Clicky

Jump to content

strainul

Members
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

strainul last won the day on April 18

strainul had the most liked content!

About strainul

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Location
  www
 • Interests
  peace
 • Model Telefon
  Meizu M5C

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. strainul

  Funny stuff

  Un banner pentru dragnea https://www.facebook.com/100006129247404/videos/2066067160274239/ si o amenintare, tot pentru el
 2. strainul

  Bancuri

  Face leul recensamant in padure. Ajunge la cainele lup. Il intreaba nedumerit: - Tu ce esti mah?! - Caine-lup. - Cum adica ma? Caine-lup? - Adica tata a fost caine si mama lup. - Aaa, mda! Inteleg... Merge leul mai departe si ajunge la un alt animal. Il intreaba si mai nedumerit: - Da' tu ce esti mai? - Eu sunt urs-furnicar. - Hai da-te-n p..a mea!!
 3. strainul

  Bancuri

  Un om vorbea cu sotia lui: - Azi mi s-a intamplat o chestie ciudata. In timp ce ma aflam in tramvai, un tip mi-a strigat, "Hopaaa..., IMPOTENTULE !". - Ei, sunt tot felul de nebuni, ii raspunse nevasta. Nu-i mai baga si tu in seama... A doua zi, in timp ce sotul mergea cu tramvaiul spre serviciu, acelasi individ se apropie de el si ii striga: "Hopaaa..., PARACIOSULE !". [emoji23][emoji23][emoji23]
 4. strainul

  Am integrat Tapatalk

  După update-ul de astăzi din Play store funcționează logarea din Tapatalk pe forum aici.
 5. strainul

  Funny stuff

  @codrin_stefanescu ?
 6. strainul

  Sugestii Legat de Organizarea Forumului

  La WHO'S ONLINE daca tin sageata deasupra fiecarui membru nu apare ce activitate desfasoara in acel moment pe forum (de exemplu: viewing thread Offtopic V3, etc). Apare activitaea doar cand tin sageata pe nickname-ul meu.
 7. strainul

  Funny stuff

  Io mi-am dresat motanul sa faca ceva util daca tot nu catadicseste sa prinda soareci.
 8. Astea nu-s glume. Fiumeu sufera ca nu-i funtioneaza tableta si tu razi in hohote.
 9. Vă salut cu respect. Domnul @Erwin Are o problemă fiul meu cu tableta primită de la dumneavoastră în urmă cu vreo 2 ani . Tableta e marca Allview Viva i7 parcă. Problema e că nu mai bootează. Ține foarte mult la acea tabletă pe care i-ați dăruit-o. Ce soluție aveți ca să îi repunem "pe picioare" tableta?
 10. strainul

  Netflix în România, discuții și păreri

  Schimbă postul, vizionează altceva. Dacă vrei să vizionezi ceva decent, plin de puritate sufletească și etică morală comută pe Trinitas. Problemă rezolvată.
 11. Am să încerc reinstalare software@Feri dat la zăpadă telefoanele Meizu e cam complicat, necesită o unealtă windows de rescriere software pentru MTK cum care îmi pot pierde IMEI-urile și după ai pot să arunc telefonul. Mi-e teamă să rescriu software-ul pentru că alt telefon și altă posibilitate de achiziționare telefon nou și chiar și second-hand nu mai am. *dar la telefoanele Meizu SwiftKey iar e razna cu autocompletarea cuvintelor.
 12. N-are efect,@Feri. După hard reset e ok 1 zi, maxim două, iar după aceea problema revine. E cel mai enervant când auzi sunetul unei notificări și când încerci să deschizi ecranul să citești conținutul nou trebuie să aștepți vreo 30 de secunde până se "hotărăște" telefonul să își aprindă display-ul și să te lase să intri în notificare.
 13. strainul

  Poze facute cu telefonul

  PS Am fost de Înviere la Biserica mare din Pîrscov, e sus pe un deal și acolo e și cimitirul, am luat Lumină pe care am adus-o acasă după ce am trecut și la tata la mormânt unde i-am aprins lumânări și am "vorbit" cu el, i-am mulțumit pentru toată lupta lui dată de-a lungul vieții lui ca să își crească copiii și nepoții, pentru toată grija Luigi pentru noi. Am vorbit cu el plângând pentru că îmi e dor de el, i-am zis că ne e dor de el, apoi i-am turnat o pălincă pe mormânt. După ce mi-am liniștit sufletul și mi-am potolit lacrimile am glumit cu el rugându-l să îmi pună o pilă se Baștanul care e responsabilitate cu primirea în Rai, poate voi prindere și eu un loc acolo după ce voi da ortul popii. Iată și imaginile ... PS 2 Acele luminițe roșii sunt candelele copiilor de aici de pe uliță care veneau de la Înviere cu lumină.
 14. strainul

  Poze facute cu telefonul

  A început Săptămâna Luminată. Lumina Învierii să îți binecuvânteze viața, familia, prietenii și toți cei dragi ție. Să fii sănătos, fericit, îmbelșugat să te bucuri de zilele de sărbătoare de petrecute alături de ei și să aveți parte numai de împliniri,Feri Baci. Toate urările mele sunt și pentru toți membrii forumului Mobilissimo.ro.
 15. Știe cineva vreo rezolvare la problema telefonului meu?
×

Important Information

Terms of Use