Clicky

Jump to content

Claudiu

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Claudiu

 1. Nu știu ce spuneți voi, dar eu mi-aș cumpăra un Nokia cu Android cu ochii închiși, nu se pune problema de interfață, exista o sumedenie de lansatoare cu o altă sumedenie de teme și personalizari.

  Doar de dragul Nokia, pur și simplu a fost primul meu telefon nu m-am despărțit de Nokia niciodată și cum nu înghit WPhone cred că pentru mine ar fi alegerea ideală :-D

 2. Cu respect, am avut Spica, iar acum am un Desire, chiar nu se compara ( paralela intre cele doua firme o fac deoarece am butonat circa o saptamana un Galaxy S, rival direct pentru Desire, la acea vreme), chiar daca ecranul este net superior HTC-ului meu, tot nu l-as da, calitatea materialelor si a fabricatiei si felul cum "sta in mana" situeaza HTC peste Samsung intr-un top al meu. Am afirmat la un moment dat pe forum ca as achizitiona SIII, dar sincer cat ar fi el de bun, tanjesc dupa ONE S.

  Deci conchid, prefer HTC pentru viitoarea generatie Google Phone.

 3. Am lipsit ceva timp de pe forum din cazua celor de la Cosmote. O cartela Frog de doi bani si nimic mai mult (de retea nu comentez cas in bani putini, primesti servicii interesante, dar probabil ca de aici se trage lipsa de "fiabilitate"), care, simplu, s-a demagnetizat, sau cel putin asta a fost explicatia lor( baietii de la Cosmote). Mentionez ca in toamna am mai schimbat-o o data, deci era noua, a fost scoasa o singura data din telefon.

  Povestea suna in felul urmator: ma trezesc, observ ca nu mai am semnal si directia cosmote, acolo verdictul este neverosimil "nu avem ce-i face, va costa 40 de lei sa o schimbati" :o( mai sa-mi sara inima din piept) si intreb daca primesc ceva bonus la cartela ca doar nu dau 40 de lei doar sa imi pastrez vechiul numar la care baietii, prin amabilitatea lor imi raspund sec: "NU!" :( ; apai bine, si mi-am luat alta cu numar nou care m-a costat 28 de lei...

  Si acum va intreb cum e posibil asa ceva? :huh:

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use