Clicky

Jump to content

dor7

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

141 profile views

dor7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

 1. dor7

  Poezie, creatie

  Salut si la multi ani!!!Ceva nou: Straina Aplecata pe cer, Culegea randunele. Am strigat:-"Nu mai smulge! Vin zapezi si e frig." Pe cararea din sange, Mi-a intins un covrig Dar cu ochii visa, Cuiburi prinse de stele. Am strigat:-"Tara meaaa!..." .............cu drag! Si un cald salut Vladeeeee!.pri.
 2. dor7

  Poezie, creatie

  Evident desi e un forum specializat pe altceva,coltisorul asta sper sa atraga un grup de "postaci "(in sensul bun) Cine se doreste sa mai posteze e binevenit,"be my guest!"cum zice...aaaa..Trump.lol
 3. dor7

  Poezie, creatie

  Numai un gand Prin acest labirint Te-atins si ma mint C-am fost eu. Din acest curcubeu Ce- ncanta frematand, A ramas doar un gand, Numai el te-a atins. M-am intins pe coline O carare din mine Si ascult cine vine. Nu mai vin nu mai pleaca Nici un gand nu ma calca Si trec . Ca un secol de sunete sec. Salve Vlad si tuturor! O sa revin .
 4. dor7

  Poezie, creatie

  Salut de seara! Am revenit!Inca nu sunt hotarat daca sa postez ceva din ce am sau sa fac aici pe loc ceva.Vedem.
 5. dor7

  Poezie, creatie

  Privesc padurea ca un urs batran. Se schimba culorile. Si departarile, Ard. Imi alung timpul si merg.Si merg. Un alun A adormit pe urmele mele. Din pamanturi se ridica ceata Cum umbrele verii. Ziua se ascunde bland. Din pamanturi se ridica ceata Ca un stol,tremurand. De-as putea dormi cat o coliba pustie, As putea sa ajung O movila de brun. ("Vanator de tacere"-Lui Vlad,de bun gasit!)
 6. dor7

  Poezie, creatie

  Un topic ce sper se va face plăcut.😊
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use