Clicky

Jump to content

MaryanCercel

Gold Member
 • Posts

  145
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by MaryanCercel

 1. Salut. Cum scot sunetul din mufa de 3.5 mm ASUS K52F cu o bară de sunet Samsung N850 cu Optic Digital? cu un cablu simplu Audio optic nu funcționează. Mulțumesc.

   

  Hello. How do I get the sound out of the ASUS K52F 3.5mm jack with a Samsung N850 Soundbar with Optic Digital? with a simple cable Optical audio does not work. Thank you.

   

   

  Sent from my iPhone using Tapatalk

 2. Daca te afli in limita celor de 30 de zile de la cumparare, indiferent daca produsul a fost achizionat din magazin sau on-line, poti face retur la soundbar fara explicatii. Altex-ul a devenit foarte flexibil in aceasta privinta si asta ma bucura enorn.

  Trimis de pe al meu H96 Max+ folosind Tapatalk  Multumesc. mult. am testat la cineva acasă, e varza nu îmi place cum se aude. am de gând sa îmi iau Soundbar Samsung N850.


  Sent from my iPhone using Tapatalk
 3. Salut prieteni. Detin un Soundbar Samsung k450 de 300W RMS. se merita sa in locuiesc cu un Soundbar Samsung MS6500 de 450W? din cât am testat prin magazine se pare ca este foarte slab când vorba de bass. voi ce ziceți? are cineva acasă? Din păcate Samsung MS6500 vine fără Subwoofer. Am dreptul sa fac retur pe motiv ca nu îmi place sunetul? https://altex.ro/soundbar-curbat-3-0-samsung-hw-ms6500-450w-wi-fi-bluetooth-negru/cpd/HTSHW-MS6500/f29e83f290d5cde5414ce3d53e9bad5d.jpg

   

   

  Sent from my iPhone using Tapatalk

 4. Salut prieteni. care este diferenta între cele doua ceasuri de Apple watch 3, 42 mm (GPS) și de Apple watch 3, 42 mm (GPS+Cellular) și ce înseamnă cellular? ca de vorbit pot vorbi și de pe Apple Watch 2, 42 mm pe care deja îl dețin.

   

   

  Sent from my iPhone using Tapatalk

 5. Vand Laptop 2 in 1 Allview Allbook n3350. in stare impecabil cu toate accesoriile. am tot și factura și garantie. Am atașat laptop un SSD de 520 GB. Am reinstalat windows 10 de 64 și nu dau de cap sa activez “ecran tactil” Alte probleme nu are. accept orice proba. Acest laptop pot trimite și in afara țării cu plata online pe loc prin revolut.

  Acceseaza acest link https://www.olx.ro/oferte/user/mxc/ pentru a intra in lista mea de anunturi olx. Pot trimite in țara prin Fan Courier orice produs dorit de dvs. cu depunere in cont sau prin Revolut “Revolut nu îți ia comision” Acesta este link-ul meu de Revolut https://revolut.com/r/marian8uq


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 6. Salut Prieteni. Nu am sudat niciodată. Doresc sa îmi recomandați un aparat de sudura cu invertor. Doresc sa il am casa (apartament de bloc) pentru lucruri minore, Profile, balamale de uși metalice, șuruburi, chestii minore. Doresc in special sa pot suda aluminiul, cuprul, titaniul, fonta, etc. dacă se poate cu sudura fără sa facă bravule mari, Un începător ca mine nu are nevoie de chinezărie ordinare. sunt dispus sa ofer 450-500 lei ceva fin dar și bun. Va multumesc mult.

 7. Salut Prieteni. Dețin un soundbar samsung hw-k450 acest model parca nu prea are viața in a da bass suficient când e conectat la TV (SAMSUNG UE48JU6500) și pe Telefon (iPhone 8 plus) exista posibilitatea sa achiziționez un subwoofer separat de la samsung?

   

   

  Sent from my iPhone using Tapatalk

 8. Salut Prieteni. Am o nelămurire. De 8-9 ani de când am Facebook am tot prieteni un număr mare. La postările mele nu prea primesc "îmi place" sau comentari și deși postările mele sunt publice. care e secretul acestui problema? Nu apare la nimeni comentariile, postările mele?

   

   

  Sent from my iPhone using Tapatalk

 9. Am revenit. am făcut legăturile la Intrerupatorul WIFI așa cum urmează.
  Galben/Verde la Nin
  Roșu la Lin
  Albastru la Lout.3e5f8b217074ab3bb18e7ed1111eb207.jpg
  Iar la Neon Firul Galben/Verde Am legat la Roșu (niciun rezultat) Am legat la Albastru (niciun rezultat) Am masurat Firul Galben/Verde de la un cap la altu adică de la intrerupator la bec. surpriza? Nu are continuitate. undeva cred ca este intrerupt pe traseu. In cazul asta sunt legat de maini nu mai știu ce sa fac.


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 10. Haaaaa, Multumesc. mai aștept umpic sa văd ce sfaturi mai primesc. Pana una alta cineva de pe Facebook mi-a dat un link și voi lua legătura cu ei. Voi reveni in cel mai scurt timp posibil cu situația mea. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.livoloworld.com/livolo-lighting-adapter-the-saviour-of-the-low-wattage-led-lamp-VL-PJ01&ved=2ahUKEwilvNOO-_HfAhUSfBoKHT3hC74QFjALegQIBRAB&usg=AOvVaw3heTnrHgaDYxKnrKkDi9Fl&cshid=1547630081896


  Sent from my iPhone using Tapatalk

 11. Firul Galben din doza intrerupatorul este anulat de la Neon pentru ca la neon de tip LED am doar doi conectori adică N și L.
  Ca sa înțelegeți mai bine despre ce este vorba, puteți urmări acest clip dedicat acestui probleme
  Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use