Clicky

Jump to content

olar theoss

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

olar theoss last won the day on August 3 2019

olar theoss had the most liked content!

About olar theoss

 • Rank
  Newbie
 1. Am văzut de vânzare (în afară) smartfon nou nouț dar model din 2012. Și un model din 2013. Merită? Mă refer la baterie, durată de viață pt. utilizare 3-4 ani. Nu am văzut jocuri vechi SEGA (cu care am crescut) de gen OutRun; am descărcat pe mobil unul dar nu e același feeling. Știi ceva? Merci!
 2. Salut! Mi-am luat telefon original! Îl cheamă SpongeBobSquarePhone. E un Blackberry Passport și îmi place tare mult. Cineva drag mie (înțelegi tu) are un Nokia 1020 cu o cameră Zeiss de 40megapixeli care de 3 ani merge bine. Special pentru cameră l-a luat. Până acum, când mai dă rateuri a fost un telefon excelent care a adus multe satisfacții. Un camera phone cu muuuulți mpx, diagonală mică a ecranului (pentru fotografii bune și filmări clare în toate condițiile, cu stabilizare, etc.) dar confortabil, ce mi-ai recomanda? Mulțumesc anticipat!
 3. Salut! Sunt nou nouț pe forum. Voiam să întreb ce păreri aveți despre Blackberry KeyOne? Merită banii ăia mulți pe care îi cere compania canadiană? Mi-a plăcut mult conceptul Monohm Runcible. Există device-uri similare cu design neobișnuit? Mai sunt interesat de telefoane cu clapetă (flip phone) cu diagonală mai mică de 4. Ce-mi recomandați? Japonezele, Keitai sunt bune? sau din altă parte? Nu sunt mofturos cu sistemul de operare; poate fi și propriu atâta timp cât are Browser internet și youtube. Mulțumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use