Jump to content
 • Announcements

  • Szilárd Ervin Szőgyenyi

   Modificari modalitate Log In   07/26/2017

   În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.

Raz Chris

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Raz Chris

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Model Telefon
  Samsung galaxy s7 edgr
 1. Salut, am un s7 edge

  Atunci care ar putea fi problema? Acum a început să și licare ecranul..
 2. Salut, am un s7 edge

  Are butonul de blocare/deblocare blocat.. dar mi s ă spus că a fost umblat in el. Cât despre problema hardware, am fost la service și ăia au spus că are praf pe placa de bază și se uzează cu timpul asa au zis ăia. Au zis că trebuie să l desfacă si să mi curețe placa, dar mi e frică să nu se strice ls reparat..
 3. Salut, am un s7 edge

  L am resoftat pentru că îmi apăruse o " neregulă" și mă punea să repornesc telefonul. L am repornit si a ramas blocat cu semnul " samsung " in timp ce vibra de 3 ori timp de jumătate de oră până am ajuns la un service unde l am resoftat ( ultimul soft disponibil ) așa mi a zis ăla. Problema cu încălzitul era dinainte de resoftare, asa am impresia.. Nu cred că are legatura cu bateria, de încălzește partea de sus in zona camerei foto..
 4. De câteva zile a început să se încălzească foarte rau, nu stiu de la ce.. dacă las telefonul deblocat un minut ( fără să umblu pe el ) deja nu îl mai pot ține în mână că arde prea rău.. de la ce poate fi? L am resoftat acum 3 zile.
×

Important Information

Terms of Use