Clicky

Jump to content

strainul

Members
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About strainul

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Model Telefon
  Lenovo B
 1. Topic pt urari (zile de nastere,onomastice...etc)

  Strigați și voi cu mine, vă rog, "România te iubesc"?
 2. Am integrat Tapatalk

  Nu funcționează. Cred că e problemă Flyme OS. Când aveam mi4c mă alarmau notificările instant.
 3. Am integrat Tapatalk

  Dați-mi o postare test, vă rog, să văd dacă și-au revenit notificările. Mulțam fain.
 4. Digi Mobil Optim Nelimitat - disponibil NATIONAL

  @DIGI_Helper Poate îmi faceți o surpriză măcar în 2018 să văd și eu 4G pe telefon în Pîrscov, județul Buzău. Orange are 4G aici de ceva vreme. Haideți că puteți și voi. Vă rog.
 5. Topic pt urari (zile de nastere,onomastice...etc)

  Măcar atât e bine că nu mai plouă. Oricum, noi stăm în casă la căldurică.
 6. Topic pt urari (zile de nastere,onomastice...etc)

  Cam posomorâtă vremea aici în Pîrscov de 1 decembrie, asta noapte a plouat și tot înnorat e, niciun pic de soare.@Feri în Timișoara cum stați cu vremea, e mai frumos acolo astăzi?
 7. Topic pt urari (zile de nastere,onomastice...etc)

  La mulți ani fii ai lui Decebal, oriunde v-ați afla.
 8. Am integrat Tapatalk

  Eu nu primesc notificări push nicidecum. Cred că sunt blestemat. M-am săturat de refresh în tab-uri. O fi Flyme OS de vină ori chinezăria ieftină pe care e preinstalat. Aș schimba software-ul dar nu are niciun custom rom conceput de developeri.
 9. Off Topic V3

  Sărutmana pentru toată generozitatea dumneavoastră, domnului@Mihai și altcuiva de aici de pe forum care a ținut să fie anonim. Rezultatele au început să apară datorită bunătății și nobleții dumneavoastră (ajutoarele bănești și alimentare au stimulat tot ce a urmat. Fiți binecuvântați. Mă înclin.
 10. Hrănește-te bine că ești în creștere, nu te priva de proteine. E păcat ca un tânăr cu nerv ca tine să sucombeze datorită inaniției. Chiar și Papillon a rezistat ani de zile în Recluziune, omora gândaci ca să își suplimenteze rația, și totuși nu era captiv în propriile răutăți, își depășea toate frustrările, orgoliile, neînțelegerile și evada cu spiritul și intelectul în alte dimensiuni mai presus de toate nimicurile existenței.
 11. "Demutat" În secțiunea RCS RDS, ori Digi, "ofcors".
 12. apeluri

  Ai activat roaming-ul înainte de a pleca din România?
 13. Scuzele mele că mi-am postat umila mea părere. Vă promit, domnul Andrei, că nu vă voi mai da reply ca să nu vă mai supărați. Sunt obișnuit din copilărie cu secera și ciocanul, de atunci sunt taxate comentariile și se punea pumnul în gură celor care voiau să spună câte ceva. Mii de scuze. Cu stimă, Vlad.
 14. Cred Feri că G3 a fost un fail, a avut probleme de la lansare cu bateria + carcasa care se crăpa pe lângă cameră ori difuzor (din câte îmi aduc aminte). Chiar și G4 a avut anumite probleme de la lansare a din câte îmi aduc aminte domnul@Mihai a avut niște necazuri cu LG G4.
 15. Creare aplicatie

  Domnul @Erwin ți-a dat răspunsul la obiect. Dacă îți place ceva anume cu adevărat și studiezi în acel domeniu care îți face cea mai mare plăcere și bucurie, exact acolo vei avea succes. Ideile de la alții sunt ca un fel de zarzavat, nu vei atrage niciun client cu un zarzavat, e musai să prepari tu singur după multe încercări în bucătăria proprie rețeta de mușchiuleț file la cuptor stinsă în vin aromat cu combinația de mirodenii cu care să atragi clienții. Am vorbit la figurativ, sper că înțelegi mesajul meu.
×

Important Information

Terms of Use