Clicky

Jump to content

Patronu'

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Patronu'

 1. Nu,nu am primit nici o fisa nimic nimic!
 2. Salut,revin dupa vreo 3 saptamani de service...sa incep sa povestesc! Am dus telefonul la magazinul de unde am achizitionat telefonul (Telekom),totul a fost ok am dus telefonul in stare perfecta de funtionare avand doar problema cu Wifi-ul pe care am mentionat-o mai sus,dupa 3 saptamani m-am hotarat sa ma duc la magiznul lor sa vad ce se intampla cu telefonul pentru ca nu am primit nici un "semn de viata" de la ei.Una peste alta urmeaza sa aflu ca telefonului i-a fost anulatat garantia pe motiv ca telefonul ca nu a fost folosit corespunzator,fiind indoit! Tin sa mentionez ca telefonul nu era indoit si pe deasupra touchscreen-ul abea mai merge.Domul respectiv de la Telekom,vazand ca nu sunt multumit de cele alflate mi-a spus sa ma duc sa fac o reclamatie la Protectia Consumatorului.Urmeaza sa merg marti sa fac o recalmatie doar ca nu stiu ce ar trebui sa fac mai departe.Daca cei de la Protectia Consumatorului imi spun ca nu au ce face?Raman cu paguba? Poate cineva care a patit aceasta "minune" ma poate sfatui cu ce ar trebui sa fac in acest caz!
 3. Am incercat cele spuse mai sus dar nimic.O sa duc telefonul la garantie.O curiozitate am imi va da un telefon ca drept inlocuitor pana vine al meu de la garantie?
 4. Am incercat si factory reset,dar nimic! In schimb ma gandeam sa ii sun pe cei de la upc sa le spun despre aceasta problema,gandindu.ma ca mi.ar putea configura routerul corect,ar fi o idee buna?
 5. Cu speedtest by ookla,dupa cateva setari prin router am ajuns la 5-6 mbps,dar tot nu este viteza optima la care ajungea wifiul
 6. Nu am facut nici o setare la router,doar dupa ce am observat problema m-am "jucat" cu setarile putin.Da,m-am conectat si la alte retele si aceeasi problema.
 7. Salut,de vreo 4 zile dragul meu p8 lite are o viteza a wifi-ului extrem de mica(0.20-1mbps)comparativ cu vitezele wifiului inainte de a aparea aceasta problema(50-60mbps),am cautat peste tot pe internet,am fost inclusiv la telekom de unde am achizitionat telefonul si nici respectivii domni de acolo nu au stiu ce ar putea avea telefonul.Sunt curios daca a mai patit cineva asa cv.Tin sa mentionez ca am conectat alte 2 telefoane la router si nu aveau probleme,internetul este de la UPC in caz ca e nevoie de aceasta informatie! Multumesc anticipat!
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use