Clicky

Jump to content

Andrei Alex

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Care a fost intrebarea ? A , da ... nu a fost , ai zis : "noi nu ajutam la deblocarea telefoanelor furate. Deci....?" m-ai acuzat direct ca sa nu spun jignit , prin afirmatia asta , si cum te-am rugat nu mai continua cu subiectul ca am cerut inchiderea acestui topic . Si in plus , doar pentru informarea ta , la achizitionarea acestuia din magazin a cerut sa i se puna o astfel de parola pe care nu a cerut-o niciodata pana in momentul in care am schimbat simul. Sper ca esti multumit si o data ce nu ma poti ajuta , nu are rost sa continuam.
  2. La hard reset ma refeream cand am zis reset din recovery , tot nu rezolva problema...
  3. Serios , furate ? Inainte sa dai acest raspuns , te-ai uitat macar sa vezi cat de comuna si des intalnita este problema asta pe acest device ? Nu , o data ce ai dat acest raspuns . Intrebarea e simpla : detine cineva un firmware pentru acest device ? Da , foarte bine , nu la fel de bine , orice alt raspuns nu ma ajuta cu nimic , si inainte sa acuzi pe cineva , incearca sa ajuti si sa analizezi problema . Am venit sa caut ajutor aici , in schimb am gasit altceva... nu are rost sa mai continui , nu merita deranjul. Bafta cu forumul , si poti inchide si topicul , deja imi dau seama ca aici nu o sa gasesc ce am nevoie!
  4. Salutare , problema este urmatoarea : Detin un allview a6 duo , are un android 5.1 lollipop , si este blocat . Adica , cere "privacy protection password" , din cate am inteles ar fii acea anti theft password , sau ceva de genul. Am incercat initial sa ii dau un reset din recovery , dar degeaba, tot cere acea parola , asa ca am cautat o versiune de android compatibila cu acest device , dar.. nu am gasit . Pe internet nu am gasit nici o versiune de android pentru acest telefon , nici macar pe site-ul official . Ce ii pot face ? cunoasteti o versiune compatibila ? sau daca stiti vreun firmware compatibil cu orice device ( daca exista asa ceva ).. sau daca stiti ce e cu acea parola..
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use