Jump to content
 • Announcements

  • Szilárd Ervin Szőgyenyi

   Modificari modalitate Log In   26.07.2017

   În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.

TooLate MyFriend

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. Allview / Lenovo / Huawei

  Ok , va multumesc de raspunsuri / sfaturi
 2. Allview / Lenovo / Huawei

  Bun , deci mai am 2 intrebari : Dintre acel K5 si P8 care este mai de doamne ajuta la practica , ca la teorie toate-s okey . Sp1tfire , motovlogger-ul ?
 3. Allview / Lenovo / Huawei

  Nea gogu fiind ... ? Sunt nou aici ....P.S poti spune si de ce
 4. Salut tuturor , am si eu o intrebare , doresc sa imi cumpar si eu un telefon , si nu stiu ce sa iau , am restrans rezultatele pana la urmatoarele trei , si anume : -Allview X3 Soul Lite -Lenovo Vibe K5 -Huawei P8 Lite Va cer ajutorul , in sensul de a-mi spune daca ati avut , sau daca ati auzit ceva de ele , gen eu am auzit ca X2 Soul de la Allview se incalzeste foarte tare , si mi-e sa nu faca asa si X3 Lite-ul , toate cele 3 au specificatii similare , deci nu la specificatii e treaba , la hands-on este ...Daca ati avut experiente placute / neplacute ... Multumesc Anticipat
×

Important Information

Terms of Use