Clicky

Jump to content

Lesbianu

Gold Member
 • Content Count

  607
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  109

Lesbianu last won the day on May 7

Lesbianu had the most liked content!

About Lesbianu

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest
 • Model Telefon
  Pixel 2 XL

Recent Profile Visitors

1,758 profile views
 1. Conform zvonurilor, nu va exista un 4a XL... Doar varianta "simpla", display mic, baterie mica.
 2. Aici ti-ai raspuns singur, Pixel! Eu nu iau nimic deocamdata, 2 XL inca merge brici. Chit ca ma mananca palma, mai rabd... In functie de posibilitati, un 4 XL ieftin mai incolo, un 5 XL (daca n-o da Google cu mucii in fasole), sau de ce nu, ma rup la un iPhone 12 Pro si am incheiat socoteala.
 3. DP4: https://developer.android.com/preview/download Beta cu OTA-uri, din Iunie... LINK
 4. Asta cu procesorul, n-au cum s-o rezolve decat daca muta lansarea mai devreme in an. Toamna nu este gata noul dragon si n-au incotro decat sa il foloseasca pe cel lansat la inceputul anului... Dar poate o rezolva cu folosirea unui procesor mid-range (Snapdragon 765G dupa cum umbla zvonul), si ne linisteste de tot!
 5. Am stat o saptamana intreaga, fara belele mari. Mai mult de-atat, nu stiu... Sunt constient de treaba asta, d'aia inca pastrez Pixelul pe primul loc. Ramane de vazut si cat dezamageste Google, ca in loc sa avanseze, parca mai rau strica (de la un model la altul).
 6. Si telefoanele de OP sunt "tzapene", dar din pacate s-au cam impiedicat in update-uri. Prea multe modele de intretinut, asa ca au rarit-o... Eu ii dau inainte cu 2 XL pana crapa. Dupa, o sa vad. Sper sa ma tina (si telefonul, si nervii) pana la Pixel 5 (obligatoriu XL). Dar nu scot din ecuatie nici o eventuala trecere la iOS, si gata!
 7. N-am avut mari probleme pe R, dar cand m-am saturat... m-am mutat definitiv si mi-e "scarba" sa mai deblochez iar bootloaderul. Mai ales ca toate merg foarte bine asa. Speram ca deschid astia inrolarea in beta de luna asta, dar se pare ca ramane pentru luna Mai. Nu ma mai agit, o sa vina. Plus ca pentru mine root-ul nu mai prezinta vreo utilitate de ceva vreme.
 8. N-am cum sa te ajut, stau cuminte pe Q stabil cu bootloader blocat. Poate "risca" Dan mai tarziu si pune DP3 curat pe al sau 3 XL...
 9. DP3: https://developer.android.com/preview/download
 10. Eu am revenit la Q si am blocat la loc bootloaderul. Astept sa deschida pagina de Beta ca sa ma pot inrola/pleca de pe R cu OTA. Nu aveam probleme cu ceasul, crashuri ocazionale, nimic de speriat. Dar... ma enerva ca nu imi mai facea backup la Whatsapp pe Drive. Si-asa, m-am chinuit o gramada sa mut backup-ul local si chiar si-asa am pierdut o gramada conversatii. Basca, dupa revenire la Q si blocare bootloader, telefonul nu se mai incarca decat cu incarcatorul original. Dar si-a revenit dupa o incarcare completa. Deja imi facusem planuri ca recuperez banii pe garantie si nu stiam ce as putea sa iau in locul lui!
 11. De la @mariuscal1n : Google releases Android 11 Developer Preview 2.1 with bug fixes
 12. Iar tre' sa va dau report pentru off-topic?
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use