Clicky

Jump to content

Lesbianu

Gold Member
 • Posts

  643
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  119

Posts posted by Lesbianu

 1. Ai optiunea sa "ii zici" ce notificari sunt importante scotand optimizarea aplicatiei respective din setari. Daca faci asta, si el ii da inainte cu AI-ul... e trist. Inseamna ca taie aplicatia respectiva din background ca sa "economiseasca" baterie.

  Daca nu ii faci vreo setare si il lasi default, isi face de cap (el, softul sau AI-ul cum ii ziceti voi) si primesti notificarile gramada mai tarziu cand aplicatia apuca sa comunice cu serverul sau o deschizi! :))

 2. Am avut 2 OP-uri pana acum, si am fost foarte multumit de ele. Au garantie buna, soft curat, hardware potent, misca decent cu update-urile (dar nu ca inainte pentru ca au prea multe modele si nu fac fata), au lucrat la camera dar tot cu un GCam faci treaba buna.
  Din pacate, am imbatranit si nu mai am chef de buchiseala pana gasesc un GCam care sa nu dea gherle cand ti-e lumea mai draga, asa ca pica abia pe locul 3 ca optiune de achizitie...

  Nu zic categoric NU. Om vedea, zise orbu'! :P

 3. Am incarcator multi port din 2016 care stie QC 3.0 dar se impaca destul de bine si cu Power Delivery (in teorie n-ar fi trebuit sa incarce rapid Pixel 2 XL, dar o face).
  Bonus, am comanda in livrare cu 2 incarcatoare care stiu din nascare Power Delivery (30W pe un port sau 2x18W cu ambele folosite).
  Mai am prin casa 3 cabluri lightning MFi certified nefolosite, luate cand am testat un iPhone pentru o saptamana si am ramas cu ele.

  In concluzie, poa' sa mi-l livreze si fara incarcator ca am cu ce sa bag corent in el! :))

  Toti taie din ele, chipurile ca sa tina pretul jos. Apple taie incarcatorul si ce le-o mai trece prin cap, Google taie procesorul si face "flagship" de policarbonat, Samsung umbla cu Exynos-u' vopsit, Xiaomi scurteaza parcursul renuntand la calitate, s.a.m.d.

   

  Acu' serios, tot Android vreau, neaparat Pixel, pentru ca si fara root ai mai multa libertate fata de iOS. Dar... In caz de dezamagire majora cu Pixel 5, lipsa de alternativa buna ca pret la un Pixel vechi, buget disponibil la vremea respectiva, sunt tentat sa musc si din mar...

   

 4. Folosesc, de cand l-a bagat G pe gat acum 2-3 versiuni de Android. Functioneaza pe majoritatea aplicatiilor, dupa reset merge "restaurarea" mai rapid (ca pun totul de la zero). Totusi, sunt aplicatii unde nu functioneaza deloc, posibil sa fie limitare pusa de developer... Functioneaza bine si cand folosesc "serviciul" pe telefoane secundare de la munca - Huawei, Samsung, etc.
  Chix n-a dat niciodata, dar nici nu am abuzat de el... La modul ca il folosesc doar la login, n-am avut curaj sa sap cum/unde vad o parola daca imi arde buza. Reset parola am facut de pe desktop/laptop si am avut grija sa dau update la parola cand m-am re-logat in aplicatia de pe telefon.

 5. Facut duminica seara abonament online (Optim Nelimitat fara teleportare - vreau sa il pun intr-un router 4G), ales "sucursala" cu stoc SIM, luni dupa-amiaza primit SMS ca "este gata", luni seara ridicat din coltul casei (in 3 minute ca nu era coada)...

  P.S. - Client deja existent cu o gramada de alte servicii la ei, locatia: Bucuresti.

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use