Clicky

Jump to content

catalinmoroti

Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by catalinmoroti

 1. Ați primit actualizarea Nougat pe S7 Edge? Nu știu de ce eu încă nu am primit-o. Pe S7 simplu am primit. 😕
 2. Scuze că poate pare ciudată întrebarea: dar care este explicația? De ce e mai bine să fie încărcat?
 3. Îmi place că la AoD/Android 7 apar toate notificările,skype, whatsapp,messenger,instagram, facebook, meteo, notificările de la o aplicație notes, fel și fel de notificări ale multor aplicații. Au îmbunătățit mult AoD. Până acum dezavantajul este cu RAM-ul. Am aceleași aplicații pe un S7 Edge și pe Edge RAM-ul date tot timpul liber 1,8 GB,față de S7 simplu cu RAM liber 1,3 GB.
 4. Mie mi se pare foarte OK Android 7 mai ales la autonomie. Cu Android 6 nu ajungeam veci la 37 de ore cu wi-fi,date pornite, vorbit, net full, MX Player la sală o oră jumate...Foarte OK. Sunt foarte mulțumit.
 5. La mine văd că în standby ține mai mult. Din Vodafone luate S7 Edge a primit cineva actualizarea ? Oare durează mai mult la ei ?
 6. Salut. Am primit și eu astăzi actualizarea Nougat la S7 simplu luat de la Emag. La S7 Edge încă nu am primit. E de la Vodafone. Postez de pe telefon și nu văd opțiunea să atașez pozele.
 7. Aia știam. Numai că mă deranjează că în modul calendar nu arată notificările.
 8. Dar nu este corect 😆 De ce există discriminare ? 😆
 9. Mulțumesc pentru răspuns. Parcă ar fi un bug. Nu mi se pare normal să fie așa. De ce în modul calendar să nu afișeze apelurile și mesajele pierdute ? Am căutat pe net și am văzut imagini cu AOD la S7 cu calendar și cu iconuri la apeluri și mesaje pierdute. Sigur sunt imagini din afară. Sper să se rezolve. O seară bună.
 10. Salut, sunt si eu fericitul posesor al unui S7 auriu achizitionat de cateva zile. Am observat o mica problema si vroiam sa vad daca la voi se manifesta la fel si anume ca in ecranul Always On Display daca este setat sa iti arate ora si calendarul nu mai apar notificarile de apel pierdut si/sau mesaje. Daca se seteaza doar ceas atunci iti arata notificarile pe display. Oare asa este normal sau poate la un nou update se remediaza ? Multumesc
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use