

  Surface Phone

  S-a "trezit" si Apple (probabil 2020).
 7. "Telefonul" pliabil de la Samsung (de fapt PC-mobil). Nume proiect W2019, display AMOLED.
 8. breitner

  Doar noutăți la prima mână!

  Microsoft a luptat (si lupta) împotriva deciziilor luate de agențiile de informații. Parțial a reușit, uneori nu. Un raport recent al DNA Money a dezvăluit că Microsoft a transmis informații despre finanțele clienților săi din India serviciilor secrete ( se spune că Microsoft a raspuns de mai mult de 3.036 de ori la cererea serviciilor americane de informații). Dar: - Băncile, cum ar fi Banca de Stat a Indiei, au respins rapoartele. Deși au fost migrați la Office365, Microsoft nu avea acces la datele clienților băncii. si - " Niciun guvern nu are acces direct la datele utilizatorilor noștri. Confidențialitatea datelor este o prioritate pentru noi. Nu nu oferim niciodată date despre clienți decât dacă obținem un mandat valabil, o comandă sau o citație validă despre conturile specifice sau identificatorii individuali pe care i-am examinat. Fără circumstanțe extraordinare, în marea majoritate a cazurilor, caz în care guvernul își caută datele." [" No government has direct access to any of our users’ data. Data privacy is a top priority for us. We never provide customer data unless we receive a legally valid warrant, order or subpoena about specific accounts or individual identifiers that we have reviewed and considered legally appropriate and consistent with the rule of law and our Microsoft principles. Absent extraordinary circumstances, in the vast majority of cases we redirect governments to seek data directly from commercial customers or to allow us to tell our commercial customers when the government seeks their data. – Microsoft Pressesprecher"]. Parerea mea (in loc de morala): Micosoft e mic copil pe langa google si facebook!
 9. OnePlus 6T la vanzare incepand cu 6 Nov. Se poate comanda direct la ei: https://www.oneplus.com/ro/oneplus-6t?from=6t
 10. De ce nu deschideti topic pentru OnePlus 6T?

  Vanzari incepand cu 6 nov.

  Se pot comanda direct la ei pe site (mai ieftin):

  https://www.oneplus.com/ro/

 11. breitner

  Bancuri

  Am vazut ca s-au scumpit ouale si am intrebat de ce!? Cica s-a redus productia (o iau gainile la cioc)!
 12. breitner

  Doar noutăți la prima mână!

  Dupa negocieri care au durat multe luni Microsoft a cumparat (pentru 7,5 miliarde $) GitHub. Anuntul a fost facut ieri : "Vom accelera utilizarea GitHub de către dezvoltatorii de întreprinderi, canalele noastre de vânzări și partenerii direcți și accesul la infrastructura și serviciile Microsoft cloud global." Vezi si https://www.mobilissimo.ro/stiri-diverse/microsoft-cumpara-github-serviciu-de-gazduire-web-pentru-proiecte-software
 13. breitner

  Surface Phone

  Si Intel are un proiect de phablet cu afisaj dublu (Copper Harbor):
 14. Configurari: https://ro-alert.ro/configurare/configurare-terminale-ios/
 15. Pentru baterii (telefoane, tablete, etc.) folositi cu incredere (trimit si in Romania): https://electropapa.com/en/
×

Important Information

Terms of Use