Clicky

Jump to content

Lesbianu

Gold Member
 • Content Count

  521
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  77

Lesbianu last won the day on July 20

Lesbianu had the most liked content!

About Lesbianu

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest
 • Model Telefon
  Pixel 2 XL

Recent Profile Visitors

697 profile views
 1. Lesbianu

  Google Pixel 2 XL - Discutii generale

  Tipul vine de pe Nexus, a tras pana recent de un 5X cu bootloader deblocat si root. Este obisnuit cu 'chestii d'astea'...
 2. Lesbianu

  Google Pixel 2 XL - Discutii generale

  Nu bag bre, 90% din 'clientii' de-acolo sunt copchii cuminti, 100% stock cu bootloader blocat. Deh, asa este cand vii de pe Samsung, Huawei, iPhone... Bine macar ca-s multumiti de jucarii, chit ca au A in denumire.
 3. Lesbianu

  Google Pixel 2 XL - Discutii generale

  Initial a adus pe Pixelii vechi ceea ce a fost lansat doar pe 3/3XL. Cum am spus si s-a repetat, in momentul de fata, indiferent de model, toti Pixelii au cam aceleasi setari si optiuni in camera stock. Camera P3 s-ar putea sa mai aiba niste tweak-uri in setari, dar fara legatura cu Pixel 3/3XL, ci pur si simplu pentru ca este o aplicatie modata. Pui bifa la extra-optiuni, scoti bifa, testezi... Uneori ajuta, sau dimpotriva, strica!
 4. Lesbianu

  Google Pixel 2 XL - Discutii generale

  Pentru poze mai bune? P.S. - Nici eu n-o mai folosesc. Nu simt mare diferenta si in trecut mi s-a parut ca mai mult face probleme (notificare blocata cu processing HDR inclusiv pe aplicatia stock). Ar fi, dar poti sa incerci...
 5. Lesbianu

  Google Pixel 2 XL - Discutii generale

  @nick5roo Ma pregatesc, duc prajituri, boambăne si ci-co la munca de azi, ca maine sunt plecat in deplasare cu treaba pana peste cap. Asa a picat, data fixa cu chestii importante de rezolvat ca sa pot pleca linistit in concediu saptamana viitoare. M-as fi pregatit si mai bine daca stiam ca primesc un Pixel 4 XL, dar mai ie pana la anu'!
 6. Lesbianu

  Google Pixel 2 XL - Discutii generale

  Era Nexus 6P... Avut 2 bucati, n-am rupt nici unul (nici alti cunoscuti care l-au avut). Inca functioneaza ambele foarte bine la prietenul care le-a luat de la mine, devenit fan Nexus de la prima atingere. Singura 'buba' cu modelul ala: bateria care cedeaza si procesorul S810 cu probleme de temperatura si throttling daca il forjezi. G4 a fost platforma buclucasa pe care LG a construit Nexus 5X, celebru si asta pentru bootloop. Mi-a placut, pacat ca a decedat, bine ca mi-am recuperat banii pe el. Apropo, aseara au aparut imaginile cu patch de securitate pentru Iulie, dar nu stiu cine mai sta pe Pie cand Q 'ruleaza' fara probleme. Ne asteptam randul miercuri seara cu DP5!
 7. Lesbianu

  Google Pixel 2 XL - Discutii generale

  Sursa? Se poate! Cat am avut 3 XL-ul in mana dupa unboxing, bretonul mi s-a parut aiurea, ma zgaria pe retina. Dar dupa cateva zile, vazandu-l prin casa (chiar si fara sa il folosesc personal), este OK, nu mai deranjeaza atat de tare.
 8. Lesbianu

  Google Pixel 2 XL - Discutii generale

  Eu l-am instalat cu imaginea de fabrica, bineinteles, cu -w sters!
 9. Lesbianu

  Google Pixel 2 XL - Discutii generale

  Avem si versiune noua de Platform Tools (29.0.1): https://developer.android.com/studio/releases/platform-tools.html
 10. Lesbianu

  Google Pixel 2 XL - Discutii generale

  Imagini noi pentru DP4: Link download imagini: https://developer.android.com/preview/download
 11. Lesbianu

  Orange, Vodafone, Cosmote sau RCS&RDS?

  Te-a amuzat recomandarea facuta mai sus?
 12. Lesbianu

  Google Pixel 3 XL

  Are, dar nu este foarte clar daca ajuta sau nu... Cu cat ai mai multe setari, cu atat cresc sansele ca ceva sa o ia razna. Pana nu simt ca mi-ar lipsi ceva, imi este suficenta aplicatia stock.
 13. Lesbianu

  Google Pixel 3 XL

  Eu doar Camera stock. Nu am vazut beneficii pe portul de pe Pixel 3... Dan ar fi culmea sa instaleze pe Pixel 3 XL o aplicatie portata tot de pe Pixel 3/3 XL! Dar la ce iti trebuie alta aplicatie, ce te nemultumeste? Intreb si eu... Asta stock de pe 2 XL face are fix aceleasi optiuni ca aia de pe 3/3XL. Doar daca ai nevoie de ceva deosebit, sa te apuci sa cauti alta aplicatie, altfel nu vad motivul...
 14. Lesbianu

  Google Pixel 3 XL

  Nope, intai pe 3/3 XL, s-a omorat lumea cum sa o activeze si pe Pixelii vechi (cu aplicatii 'furate' din maruntaiele Trixelilor si GCam-uri). Pana la urma, a bagat-o G pentru toti si gata.
 15. Lesbianu

  Google Pixel 3 XL

  Top Shot? Funtioneaza pe aplicatia de camera standard... fara sa instalezi nika. Trebuie doar sa ai Motion Picture pe ON si sa "reglezi poza in miscare" din Photos. Alege singurel cea mai buna ipostaza (focus, luminozitate, fatzau expus), chit ca nu este tot timpul pe placul posesorului/posesoarei!
×

Important Information

Terms of Use