Clicky

Jump to content

olar theoss

Members
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

olar theoss last won the day on August 3 2019

olar theoss had the most liked content!

olar theoss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. Am văzut de vânzare (în afară) smartfon nou nouț dar model din 2012. Și un model din 2013. Merită? Mă refer la baterie, durată de viață pt. utilizare 3-4 ani. Nu am văzut jocuri vechi SEGA (cu care am crescut) de gen OutRun; am descărcat pe mobil unul dar nu e același feeling. Știi ceva? Merci!
 2. Salut! Mi-am luat telefon original! Îl cheamă SpongeBobSquarePhone. E un Blackberry Passport și îmi place tare mult. Cineva drag mie (înțelegi tu) are un Nokia 1020 cu o cameră Zeiss de 40megapixeli care de 3 ani merge bine. Special pentru cameră l-a luat. Până acum, când mai dă rateuri a fost un telefon excelent care a adus multe satisfacții. Un camera phone cu muuuulți mpx, diagonală mică a ecranului (pentru fotografii bune și filmări clare în toate condițiile, cu stabilizare, etc.) dar confortabil, ce mi-ai recomanda? Mulțumesc anticipat!
 3. Salut! Sunt nou nouț pe forum. Voiam să întreb ce păreri aveți despre Blackberry KeyOne? Merită banii ăia mulți pe care îi cere compania canadiană? Mi-a plăcut mult conceptul Monohm Runcible. Există device-uri similare cu design neobișnuit? Mai sunt interesat de telefoane cu clapetă (flip phone) cu diagonală mai mică de 4. Ce-mi recomandați? Japonezele, Keitai sunt bune? sau din altă parte? Nu sunt mofturos cu sistemul de operare; poate fi și propriu atâta timp cât are Browser internet și youtube. Mulțumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use