Clicky

Jump to content

redmon

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

redmon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Am reusit sa fac un pas. Si iar m-am oprit . https://s11.postimg.org/5pp3fbzj7/HTC_310.jpg Folderul SP Flash Tool extras din arhiva in C:/, in acest folder dezarhivat si firmware. Acum vede portul dar am eroarea de mai sus.
  2. Am fost retinut, dar m-am gandit ca oricum ar fi il decodez dupa aceea. Deja platisem codul. Pai asa as vrea sa-l contactez. Dar la search nu imi da niciun rezultat despre useri. Gata... I-am scris. Multumesc.
  3. Multumesc. Ideea a fost sa pun firmware pt 320 apoi mergearootat si pus un custom rom. Am mai facut asta la acelasi model de tel. Problema e ca la acesta nu mi-a mers. Ma gandesc si la faptul ca era codat in orange. Dupa ce l-am "brickuit" am primit si codul de deblocare. Apropos... Cum il gasesc pe DTTR?
  4. Buna ziua. Am o mica problema cu acest model de telefon. Era codat pe orange si am crezut ca daca ii reinstalez firmware-ul ii trece. Bineinteles ca eram reticent, dar m-a indemnat si un prieten. Acum, dupa ce am schimbat firmware cu cel pt desire 320 pentru a putea pune si un custom rom, nu mai porneste si nu mai pot incarca din nou firmware original. Pc-ul il vede. La device manager apare MTK USB dar nu si MTK VCOM preloader. Am inteles ca unii cauta un pin pe placa de baza pe care il scurtcircuiteaza. LCOLA,KCOLA etc... Eu nu vad sa scrie nimic pe placa mea si nici cu aparatul de masura nu-mi dau seama care ar fi. Multumesc pt eventualul ajutor din partea cuiva care stie.
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use