Jump to content
 • Announcements

  • Szilárd Ervin Szőgyenyi

   Modificari modalitate Log In   26.07.2017

   În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.

Andrei Alex

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. Android 5.1 allview a6 duo

  Care a fost intrebarea ? A , da ... nu a fost , ai zis : "noi nu ajutam la deblocarea telefoanelor furate. Deci....?" m-ai acuzat direct ca sa nu spun jignit , prin afirmatia asta , si cum te-am rugat nu mai continua cu subiectul ca am cerut inchiderea acestui topic . Si in plus , doar pentru informarea ta , la achizitionarea acestuia din magazin a cerut sa i se puna o astfel de parola pe care nu a cerut-o niciodata pana in momentul in care am schimbat simul. Sper ca esti multumit si o data ce nu ma poti ajuta , nu are rost sa continuam.
 2. Android 5.1 allview a6 duo

  La hard reset ma refeream cand am zis reset din recovery , tot nu rezolva problema...
 3. Android 5.1 allview a6 duo

  Serios , furate ? Inainte sa dai acest raspuns , te-ai uitat macar sa vezi cat de comuna si des intalnita este problema asta pe acest device ? Nu , o data ce ai dat acest raspuns . Intrebarea e simpla : detine cineva un firmware pentru acest device ? Da , foarte bine , nu la fel de bine , orice alt raspuns nu ma ajuta cu nimic , si inainte sa acuzi pe cineva , incearca sa ajuti si sa analizezi problema . Am venit sa caut ajutor aici , in schimb am gasit altceva... nu are rost sa mai continui , nu merita deranjul. Bafta cu forumul , si poti inchide si topicul , deja imi dau seama ca aici nu o sa gasesc ce am nevoie!
 4. Salutare , problema este urmatoarea : Detin un allview a6 duo , are un android 5.1 lollipop , si este blocat . Adica , cere "privacy protection password" , din cate am inteles ar fii acea anti theft password , sau ceva de genul. Am incercat initial sa ii dau un reset din recovery , dar degeaba, tot cere acea parola , asa ca am cautat o versiune de android compatibila cu acest device , dar.. nu am gasit . Pe internet nu am gasit nici o versiune de android pentru acest telefon , nici macar pe site-ul official . Ce ii pot face ? cunoasteti o versiune compatibila ? sau daca stiti vreun firmware compatibil cu orice device ( daca exista asa ceva ).. sau daca stiti ce e cu acea parola..
×

Important Information

Terms of Use