Jump to content
 • Announcements

  • Szilárd Ervin Szőgyenyi

   Modificari modalitate Log In   07/26/2017

   În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.

Cypmar

Members
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

 1. S7 Edge și garanția sa

  Dragul meu nu am postat aici pentru nici un concurs . Am cerut păreri mai avizate decât a mea . Sa țin telefonul în service nu e alegerea mea ci a faptului ca nu a fost reparat cum trebuie iar volumul atunci când sunt apelat și în timpul convorbirii este foarte scăzut și nu reușesc sa aud interlocutorul decât dacă sunt înăuntru și e liniște. În rest mulțumesc. Oricum vreau să-l schimb cu diferența pe un note 7 edge. În ceea ce tine de apa dacă tot este certificat faptul ca poți filma cu el sub apa 30 min la o adâncime de 1.5 metri , ar trebui sa îl poți folosi măcar 2 minute la o adâncime mai mica . Iar ca principiu ar trebui sa se obișnuiască producătorii ca specificațiile unui produs trebuie sa fie reale
 2. Am cumărat un s7 edge . Toată bune și frumoase pana l-am băgat la 10 cm sub apa timp de 1 mine. Am ieșit din apa duă care telefonul s-a Închis și a Început sa fie din ce În ce mai fierbinte și gata nu a mai mers deloc . L-am dus la service la Esd și mirare mi-au schimbat 90% din piese și l-au dat Înapoi. Și asta nu e tot l-am luat și am observat ca are volumul mult mai scăzut(aproape 0) și În timpul convorbirii și când suna . Am sunat din nou la Esd și la Samsung și mi-au spus sa-la trimit din nou În service . Oare de ce sa dau 3700 lei pe un telefon care sa-l tin prin serviceuri . Cum as putea sa fac și unde o sesizare ?
×

Important Information

Terms of Use