Clicky

Jump to content

ferrari fernando

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 1. ferrari fernando

  allview p5 pro

  Salut ! Sunt nefericitul posesor al unui telefon allview p5 pro luat la abonament de la rds-rcs .Telefonul este o epava cel putin dupa asa bine primitul update merge si mai nasol ...nu pot sa tastez(apasa 3 litere in loc de una),touch-ul scrie singur, se inteapa , stau 10 secunde sa deschida agenda ,intr-o zi sa inchis si cand l-am aprins avea memoria resetata,etc .Am nevoie de un firmware si eventul si cum il pun sper sa-si revina cat de cat , momentan nu dispun de bani pentru altul nou .
 2. ferrari fernando

  problema mare

  mersi !
 3. ferrari fernando

  problema mare

  de la 8 dim la 8 seara sau 24 ore ?
 4. ferrari fernando

  problema mare

  imei verificat pe net + spate telefon si cel din telefon e la fel , procesor model bun etc.. nu e fake. L-am lasat azi toata ziua la incarcat , iar cand am venit acasa era 100 % stau pe el de la 7:30 si pana acum am 30 % ramas e ora 22:23 . Acum vad ca mi-a luat si sim-ul... l-am scos l-am bat iar si merge . Cat ore ar trebui sa ma tina bateria ?
 5. ferrari fernando

  problema mare

  arata ! cica e imeiul corect .. nu e fake , e original . o fi de la soft ?
 6. ferrari fernando

  problema mare

  merge asta si pe i9515 ? http://m.emag.ro/acumulator-samsung-2600mah-pentru-galaxy-s4-i9500-i9505-eb-b600bebecww/pd/E32M0BBBM/
 7. ferrari fernando

  problema mare

  pai nu vreau sa dau banii aiurea , oare de la baterie sa fie ? si de ce nu mai citeste cartela edit : apare ca am semnal , dar eu nu am cartela in el . edit 2 : a luat cartela :/
 8. ferrari fernando

  problema mare

  teapa ca teapa , dar ce problema are ?
 9. ferrari fernando

  problema mare

  Salut ! Azi mi-am cumparat un s4 i9515 sh . din pacate nu stiu ce are bateria creste fara sa stea al incarcat de la 18 la 19 la % sau scade de la 40 % la 20 % in 2 minute ,am dat un clean cache si reset si acum nu-mi mai citeste cartela . cred ca mi-am luat teapa ma poate ajuta cineva ?
×

Important Information

Terms of Use