Clicky

Jump to content

IoanaRop

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

IoanaRop's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. In sfarsit cineva care stie cum sa raspunda. Multumesc pentru raspuns. La aceeasi concluzie am ajuns si eu. Ca sa vad daca imi place sau nu telefonul respectiv, trebuie sa merg sa pun mana pe el, sa il butonez putin.
  2. Am spus deja ca am posibilitatea sa iau si S6 si S6 Edge pana in 1800 lei, din alte surse, nu din magazinele online. S6 il iau undeva la 1500-1600 lei, iar S6 Edge la 1700-1800. La fel, Huawei P8 il iau la 1440 lei. Dar cred ca o sa merg intr-un shop si o sa aleg dintre S6 si S6 Edge... Desi Edge arata mai bine, mi se pare putin mai fragil datorita ramei subtiri din metal... Deocamdata nu stiu... Trebuie sa ajung intr-un shop, poate la Orange sau Emag si sa le ,, pipai " putin...
  3. Nu, nu sunt dispusa sa iau SH. Am buget de 1800 lei, buget in care pot sa achizitionez modelele enumerate mai sus. Acum am vazut ca Z3+ se supraincalzeste chiar rau si te scoate din aplicatia de camera... Totusi dintre celelalte 3 care l-ati alege, din prisma designului, a performantei si a camerei ?
  4. Marti imi cumpar telefon si, desi am cercetat timp de aproximativ 2 luni, tot nu am reusit sa ajung la o concluzie. Vreau sa fie premium ( metal / sticla ), destul de puternic, dar nu e neaparat sa fie cel mai puternic si sa aiba o camera buna. Am ajuns la telefoanele astea: Samsung Galaxy S6 si S6 Edge, Huawei P8 si Sony Xperia Z3+. Voi pe care l-ati alege? Credeti ca merita cumparat Sony pentru rezistenta la apa si praf? Ca design imi place Sony cel mai mult, pe partea din spate... Va rog sa ma ajutati, ca sunt intr-un impas foarte mare.
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use