Clicky

Jump to content

strainul

Members
 • Content count

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

strainul last won the day on April 18

strainul had the most liked content!

About strainul

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Model Telefon
  Meizu M5C
 • Model Purtabil
  Sony SBH52
 1. Funny stuff

  @codrin_stefanescu ?
 2. Sugestii Legat de Organizarea Forumului

  La WHO'S ONLINE daca tin sageata deasupra fiecarui membru nu apare ce activitate desfasoara in acel moment pe forum (de exemplu: viewing thread Offtopic V3, etc). Apare activitaea doar cand tin sageata pe nickname-ul meu.
 3. Funny stuff

  Io mi-am dresat motanul sa faca ceva util daca tot nu catadicseste sa prinda soareci.
 4. Astea nu-s glume. Fiumeu sufera ca nu-i funtioneaza tableta si tu razi in hohote.
 5. Vă salut cu respect. Domnul @Erwin Are o problemă fiul meu cu tableta primită de la dumneavoastră în urmă cu vreo 2 ani . Tableta e marca Allview Viva i7 parcă. Problema e că nu mai bootează. Ține foarte mult la acea tabletă pe care i-ați dăruit-o. Ce soluție aveți ca să îi repunem "pe picioare" tableta?
 6. Netflix în România, discuții și păreri

  Schimbă postul, vizionează altceva. Dacă vrei să vizionezi ceva decent, plin de puritate sufletească și etică morală comută pe Trinitas. Problemă rezolvată.
 7. Am să încerc reinstalare software@Feri dat la zăpadă telefoanele Meizu e cam complicat, necesită o unealtă windows de rescriere software pentru MTK cum care îmi pot pierde IMEI-urile și după ai pot să arunc telefonul. Mi-e teamă să rescriu software-ul pentru că alt telefon și altă posibilitate de achiziționare telefon nou și chiar și second-hand nu mai am. *dar la telefoanele Meizu SwiftKey iar e razna cu autocompletarea cuvintelor.
 8. N-are efect,@Feri. După hard reset e ok 1 zi, maxim două, iar după aceea problema revine. E cel mai enervant când auzi sunetul unei notificări și când încerci să deschizi ecranul să citești conținutul nou trebuie să aștepți vreo 30 de secunde până se "hotărăște" telefonul să își aprindă display-ul și să te lase să intri în notificare.
 9. Poze facute cu telefonul

  PS Am fost de Înviere la Biserica mare din Pîrscov, e sus pe un deal și acolo e și cimitirul, am luat Lumină pe care am adus-o acasă după ce am trecut și la tata la mormânt unde i-am aprins lumânări și am "vorbit" cu el, i-am mulțumit pentru toată lupta lui dată de-a lungul vieții lui ca să își crească copiii și nepoții, pentru toată grija Luigi pentru noi. Am vorbit cu el plângând pentru că îmi e dor de el, i-am zis că ne e dor de el, apoi i-am turnat o pălincă pe mormânt. După ce mi-am liniștit sufletul și mi-am potolit lacrimile am glumit cu el rugându-l să îmi pună o pilă se Baștanul care e responsabilitate cu primirea în Rai, poate voi prindere și eu un loc acolo după ce voi da ortul popii. Iată și imaginile ... PS 2 Acele luminițe roșii sunt candelele copiilor de aici de pe uliță care veneau de la Înviere cu lumină.
 10. Poze facute cu telefonul

  A început Săptămâna Luminată. Lumina Învierii să îți binecuvânteze viața, familia, prietenii și toți cei dragi ție. Să fii sănătos, fericit, îmbelșugat să te bucuri de zilele de sărbătoare de petrecute alături de ei și să aveți parte numai de împliniri,Feri Baci. Toate urările mele sunt și pentru toți membrii forumului Mobilissimo.ro.
 11. Știe cineva vreo rezolvare la problema telefonului meu?
 12. A început și telefonul meu să aibă un lag enervant, la aprinderea ecranului mai exact. Parcă zici că stă să se gândească dacă se aprinderea ecranul ori ba. Nu aș vrea să fac root telefonului și să îi bag Titanium Backup ca să dau freeze la multele aplicații inutile care rulează în fundal și ocupă puțina memorie RAM. Telefonul meu e un Meizu M5C, are sistem de operare Flyme OS cu android 6.0. Nu știu ce soluție să găsesc să scap de întârzierea aceea enervantă care apare la fiecare deschidere a ecranului. PS Flyme OS e ciudat și încurcat în meniu rău tare. Nu recomand nimănui ciudățenia asta.
 13. Off Topic V3

  Îmi e dor de puiul meu, sunt 2 săptămâni de când nu mi-am îmbrățișat fiul. Maine la ora 11 (ora Portugaliei) vor pleca cu avionul spre România. Abia aștept să îmi vină acasă. Ah, uitasem să spun. Nu se învârte Universul în jurul unei familii din Buzău. Universul meu sunt copii mei.
 14. Off Topic V3

  Am înțeles. Am o rugăminte la final. Ștergeți ultimele mele postări din thread de aici, de altfel ștergeți și contul. Sunt un străin, n-ar rost să vă deranjez. Văd că încruntați sprâncenele de fiecare dată când vedeți că postez pe aici. Ștergeți-mi contul, vă rog, domnul @Erwin sau cine are puțin timp. Mulțumesc mult.
 15. Off Topic V3

  Am dat beep că nu am minute ca să vă anunț plecarea lui, și sunteți la mulțumiri pentru că pe lângă toate pe care le-ați făcut pentru el i-ați încărcat și cartela cu opțiunea orange de roaming și i-ați dat apel vocal de încurajare până să plece cu autocarul. Sper că nu am greșit nr de telefon, familia? Plecarea cu autocarul a fost la 1 noaptea și am rugat să fie încurajat înainte de plecare probabil și ora târzie la care am deranjat. Îmi cer mii de scuze.
×

Important Information

Terms of Use