Jump to content
 • Announcements

  • Szilárd Ervin Szőgyenyi

   Modificari modalitate Log In   26.07.2017

   În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.

ferrari fernando

Members
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

 1. allview p5 pro

  Salut ! Sunt nefericitul posesor al unui telefon allview p5 pro luat la abonament de la rds-rcs .Telefonul este o epava cel putin dupa asa bine primitul update merge si mai nasol ...nu pot sa tastez(apasa 3 litere in loc de una),touch-ul scrie singur, se inteapa , stau 10 secunde sa deschida agenda ,intr-o zi sa inchis si cand l-am aprins avea memoria resetata,etc .Am nevoie de un firmware si eventul si cum il pun sper sa-si revina cat de cat , momentan nu dispun de bani pentru altul nou .
 2. problema mare

  mersi !
 3. problema mare

  de la 8 dim la 8 seara sau 24 ore ?
 4. problema mare

  imei verificat pe net + spate telefon si cel din telefon e la fel , procesor model bun etc.. nu e fake. L-am lasat azi toata ziua la incarcat , iar cand am venit acasa era 100 % stau pe el de la 7:30 si pana acum am 30 % ramas e ora 22:23 . Acum vad ca mi-a luat si sim-ul... l-am scos l-am bat iar si merge . Cat ore ar trebui sa ma tina bateria ?
 5. problema mare

  arata ! cica e imeiul corect .. nu e fake , e original . o fi de la soft ?
 6. problema mare

  merge asta si pe i9515 ? http://m.emag.ro/acumulator-samsung-2600mah-pentru-galaxy-s4-i9500-i9505-eb-b600bebecww/pd/E32M0BBBM/
 7. problema mare

  pai nu vreau sa dau banii aiurea , oare de la baterie sa fie ? si de ce nu mai citeste cartela edit : apare ca am semnal , dar eu nu am cartela in el . edit 2 : a luat cartela :/
 8. problema mare

  teapa ca teapa , dar ce problema are ?
 9. problema mare

  Salut ! Azi mi-am cumparat un s4 i9515 sh . din pacate nu stiu ce are bateria creste fara sa stea al incarcat de la 18 la 19 la % sau scade de la 40 % la 20 % in 2 minute ,am dat un clean cache si reset si acum nu-mi mai citeste cartela . cred ca mi-am luat teapa ma poate ajuta cineva ?
×

Important Information

Terms of Use