Clicky

Jump to content

Mîțu Mihai Ionut

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mîțu Mihai Ionut

 1. Salut,mai merita Samsung s8 sa îl achiziționez la Craciun.Momentan dețin un Huawei p9 Leica
 2. Ce sa aleg intre Samsung a5 2017 și Samsung s7 performanta baterie,ecran,vreau sa ruleze pubg bine cu graficile pe Hight,curent dețin un Huawei p9 și aș vrea să îl schimb,ar merita sa le schimb cu unele din cele menționate mai sus,sau să îl mai țin? Și mai am o întrebare legată de a5 2017,crezi că e mai bun decât a6 (design, performanta,baterie, rezistenta la apa)?
 3. Salut,ce sa aleg dintre a5 2017 s7,S6 pentru că vreau sa ruleze pubg pe hight fara probleme,și mai am o întrebare,când apare pubg lite pe android?
 4. Salut,ce părere ți- a lăsat Huawei p9 când l-ai utilizat prima oara,(design, performanta(gaming,viteza),camera/foto/video,baterie, display) și vreau să știu dacă se mai merita in 2018,și cu cine concura în momentul lansării sale,și cu cine concurează în acest moment.
 5. Salut,de ce nu se distribuie android 8 oreo pe Huawei p9 in Europa,că în China am văzut că l-a primit,și mai am o întrebare care e mai bun la camera(foto) s7 sau p9?
 6. Salut,care crezi că a fost cel mai de succes flagship de la Huawei din seria P?(camera, performanta,baterie,ecran, design)?
 7. Ce ai alege dintre Huawei p9 Leica sau Samsung a8 pe capitolul de viteza și performanță?
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use