Clicky

Jump to content

strainul

Members
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

About strainul

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Model Telefon
  Meizu M5C
 • Model Purtabil
  Sony SBH52
 1. REpedde

  Pune-i brandul LG G FLEX Glumesc. Acum, serios vorbind, nu e acoperit de garanție. Te-ai așezat pe el când îl țineai în buzunarul de la spate? PS Editează titlul topcului: Telefon strâmbat.
 2. Ce filme mai vizionam

  Wind river (2017) Nota 10 din 10. M-a ținut cu inima la gură până la final.
 3. Topic pt urari (zile de nastere,onomastice...etc)

  La mulți ani frumoși, sănătoși și fericiți Don Mihai, Alpe de Huez.
 4. Ce credeti ca va reusi Telekom?

  Mi-a spus un user de pe alt forum care lucrează la telekom că s-a aprobat extinderea rețelei de fibră optică pentru 20 de localități de pe Valea Nehoiului printre care și satul meu. Sper să văd și eu anul ăsta FO în casă, îs sătul de ADSL.
 5. Am integrat Tapatalk

  Da, am găsit soluția. Importantă e logarea inițială în contul Tapatalk iar ulterior eroarea CRSF_FAIL dispare și te poți loga imediat, de fapt te loghează aplicația Tapatalk instant pe forumul Mobilissimo.ro.
 6. Eu i-am dat inițial informația lui Alex pe fb messenger despre xiaomi din Sibiu și i-am abordat pe messenger, am început să investighez dar nu am reușit să ajung prea departe pentru că sunt la distanță mare de Sibiu și nu am cum să ajung acolo. Ulterior a preluat investigația Ervin. Să vedem ce o fi până la urmă. Sper să ajungă oficial xiaomi în România.
 7. Bloguri personale

  Inoxidabil. Epic, Monumental [emoji3] [emoji3]
 8. Sa o stapaniti sanatos, multi, multi ani fara reparatii. Kia Cee'd e unica masina din lume care are apostrof in denumirea masinii, asa citeam pe undeva intr-un articol de curiozitati auto.
 9. Link-ul zilei 02

  Se stie ca romanul e un neanderthalian dusmanos care si-ar ucide mama, tata, fratii, surorile, copiii, tot neamul de altfel, numai din ura si impresii. Homo Dacicus Australopitecus = specia romaneasca.
 10. Funny stuff

  Ce-ai pățit Bulă de mergi așa crăcănat?-Păi,mi-a crescut colesterolul-Și d-aia mergi așa?-Mi-a zis doctorul să stau departe de ouă!
 11. Topic pt urari (zile de nastere,onomastice...etc)

  Un Ajun frumos și bun, împreună cu cei dragi, Crăciun Magic pentru toți laolaltă, împliniri și sănătate că-i mai bună decât toate, dragoste și fericire, ce doriți să se îndeplinească, și să aveți belșug în casă.
 12. Funny stuff

  LOOOOOOOOL E clar ca n-a dat 3 pasi inapoi cand i-a taiat calea pisica neagra. Cat de prost sa fii ca sa confunzi masina de politie cu masina de taximetrie? LOOOOOOL "Noi ti-o tragem bine?'' Asta da slogan electoral. LOOOOOL
 13. Topic pt urari (zile de nastere,onomastice...etc)

  La mulți ani frumoși și fericiți și sănătoși, domnul Ervin! Mult succes și cu Mobilissimo.ro. (Vlad)
 14. Topic pt urari (zile de nastere,onomastice...etc)

  Strigați și voi cu mine, vă rog, "România te iubesc"?
 15. Am integrat Tapatalk

  Nu funcționează. Cred că e problemă Flyme OS. Când aveam mi4c mă alarmau notificările instant.
×

Important Information

Terms of Use